Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Můj názor je…koupila jsem si e cigeretu a byla nadšená z toho že mužu kouřit tak nejak kdekoliv
tak sem si koupila ruzné naplně a dala do toho celkem asi1000kč..kouřila jsem ji dva dny a do dneška mi leží v šuplíku..pro mě to nahraška cigara nebyla nebo jo ale jen na chvíli..spíš jde o to jak to komu chutná a jak si na to zvykne..ale vim že známy si ji koupili také skoro každý a nikdo to nekouří..ale jsou tací kteří kouří jen too..
Taky máme doma dvě v šuplíku
Já vydržela týden, chlap 14 dní
Dali jsme do toho cca 3000,– 2 gigarety, náplně, nabíječky (usb, klasika, do auta) asi deset náplní, pouzdra… No a není nad to zapálit si ke kávě klasický smradlavý cigárko
![]()
Ahoj mam ji(eroll)je vazne super. Kourim ji, zitra uz 3. tyden a jsem spokojena.Tak jako cigaro ti to nenahradi, ale mne to vyhovuje. Cigaretu uz nechci vzit do huby
.Chut na cigaro mam, ale ne nijak extremne. Kourila jsem 20 let a uz dost. Smrdi to a stoji zbytecny prachy.Jdi do toho a normalni cigaro, uz si proste nedej.
Jo a muj chlap uz ji kouri 15 mesicu a u nej vim 100%,ze uz si normalni nezapali. U sebe si jeste tak jista nejsrnejsrm, ale verim si ![]()
@rokris můj manžel nahradil ecigaretou klasická cigára. Kouřil asi 23 let tak dvacku, třicku denně. Už rok a kus kouří jen e.
@rokris je to hodně o vůli člověka..je to samé jako přestat..bud to si človek nezapálí nebo jo ![]()
Vydržela jsem s ní měsíc, ale kouřila jsem jí pořád, přijde mi u ní blbý, že vlastně nevíš, kolik si vykouřila. Slyšela jsem, že si tím můžeš zvýšit závislost. Ale oni se nové věci vždy musí pohanit.
@rokris no kdyz nebudes opravdu chtit prestat, tak ti nepomuze ani svecena voda
. A u tebe mam pocit, ze s tim ani moc skoncit nechces ![]()
Manžel jí dokáže kouřit a normální cigáro mu nechybí. Já mám asi moc slabou vůli a kafe bez klasiky nedávám ![]()
Můj známý silný kuřák (30 cig.den) to vydřel s e-cigaretou uctyhodné 3 měsíce, pak se vrátil ke klasice. Teďka už zase hulí normálně jako dřív.
Já přemýšlím že přestanu, kouřím dvacku denně asi 10let. Problém je v tom že na to jaksi pořád nemám čas, jsem pořád v práci, tam všichni hulí, jinou práci si najít nechci, baví mě to. Nějak se pořád k tomu nemůžu dokopat, e-cig mám doma v šuplíku už asi půl roku.
Co znám lidi kteří přestali, šli do toho všichni hlavně kvůli finanční stránce, ta mě paradoxně až tak netrápí, spíš mi jde fakt o to zdraví.
@kamikaa Ale jo. Ten puch mi vadí a hlavně - děcka chtějí, ať ještě dlouho žiju. ![]()
@rokris píše:
No, vida, takže to přece jen jde. Díky za povzbuzení. Manžel je borec.
jo je, ale abych vyrovnala skore tak mě e vůbec neuspokojila takže dál jedu v klasice ![]()
Dobré poledne.

Hledám rady a názory dlouhodobějších e-kuřaček. Hodlám přejít na e-cigaretu, protože kouřím třicet let a to je už fakt hodně. Nejsem ale nijak silný kuřák. V nekuřáckém prostředí mi cigareta nechybí. Nemusím si zapálit třeba celý den, ale je to u mě vázáno na stres. Kouřím, když mám nervy. A to je časté. Může mi elektronka v tomto případě nahradit klasiku, co myslíte?
Ještě prosím o doporučení, kde bych mohla koupit e-cigaretu přes internet. Případně jakou. Všimla jsem si, že je ted i nějaká nová. Snad e-Roll. Máte ji někdo?
Moc děkuji za názory.