Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Máme doma Harašeníčko. Občas ho hrajeme, je to docela sranda, úkoly jsou taky super, jen je to celkem rychle dohrané, takže my většinou jedeme dvě kola. Tady je odkaz: http://www.darkyhry.cz/…dvaz-se.html . Jinak existuje ještě Kamasútra, Sexy hrátky po česku a Sexy hrátky, ale nemám s nimi zkušenosti.
gabi.design píše:
Máme doma Harašeníčko. Občas ho hrajeme, je to docela sranda, úkoly jsou taky super, jen je to celkem rychle dohrané, takže my většinou jedeme dvě kola. Tady je odkaz: http://www.darkyhry.cz/…dvaz-se.html . Jinak existuje ještě Kamasútra, Sexy hrátky po česku a Sexy hrátky, ale nemám s nimi zkušenosti.
rohlice píše:gabi.design píše:
Máme doma Harašeníčko. Občas ho hrajeme, je to docela sranda, úkoly jsou taky super, jen je to celkem rychle dohrané, takže my většinou jedeme dvě kola. Tady je odkaz: http://www.darkyhry.cz/…dvaz-se.html . Jinak existuje ještě Kamasútra, Sexy hrátky po česku a Sexy hrátky, ale nemám s nimi zkušenosti.jůůů
to vypadá dobře a prosím tě Gabi píšou tam,že je to hardcore provedení
jak moc jako „hardcore“
Já najdu ty kartičky a něco tady pošlu, jo? ![]()
gabi.design píše:
I když nevím, jestli můžu?
se začínám bát
![]()
Jinak na druhé straně je ta verze pro více hračů, ta je docela hodně vtipná a jsou tam fakt úkoly k popukání, ale tu jsme teda ještě samozřejmě nehráli a asi hrát jen tak nebudeme. ![]()
ale jako dobrýýý ![]()
jen jsem dostala záchvat,když jsem si představila jak já hážu svůdný pohled a zahraju vzrušující hru s olíznutím rtů nebo jak to tam je
to udělat tak skončíme jinde a jinak než je cílem tý hry asi ![]()
jo a sáhnout tomu mýmu na bradavku jakkoliv něžně nebo jak,tak mi jí vypálí asi
jak v Básníkách-na ucho ne!!!tak u nás to je na bradavku ne!!!! ![]()
ale děkuju asi do toho půjdu,líbí se mi to ![]()
rohlice píše:ale jako dobrýýý
jen jsem dostala záchvat,když jsem si představila jak já hážu svůdný pohled a zahraju vzrušující hru s olíznutím rtů nebo jak to tam jeto udělat tak skončíme jinde a jinak než je cílem tý hry asi
jo a sáhnout tomu mýmu na bradavku jakkoliv něžně nebo jak,tak mi jí vypálí asijak v Básníkách-na ucho ne!!!tak u nás to je na bradavku ne!!!!
ale děkuju asi do toho půjdu,líbí se mi to
Ona je to fakt sranda, my se u toho děsně zařehtáme a já samozřejmě vždycky prohraju, takže jsem nahatá jako první a téměř hned. ![]()
Ahoj holky,
jdu si pro radu…
Jsem skoro půl roku po porodu druhého dítěte a vůbec nemám chuť na sex. S prvním to bylo jiné, to jsme přečkali šestinedělí a pak už jsme se nijak neomezovali, teď se ale vůbec nedokážu donutit. Já vím, že je to z velké části únavou, staršímu je 2,5 roku, mladší necelý půlrok. Ale stejně, mám nějaký blok, ne že bych sama byla neaktivní, to by nevadilo, ale i když se manžel o něco pokusí, tak já nedokážu spolupracovat. Zatím je všechno OK, jen se přitulíme, povídáme si, pusa na dobrou noc a je to, manžel mě do ničeho nenutí, vždycky řekne „tak zejtra je taky den, nebo třeba za měsíc“, ale mně už to vadí… Hlava chce, ale tělo nereaguje.
Tak jsem si říkala, jestli třeba nemáte tip na nějako „stolní“ erotickou hru, při které bychom se postupně společně „zahřáli“, třeba by to pomohlo…
Že bych měla pro manžela takový trochu netradiční dárek pod stromeček