Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
ahoj holky chtěla bych pro mě manžela něakou společenskou hru k vánocum ,nejlíp s něakým erotickým podtextem, at je něaký vzrůšo
Koukala jsem na netu na harašeníčko, to by se mi na první pohled líbilo,ale máte ho někdo? stojí to za to??? Nebo existuje ještě nějaká? dejte typa, co doma hrajete čas od času po večerech vy???
![]()
jedna diskuse us tu je https://www.emimino.cz/…a-hra-87361/
ted v tydnu jsem narazila na tuhle hru a zaujala me http://www.modernihry.cz/…2-p-693.html
Zdravím všechny, ráda bych nějaké aktuální místní recenze na erotické stolní hry… Ráda bych koupila manželovi k Vánocům, ale váhám… ![]()
Ahoj my máme doma harašeničo a jsme s ním spokojeni některé úkoly jsou tam pikantní
je moc dobrá na předehru
Z toho co jsme vyzkoušeli byla nejlepší hra Vášnivé fantazie a její rozšíření. Teď je nová hra „Hra o manželství“ od Albi. Uvažuju o koupi, má ji už někdo? Ale není to erotická hra. Harašeníčko jsme měli a nic moc.
Já koupila francouzskou hru lásky a je to paráda
skvělý oživení ![]()
@plackova.evelina
Já ji právě objednala
měla jsem u sebe „poradkyni“ sestřenku, která si ji taky hned objednala - jsme zvažovaly, jestli erotiku nebo zábavu - obě máme obojího ve vztahu v hojné míře, ale obojího není nikdy dost, že?
Tak jsme to nakonec riskly obě s Hrou o manželství - půjčovat si ji nemůžeme, bydlíme od sebe dost daleko…
@JLP píše:
@plackova.evelina
Já ji právě objednalaměla jsem u sebe „poradkyni“ sestřenku, která si ji taky hned objednala - jsme zvažovaly, jestli erotiku nebo zábavu - obě máme obojího ve vztahu v hojné míře, ale obojího není nikdy dost, že?
Tak jsme to nakonec riskly obě s Hrou o manželství - půjčovat si ji nemůžeme, bydlíme od sebe dost daleko…
Už jste tu hru o manželství vyzkoušeli?
My měli půjčené harašeníčko, ale pro nás to byla nuda. Půjčili jsme si to jen proto, že dva páry se kterými se přátelíme po pořízení hry otěhotněli
a my po půjčení také
ale byla to teda pro nás děsná nuda a i přátelé, od kterých jsme si hru půjčili nebyli z hry nadšení a vytvořili si vlastní kartičky s úkoly aby hra byla pro ně zajímavější