Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
prosím nevíte někdy jestli Česká pošta nabízí rychlé doručení zásilky. Myslím tím, že když do určité hodiny dopis podám ještě týž den se doručí?
@Medvídě30 jj, expreska. Dá se koupit - jen ten název si nepamatuju ![]()
@martina.se píše:
@Medvídě30 jj, expreska. Dá se koupit - jen ten název si nepamatuju
já právě našla jen postfax a to si myslím, že by dostali jen kopii, já potřebuju aby se doručil origoš.
@Medvídě30 mi maník posílal den před vánocema materiály - podány na severu čech v 10 h ráno, já je tu měla kolem 20:00 večer. Jako bylo to drahé jak bestie, ale došlo to extra rychle. Marně vzpomínám, co ten balík měl na sobě napsaného (tedy větší dopis).. ![]()
@martina.se píše:
@Medvídě30 mi maník posílal den před vánocema materiály - podány na severu čech v 10 h ráno, já je tu měla kolem 20:00 večer. Jako bylo to drahé jak bestie, ale došlo to extra rychle. Marně vzpomínám, co ten balík měl na sobě napsaného (tedy větší dopis)..
Něco takového nám také na poště nabízeli.
Upravuji - muselo to být do 10h ráno.
Příspěvek upraven 29.01.14 v 19:57
@-Evka- píše:
Něco takového nám také na poště nabízeli.Upravuji - muselo to být do 10h ráno.
a nevíš název? A cca cenu?
@-Evka- píše:
Něco takového nám také na poště nabízeli.Upravuji - muselo to být do 10h ráno.
jj, přesně tak.. pořád přemýšlím ems?
také nějaké označní ![]()
@Medvídě30 Je to EMS. zalezi ale na ktorej poste to podas.nie kazda posta ma odvoz aj rano.to si musis ale zistit na poste ci sa to da ja u vas. robim na poste v CR.
@katulka3010 píše:že by to bylo fakt ono
@Medvídě30 Je to EMS. zalezi ale na ktorej poste to podas.nie kazda posta ma odvoz aj rano.to si musis ale zistit na poste ci sa to da ja u vas. robim na poste v CR.
@katulka3010 píše:
No potřebovala bych to podat ve Špindlu.
Dá se takto poslat i klasický dopis?
To je toto, ne? http://www.ceskaposta.cz/…res-id33983/
jsou tam vypsaný i pošty, kde to lze ![]()
Jde to jen mezi krajskejma městama a Prahou, nebo když to posíláš je v rámci toho krajskýho města
jestli tomu dobře rozumím ![]()
@Medvídě30 neviem ako to funguje v Spindlu, skus tam zajst brzo rano a za opytanie nic nedas. a ako EMS sa da poslat aj klasicky dopis, len je potrebne vypisat tiskopis, nic zlozite.na poste poradia.
@Tarinka píše:
Jde to jen mezi krajskejma městama a Prahou, nebo když to posíláš je v rámci toho krajskýho městajestli tomu dobře rozumím
Ale jestli jsem to dobře pochopila tak to EMS je něco jiného.
I na stránkách jsem to tak dohledala.