Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, rádi s partnerem běžkujeme…v únoru cca 20.- 23.2. bychom rádi vyrazili na hory (Jizerky, Šumava, Krkonoše - asi jedno kam) třeba na tři čtyři dny s naší čtyřměsíční Karolínkou…rádi bychom jeli s obnobně založeným párem, který má taky tak zhruba staré mimčo. Bylo by super si mimča pohlídat a vystřídat se na běžkách. Jsme z Prahy 4 (12). Děkuji. Petra
@Peta Kotlík a na co se ptáš? Pokud jedete dvě rodiny tak jak říkáš jeden den budete hlídat vy, druhý oni. Jeden den můžete vyrazit na výlet…vzájemně si pomůžete, mně se nápad líbí… ![]()
Chápu to správně, že tady hledáš někoho, kdo by jel s vámi? Pokud ano, to bys jako dala na hlídání své miminko úplně cizím lidem? ![]()
@vasa13 aha tak to mě nenapadlo? Já myslela že mají nějaké dobré známé…
@MarkétkaBeruška Uvidíme, co zakladatelka odepíše… Každopádně, já to pochopila tak, že tady někoho hledá. Mám půl roční dceru a šílím, když ji chvilku hlídá někdo z rodiny… Tohle by bylo na mě teda silný kafe.
@vasa13 no já bych cizím lidem miminko také nedala, ale pokud by byly moji přátelé, co znám dlouho tak bych se nebála. Také hlídám známým malé děti, vynahrazuji si to že zatím nejsou vlastní ![]()
Jo, myslím že hledá podobnou dvojici…myslím, že někdo o tom takhle neuvažuje, že lidi co sami mají malé dítě by se nepostarali dobře a bezpečně o to jejich na oplátku… ![]()
Vždyť to snad píše jasně, že by rádi jeli s někým takovým.
A když si budou hlídat děti navzájem, nevidí v tom problém. Ono taky záleží, na jak dlouho chtějí vždycky vyjet. Na hodinku, dvě, tři..? Ne každý nedá svoje dítě z ruky. ![]()
To bude určitě nějaká provokace
V opačném případě si paní zakladatelka neměla pořizovat dítě, protože její duševní pohnutky nesvědčí o její svéprávnosti… Příšerný, co je tu po ránu… ![]()
No ja teda davam syna hlidat tchyni, mamce, kamaradce v klidu, ale cizim lidem, ktere navic hledas pres internet a oni predem vedi, ze budou s tvym ditetem sami, to bych se teda bala unosu. To se uplne nabizi, ze si te tu muze nekdo vyhlednout. Neriskuj. Nemuzou s vami jet nejaci znami nebo z rodiny, kdo treba i deti stejne stare nema, ale je ochotny pohlidat to vase?
@elchirk píše:
No ja teda davam syna hlidat tchyni, mamce, kamaradce v klidu, ale cizim lidem, ktere navic hledas pres internet a oni predem vedi, ze budou s tvym ditetem sami, to bych se teda bala unosu. To se uplne nabizi, ze si te tu muze nekdo vyhlednout. Neriskuj. Nemuzou s vami jet nejaci znami nebo z rodiny, kdo treba i deti stejne stare nema, ale je ochotny pohlidat to vase?
Však já si myslím, že je to blázen nebo provokace. Vždyť si je může vyhlídnout nějakej pedofil, nehledě na to, že maminka má obvykle problémy dát tak malinkatý dítě z ruky, natož ho dát cizím lidem, který si za tím účelem hledám na internetu. ![]()
Nesvěřila bych takhle malý dítě nikomu cizímu
a už vůbec bych se od něj nechtěla odloučit. Vzpomínám, jak ta naše byla mrňavá a potřebovala hodně kontakt.
Nejprve jsem to podle názvu pochopila, jestli má někdo zkušenost, rady, jak vzít mimčo na běžky - do vozíčku. Kdyby někoho napadlo připásat si dítě na sebe, tak bych si tuplem klepala na čelo ![]()
Pokud jste aktivní běžkaři, tak doporučuji pořídit vozík + sada na běžky (na mimino) a později stačí krosna na záda. Krosnu mám na běžky vyzkoušenou a je to v pohodě, příjemná procházka. Samozřejmě si člověk neplánuje tůru na celý den, ale na protáhnutí a relaxaci je to ideální.
@elchirk Přesně to mě hned napadlo, že si je vyhledá nějakej únosce nebo pedofil. Nebo, popravdě že je únosce nebo pedofil on/ona a hledá tahkle na internetu matku, která by jim svěřila dítě a šla v klidu běžkovat. Ale vzhledem k tomu, že zakladatelka nereaguje, to asi byla nějaký výborný vtip ![]()