Jak vám pomáhá partner, manžel doma?

109
27.1.14 23:28

jak vám pomáhá partner,manžel doma?

Ahoj, chtěla bych se zeptat zda vám doma chlap s něčím pomáhá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8679
27.1.14 23:30

Občas vynese koš, vynda myčku.

A samozřejmě dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4552
27.1.14 23:31

Musí, jinak bych ho hnala :D Obden koupe děti, malýho teda ještě koupeme spolu ale až bude sedět tak ho bude koupat jako koupe tu starší. Když mu řeknu tak udělá vlastně cokoliv ale musim mu říct, sám neudělá nic :D Chlap no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
27.1.14 23:34

Hodně moc… zásadně luxuje, vytírá. O víkendu má na starosti kuchyň - umýt linku, troubu atd., odmrazuje ledničku pravidelně on. Když nezvládám, tak žehlí. Vysypává koš, o nádobí se dělíme.

O víkendech zásadně dělá snídani, přes týden mě ráno nechává vyspat, vstává se synem, hodinu než odejde do práce je s ním, nasnídají se, při odchodu mě probudí a syna mi předá. Mám na stole udělané kafe.

Já vařím v týdnu, přes víkend někdy já, jindy on, nebo společně, často jíme mimo domov.

Většinu věcí, co jsem popsala dělá o víkendu, protože do práce odchází o půl osmé a vrací se v osm, víkendy jsou ale téměř výhradně rodinné, byť někdy s notebookem.

Jinak se o syna stará stejně jako já, v tomhle se oba navzájem plně zastoupíme.

EDIT: Jinak klasika mužské práce - přitluče hřebík, vymění žárovku… stará se hodně o zahradu, výhradně jeho jsou různé opravy.

Příspěvek upraven 27.01.14 v 23:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
27.1.14 23:34

Tak to se máš…zajímá mě zda má doma taky někoho jen na jednu věc :-D
:think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4750
27.1.14 23:36

Příliš pracuje a doma pak nepomáhá. Jednou za čas něco. Teď jsem mu aspoň přidělila koupání dítěte, aby byl více s malým sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3932

S čím si řeknu, případně se pustí do díla sám, ale někdy je to víc na škodu než k užitku. Dneska pověsil prádlo, vyluxoval obývák a vykoupal dítě, to dělá pravidelně. Občas se musím připomenout, ale rozhodně si nestěžuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9024

Pomáhá se vším, co je potreba. Včera skvěle vysál celý dum. Umyvá sporak. Udělá cokoli kolem dětí, říkat nemusím. Uf, uf. Kdyz pracuji, soukrome ucim, postará se o děti. Nakupuje pouze on. Si denne uvědomuji, jaký je poklad. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257

No teda, to klobouk dolu :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
27.1.14 23:37

@Bubelin Můžu se zeptat, jsi doma nebo pracuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1607
27.1.14 23:38

Manžel nepomáhá, já pomáhám jemu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1040
27.1.14 23:41

O víkendu udělá snídani a jinak se stará pouze o vynášení odpadků. Když jde do práce později než já, tak pomáhá s vypravením malé do školky: zuby+obleknuti+česání. Když ho požádám tak i udělá nákup. Občas i vysklada mycku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
27.1.14 23:41

Docela zírám, jak to máte některé zařízené :lol: Nestačím se divit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
27.1.14 23:42
@vasa13 píše:
@Bubelin Můžu se zeptat, jsi doma nebo pracuješ?

Přijde ti, že toho dělám málo? :mrgreen: :mrgreen:

Oba s mužem pracujeme v manažerských pozicích, aktuálně pracuju zejména z domu, ale od půlky února se vracím do práce na půl úvazku do práce. K tomu vyučuju na VŠ a jinou studuju.

Stačí to, aby o mně nebyl obrázek, že muž dělá vše? Protože ono to tak fakt není… ale ano, vážím si ho, že mi umí pomoct a nemusela jsem ho k tomu nikdy nijak pobízet. Bere to naprosto normálně a v podstatě si to takto nastavil sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
27.1.14 23:43

Doma máme děti dvě(8let a mladší 14m) a třetí na cestě. přes týden chodí do práce a prej chci po něm toho moc když chci aby se věnoval víc detem..ja jsem s detma celý den sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová