Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@katulka3010 píše:
@Medvídě30 neviem ako to funguje v Spindlu, skus tam zajst brzo rano a za opytanie nic nedas. a ako EMS sa da poslat aj klasicky dopis, len je potrebne vypisat tiskopis, nic zlozite.na poste poradia.
super a do které hodiny se to musí prosím podat? A kdy to cca dojde?
@Medvídě30 píše:
Ale jestli jsem to dobře pochopila tak to EMS je něco jiného.I na stránkách jsem to tak dohledala.
To EMS nemá garantované, že to bude doručeno ten den, ale druhej pracovní den do 14:00 hodin
@Medvídě30 to ja neviem kedy maju odvoz, ja robim v Benatkach a tam nam odvazaju postu az v 16.30.to sa musis pytat tam na poste.
@Tarinka píše:
To EMS nemá garantované, že to bude doručeno ten den, ale druhej pracovní den do 14:00 hodin
to jo to by bohatě stačilo, prostě aby to 31.1. měli
@Medvídě30 píše:
to jo to by bohatě stačilo, prostě aby to 31.1. měli
Tak to jo, já myslela, že píšeš týž den, tak to si hnedka ráno zajdi na poštu a myslím, že v pohodě, ona i normální pošta většinou chodí druhej den
někdy posílám balíky mojemu taťkovi, jako že jeho výrobky vezmu na poštu a posílám to a on mi vždycky řekne, že to mám posalt, spěšně´, že to tam musí druhej den bejt a paní mi vždycky řekne, že zbytečný, že to tam stejně bude i tak a zatím vždycky bylo ![]()
Určitě to budou mít přesně na webu…ale já se zrovna před pár hodinama na to ptala na poště a říkala mi, že cena za obálku je kolem 100Kč. Nakonec jsem to nepoužila, stačilo mi standardní doručení do 2 dnů, tak jsem se spolehla na to.
@Tarinka píše:
Tak to jo, já myslela, že píšeš týž den, tak to si hnedka ráno zajdi na poštu a myslím, že v pohodě, ona i normální pošta většinou chodí druhej denněkdy posílám balíky mojemu taťkovi, jako že jeho výrobky vezmu na poštu a posílám to a on mi vždycky řekne, že to mám posalt, spěšně´, že to tam musí druhej den bejt a paní mi vždycky řekne, že zbytečný, že to tam stejně bude i tak a zatím vždycky bylo
No mě stačí prostě do konce měsíce aby to měli. 31. to tam prostě musí být. tak snad to dopadne
Taky hodím termín 31.1.
ale jak jsem to podala ještě dnes navečer, tak to tam prý do pátku bude… tak doufám ![]()
@vulpes píše:
Taky hodím termín 31.1.ale jak jsem to podala ještě dnes navečer, tak to tam prý do pátku bude… tak doufám
no snad ano ![]()
No nechci vám brát iluze, ale podělím se
náš právník nám posílal EMS nějaké dokumenty, doručení v sobotu a co myslíte…pošta tento ostře sledovaný podej normálně regulérně ztratila, obálka jim vypadla cestou z auta (pořád nechápu jak, asi šel čurat?)
naštěstí tu obálka našla v pangejtu paní a podle adresy to doručila ona ![]()
Hodně lidí podává dopis i jako balík do ruky - tak ji to doporučuje paní na poště, aby to druhý den u příjemnce bylo.
Pokud ho podáš dnes ráno, tak zítra by tam měl být (ale zeptej se na poště - pro jistotu, nevím jak to funguje u vás).
Dobrý den, mohl by mi tady někdo poradit? Dnes mi přišla sms zpráva, že mi v pondělípřijde balíček s celkem vysokou dobírkou. Já, ani manžel jsme si nic neobjednali.Na sledování zásilek jsem se dozvěděla pouze to, že to odešlo dnes z Prahy 7.Je možné někde nějak dohledat, dle čísla balíku, o jakou objednávku se jedná, tj. z jaké firmy? Děkuji.
Z jejich netu bohužel ne
holt to prostě v pondělí nepřebereš, koukneš se na odesílatele, necháš si to uložit na poště a podle odesílatele se rozehdente co dál
přinejhorším to po skončení úoložní doby odešlou zpět odesílateli
@LennaZS zkus jim zítra zavolat, buď ti to přímo zjistí od koho to je a nebo ti řeknou kde to zjistit http://www.ceskaposta.cz/…ntrum-id369/