Erotická hra

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5436
11.11.11 13:23
gabi.design píše:
rohlice píše: :palec: ale jako dobrýýý :pankac:
jen jsem dostala záchvat,když jsem si představila jak já hážu svůdný pohled a zahraju vzrušující hru s olíznutím rtů nebo jak to tam je :mrgreen: to udělat tak skončíme jinde a jinak než je cílem tý hry asi :mrgreen:
jo a sáhnout tomu mýmu na bradavku jakkoliv něžně nebo jak,tak mi jí vypálí asi :mrgreen: jak v Básníkách-na ucho ne!!!tak u nás to je na bradavku ne!!!! :mrgreen:
ale děkuju asi do toho půjdu,líbí se mi to :palec:
Ona je to fakt sranda, my se u toho děsně zařehtáme a já samozřejmě vždycky prohraju, takže jsem nahatá jako první a téměř hned. :mrgreen:
:mrgreen: takže se pořádně navlíknout jo???ať to není tak lehký :mrgreen:
ne fakt se mi to líbí jako zpestření trošku aspoň a s mimísem si myslím,že za to budeme rádi :pankac:
b se to mohlo i zakladatelce osvědčit,kort když je to i trošku do srandy :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
11.11.11 13:24

:dance: Gabi díky za tip co na vánoce, už jsem objednala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
11.11.11 13:25
Emillka píše:
Kolik je tam prosím těch kartiček cca?

V té verzi pro dva jich je 24.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
11.11.11 13:26
Banny.J píše: :dance: Gabi díky za tip co na vánoce, už jsem objednala :mrgreen:

Není zač, my jsme si jí dali na Ježíška loni. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
11.11.11 13:27
rohlice píše:
gabi.design píše:
rohlice píše: :palec: ale jako dobrýýý :pankac:
jen jsem dostala záchvat,když jsem si představila jak já hážu svůdný pohled a zahraju vzrušující hru s olíznutím rtů nebo jak to tam je :mrgreen: to udělat tak skončíme jinde a jinak než je cílem tý hry asi :mrgreen:
jo a sáhnout tomu mýmu na bradavku jakkoliv něžně nebo jak,tak mi jí vypálí asi :mrgreen: jak v Básníkách-na ucho ne!!!tak u nás to je na bradavku ne!!!! :mrgreen:
ale děkuju asi do toho půjdu,líbí se mi to :palec:
Ona je to fakt sranda, my se u toho děsně zařehtáme a já samozřejmě vždycky prohraju, takže jsem nahatá jako první a téměř hned. :mrgreen:
:mrgreen: takže se pořádně navlíknout jo???ať to není tak lehký :mrgreen:
ne fakt se mi to líbí jako zpestření trošku aspoň a s mimísem si myslím,že za to budeme rádi :pankac:
b se to mohlo i zakladatelce osvědčit,kort když je to i trošku do srandy :palec:

Přesně tak - navlíct. Já zasadně hraju v teplákách a tričku a to není dobrý. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
11.11.11 13:28

Jinak i ve dvou se dá hrát i ta verze pro více hráčů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4846
11.11.11 13:29

Tak tohle je super tip :palec: , taky asi objednám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
11.11.11 13:32

Tohle je ta druhá verze pro 2 - 8 hráčů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
11.11.11 13:32

Dalších pár kartiček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
11.11.11 13:33

Další.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
11.11.11 13:33

A ještě pár kartiček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.11.11 13:48

Koukám, že tahle diskuze přišla vhod nejenom mně ;).

Vypadá to dobře, ještě chvíli počkám, jestli se tu neobjeví i zkušenosti s jinou hrou, a kdyžtak do toho půjdu. Díky :kytka:

Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
170
11.11.11 15:25

Ahoj,
tak mi máme Leo hrátky…Je to téměř to samé, ale to Harašeníčko se mi zdá možná trochu vtipnější…Také je zde možnost více hráčů a úkoly jsou podobné…Např.:
Zatancuj erotický tanec u tyče (pokud žádná není, představ si ji-já tancovala u koštěte :-D ), předveď, jak vypadá podle tebe sexuální poloha na baletku, kohoutí souboj, poloha 96 :-), klokaní vak atd…, předveď zamilovanou včelu, jen za pomocí zvuků předveď námluvy ledních medvědů, popiš erotický sen pohádkové sněhurky, polib partnera něžně na lýtko, vymysli sedm označení pro ženský orgán, co je na tvém partnerovi nejpřitažlivější atd atd…Výtěznému hráči se plní přání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
11.11.11 15:35

Jo a také se u ní samozřejmě svléká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
11.11.11 15:35
  • načítám...