Erotická hra

Anonymní
11.11.11 12:44

Erotická hra

Ahoj holky,
jdu si pro radu…

Jsem skoro půl roku po porodu druhého dítěte a vůbec nemám chuť na sex. S prvním to bylo jiné, to jsme přečkali šestinedělí a pak už jsme se nijak neomezovali, teď se ale vůbec nedokážu donutit. Já vím, že je to z velké části únavou, staršímu je 2,5 roku, mladší necelý půlrok. Ale stejně, mám nějaký blok, ne že bych sama byla neaktivní, to by nevadilo, ale i když se manžel o něco pokusí, tak já nedokážu spolupracovat. Zatím je všechno OK, jen se přitulíme, povídáme si, pusa na dobrou noc a je to, manžel mě do ničeho nenutí, vždycky řekne „tak zejtra je taky den, nebo třeba za měsíc“, ale mně už to vadí… Hlava chce, ale tělo nereaguje.
Tak jsem si říkala, jestli třeba nemáte tip na nějako „stolní“ erotickou hru, při které bychom se postupně společně „zahřáli“, třeba by to pomohlo…

Že bych měla pro manžela takový trochu netradiční dárek pod stromeček ;) :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29436
11.11.11 12:47

Máme doma Harašeníčko. Občas ho hrajeme, je to docela sranda, úkoly jsou taky super, jen je to celkem rychle dohrané, takže my většinou jedeme dvě kola. Tady je odkaz: http://www.darkyhry.cz/…dvaz-se.html . Jinak existuje ještě Kamasútra, Sexy hrátky po česku a Sexy hrátky, ale nemám s nimi zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
11.11.11 12:57
gabi.design píše:
Máme doma Harašeníčko. Občas ho hrajeme, je to docela sranda, úkoly jsou taky super, jen je to celkem rychle dohrané, takže my většinou jedeme dvě kola. Tady je odkaz: http://www.darkyhry.cz/…dvaz-se.html . Jinak existuje ještě Kamasútra, Sexy hrátky po česku a Sexy hrátky, ale nemám s nimi zkušenosti.
:potlesk: jůůů :potlesk: to vypadá dobře a prosím tě Gabi píšou tam,že je to hardcore provedení :think: jak moc jako „hardcore“ :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
11.11.11 13:02
rohlice píše:
gabi.design píše:
:potlesk: jůůů :potlesk: to vypadá dobře a prosím tě Gabi píšou tam,že je to hardcore provedení :think: jak moc jako „hardcore“ :lol:

Já najdu ty kartičky a něco tady pošlu, jo? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
11.11.11 13:02

I když nevím, jestli můžu? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
11.11.11 13:03
gabi.design píše:
I když nevím, jestli můžu? :lol:

se začínám bát :lol: :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
11.11.11 13:07

Tak tady něco na ukázku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
11.11.11 13:08

Další

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
11.11.11 13:09

Další

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
11.11.11 13:09

Další

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
11.11.11 13:10

Další

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
11.11.11 13:11

Jinak na druhé straně je ta verze pro více hračů, ta je docela hodně vtipná a jsou tam fakt úkoly k popukání, ale tu jsme teda ještě samozřejmě nehráli a asi hrát jen tak nebudeme. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
11.11.11 13:16

:palec: ale jako dobrýýý :pankac:
jen jsem dostala záchvat,když jsem si představila jak já hážu svůdný pohled a zahraju vzrušující hru s olíznutím rtů nebo jak to tam je :mrgreen: to udělat tak skončíme jinde a jinak než je cílem tý hry asi :mrgreen:
jo a sáhnout tomu mýmu na bradavku jakkoliv něžně nebo jak,tak mi jí vypálí asi :mrgreen: jak v Básníkách-na ucho ne!!!tak u nás to je na bradavku ne!!!! :mrgreen:
ale děkuju asi do toho půjdu,líbí se mi to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
11.11.11 13:18
rohlice píše: :palec: ale jako dobrýýý :pankac:
jen jsem dostala záchvat,když jsem si představila jak já hážu svůdný pohled a zahraju vzrušující hru s olíznutím rtů nebo jak to tam je :mrgreen: to udělat tak skončíme jinde a jinak než je cílem tý hry asi :mrgreen:
jo a sáhnout tomu mýmu na bradavku jakkoliv něžně nebo jak,tak mi jí vypálí asi :mrgreen: jak v Básníkách-na ucho ne!!!tak u nás to je na bradavku ne!!!! :mrgreen:
ale děkuju asi do toho půjdu,líbí se mi to :palec:

Ona je to fakt sranda, my se u toho děsně zařehtáme a já samozřejmě vždycky prohraju, takže jsem nahatá jako první a téměř hned. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
11.11.11 13:23

Kolik je tam prosím těch kartiček cca?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie