Sex 1x měsíčně

2591
10.11.11 13:42

Sex 1x měsíčně

Ahoj holky :-) Hodím jeden dotaz do diskuze. Když chlapovi stačí sex 1× za měsíc(prostě není tolik sexuálně aktivní a ani nemá potřebu masturbace).Jsou jeho spermie stejně kvalitní jako u muže, který sexuje několikrát do týdne? Má to nějaký vliv na otěhotnění partnerky? Co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14777
10.11.11 13:43

taky by mě to zajímalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
10.11.11 13:45

No, nevim jak kvalita, kazdopadne kvantita spermii je vyrazne vyssi, takze rozhodne jeho plodnost, pokud teda taky neni vyssi (nevim, jak je to s kvalitou spermii, ktere tam „cekaji“ treba tri tydny), je minimalne rovnocenna s tim, kdo je aktivnejsi… ted jde jen o to sexovat v dobe ovu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.11.11 13:47

My se milujeme asi tak 1× za měsíc a děti se nám povedli ihned a napoprvé..( v době snažení to bylo samozřejmě více).
je to jen laické hledisko..
Prostě nemám špatné zkušenosti.

• Citovat
  • Upravit
9994
10.11.11 13:50

Jenom plácnu. Myslím si, že spermie nepřežijí takovou dobu živé. Neodchází třeba ty staré s močí? Myslím, že méně častý sex nemá na kvalitu spermií špatný vliv. Spíš dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
10.11.11 14:05

S močí tedy určitě neodcházejí.
Jinak ale nevím, my když šli na IVF a měli jsme tři dny do odběru vajíček, takže i do odběru spermatu k oplodnění, tak doktor říkal, ještě dneska sex,pak už nic, ať máme na čtvrtek kvalitní vzorek. Ale tak nějaké spermie i kvalitní tam budou, ony pořád dozrávají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
10.11.11 14:06

Ty naše spermie byly tak kvalitní, že jsou z toho dvojčata na první pokus. Takže za mně si dávejte fakt bacha.. :mrgreen: :mrgreen:
Ono se toho nakecá. Můj manžel mi zase tvrdil, že když je sex třeba jednou za měsíc, že někde četl, že je z toho stopro kluk, no a …máme čtyři holky…
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
10.11.11 14:23

To asi spíš záleží na více faktorech počínaje kouřením … a konče těma neovlivnitelnýma … jinak na kvalitu prý má vliv spíše pravidelnost než kvantita sexu. Že jednou za týden mohou být spermie stejně kvalitní, ne-li kvalitnější než že když třikrát do týdne a pak tři týdny nic … :nevim: že ví a mají čas co do tvoření množství potřebného na početí, tak právě na vytvoření kvalitních kusů :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1366
10.11.11 14:23
peggy.sl píše:
Ty naše spermie byly tak kvalitní, že jsou z toho dvojčata na první pokus. Takže za mně si dávejte fakt bacha.. :mrgreen: :mrgreen:
Ono se toho nakecá. Můj manžel mi zase tvrdil, že když je sex třeba jednou za měsíc, že někde četl, že je z toho stopro kluk, no a …máme čtyři holky… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:palec: to mě fakt pobavilo
jinak si myslím že kvalitu spermií méně častý sex neovlivní
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8125
10.11.11 14:43

ahojky ,spermie v ženě klidně přežijí 3 dny,já byla těhu a šla jsem k mudr a tomu říkám,otěhotněla jsem ten den a on kuká a udělal vše jak měl a říká,nééééé to tak není,to bylo tři dny po)))))a na něho čučím a on říká,že se schovala za buk a čekala na vajco a jak spadlo,tak frrrrrrrr po něm.No a máme z toho klučinu už 5 měsíců)))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8125
10.11.11 14:45

prý jsou spermie pomalejší,když míň sexuješ. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
10.11.11 21:53
peggy.sl píše:
Ono se toho nakecá. Můj manžel mi zase tvrdil, že když je sex třeba jednou za měsíc, že někde četl, že je z toho stopro kluk, no a …máme čtyři holky… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:palec: Hele, to není zase tak špatná obhajoba malé intenzity pro chlapa, co nepotřebuje tak často sex, jako manželka!! Von ten tvůj je docela chytréj!! :potlesk:
  • Citovat
  • Upravit
etatinek
10.11.11 21:56
Alex160509 píše:
Ahoj holky :-) Hodím jeden dotaz do diskuze. Když chlapovi stačí sex 1× za měsíc(prostě není tolik sexuálně aktivní a ani nemá potřebu masturbace).Jsou jeho spermie stejně kvalitní jako u muže, který sexuje několikrát do týdne? Má to nějaký vliv na otěhotnění partnerky? Co myslíte?

No vliv to bude mít, když ten jeden den v měsíci budou sexovat v opačné době než žena ovuluje… To se to pak můžou o dítě snažit do konce života… :lol: :-D

• Citovat
  • Upravit
2591
10.11.11 22:57

To je fakt, ale já to myslela spíš tak, jestli ty spermie když nejdou dlouho ven, nebudou vadný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
10.11.11 23:24
Alex160509 píše:
To je fakt, ale já to myslela spíš tak, jestli ty spermie když nejdou dlouho ven, nebudou vadný :lol:

Hele, tam bude určitě nějaký způsob „vstřebávání“ odumřelých spermií a nahrazovaných novými, nemyslím si, že se tvoří tvoří tvoří, dokud nejsou „vypuštěny“ ven… To by taky toho chlapa roztrhlo nemyslíš?? A víš kolik by z něj po tom měsíci toho muselo „vyletět“?? Dyť to by byla malá povodeň… :lol: :-D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky