Rychlé poslání Česká pošta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2730
29.1.14 20:11
@katulka3010 píše:
@Medvídě30 neviem ako to funguje v Spindlu, skus tam zajst brzo rano a za opytanie nic nedas. a ako EMS sa da poslat aj klasicky dopis, len je potrebne vypisat tiskopis, nic zlozite.na poste poradia.

super a do které hodiny se to musí prosím podat? A kdy to cca dojde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
29.1.14 20:12
@Medvídě30 píše:
Ale jestli jsem to dobře pochopila tak to EMS je něco jiného. :think: I na stránkách jsem to tak dohledala.

To EMS nemá garantované, že to bude doručeno ten den, ale druhej pracovní den do 14:00 hodin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
29.1.14 20:12

@Medvídě30 to ja neviem kedy maju odvoz, ja robim v Benatkach a tam nam odvazaju postu az v 16.30.to sa musis pytat tam na poste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
29.1.14 20:14
@Tarinka píše:
To EMS nemá garantované, že to bude doručeno ten den, ale druhej pracovní den do 14:00 hodin

to jo to by bohatě stačilo, prostě aby to 31.1. měli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
29.1.14 20:17
@Medvídě30 píše:
to jo to by bohatě stačilo, prostě aby to 31.1. měli

Tak to jo, já myslela, že píšeš týž den, tak to si hnedka ráno zajdi na poštu a myslím, že v pohodě, ona i normální pošta většinou chodí druhej den :think: někdy posílám balíky mojemu taťkovi, jako že jeho výrobky vezmu na poštu a posílám to a on mi vždycky řekne, že to mám posalt, spěšně´, že to tam musí druhej den bejt a paní mi vždycky řekne, že zbytečný, že to tam stejně bude i tak a zatím vždycky bylo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7857
29.1.14 20:19

Určitě to budou mít přesně na webu…ale já se zrovna před pár hodinama na to ptala na poště a říkala mi, že cena za obálku je kolem 100Kč. Nakonec jsem to nepoužila, stačilo mi standardní doručení do 2 dnů, tak jsem se spolehla na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
29.1.14 20:20
@Tarinka píše:
Tak to jo, já myslela, že píšeš týž den, tak to si hnedka ráno zajdi na poštu a myslím, že v pohodě, ona i normální pošta většinou chodí druhej den :think: někdy posílám balíky mojemu taťkovi, jako že jeho výrobky vezmu na poštu a posílám to a on mi vždycky řekne, že to mám posalt, spěšně´, že to tam musí druhej den bejt a paní mi vždycky řekne, že zbytečný, že to tam stejně bude i tak a zatím vždycky bylo :)

No mě stačí prostě do konce měsíce aby to měli. 31. to tam prostě musí být. tak snad to dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7857
29.1.14 20:20

Taky hodím termín 31.1. ;) ale jak jsem to podala ještě dnes navečer, tak to tam prý do pátku bude… tak doufám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
29.1.14 20:27
@vulpes píše:
Taky hodím termín 31.1. ;) ale jak jsem to podala ještě dnes navečer, tak to tam prý do pátku bude… tak doufám :think:

no snad ano :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
29.1.14 20:27

Jinak holky všem vám děkuji za rychlou pomoc a radu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6529
29.1.14 20:55

No nechci vám brát iluze, ale podělím se
náš právník nám posílal EMS nějaké dokumenty, doručení v sobotu a co myslíte…pošta tento ostře sledovaný podej normálně regulérně ztratila, obálka jim vypadla cestou z auta (pořád nechápu jak, asi šel čurat?)
naštěstí tu obálka našla v pangejtu paní a podle adresy to doručila ona :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
30.1.14 06:24

Hodně lidí podává dopis i jako balík do ruky - tak ji to doporučuje paní na poště, aby to druhý den u příjemnce bylo.
Pokud ho podáš dnes ráno, tak zítra by tam měl být (ale zeptej se na poště - pro jistotu, nevím jak to funguje u vás).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
28.2.14 19:00

Dobrý den, mohl by mi tady někdo poradit? Dnes mi přišla sms zpráva, že mi v pondělípřijde balíček s celkem vysokou dobírkou. Já, ani manžel jsme si nic neobjednali.Na sledování zásilek jsem se dozvěděla pouze to, že to odešlo dnes z Prahy 7.Je možné někde nějak dohledat, dle čísla balíku, o jakou objednávku se jedná, tj. z jaké firmy? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6529
28.2.14 19:08

Z jejich netu bohužel ne
holt to prostě v pondělí nepřebereš, koukneš se na odesílatele, necháš si to uložit na poště a podle odesílatele se rozehdente co dál
přinejhorším to po skončení úoložní doby odešlou zpět odesílateli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2363
28.2.14 19:13

@LennaZS zkus jim zítra zavolat, buď ti to přímo zjistí od koho to je a nebo ti řeknou kde to zjistit http://www.ceskaposta.cz/…ntrum-id369/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová