Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jsem se pobavila, ale trocha pravdy na tom bude i když občas to střídá, ale já můžu říct, že mám doma pana Božského ![]()
http://ona.idnes.cz/…ahy-sex.aspx?…
Jak jste na tom u vás doma ![]()
Já jsem tam toho svojeho nenašla, leda tak pan božský bez keců a chlupatý hrudi
.
ty kecy jsou někdy moc fajn a chluptá hruď taky
, ale ne aby to potřebovalo hřeben. I když občas králík a bez keců, ale jen občas, taky není k zahození. Co bych doma nechtěla tak lenochoda ![]()
Taky mi vychazi Pan Bozsky, ostatni popisy nesedely ani nahodou ![]()
Mně usínání nevadí, protože většinou usínám první ![]()
Ano, víceméně pan Božský s plešatou hrudí… ovšem poslední dobou provozujeme převážně orální sex - jen o tom mluvíme ![]()
Knihomyš píše:
Mně usínání nevadí, protože většinou usínám první
Ano, víceméně pan Božský s plešatou hrudí… ovšem poslední dobou provozujeme převážně orální sex - jen o tom mluvíme
Tak to je jak u nás ![]()
Pan božský… ![]()
i když s tím spánkem to je jiné
usneme oba dva hned bez keců
![]()
Pan Božský… No, dobrá, je to maličko sci-fi. Ale co když někde existuje?
No jde poznat, že ten článek psala ženská a ještě k tomu nějaká, která je snad ještě panna, jinak to tedy nepochopím, zvlášť po tom, co jste tu holky napsaly…
![]()
Já myslím, že pan božský vyjde většině lidí, protože ani s jedním z těch ostatních debilů bych osobně nebyla
Ještě tak možná s tím, kterému klesne po čase apetit a stane se z něho lenochod ![]()
etatinek píše:
Pan Božský… No, dobrá, je to maličko sci-fi. Ale co když někde existuje?No jde poznat, že ten článek psala ženská a ještě k tomu nějaká, která je snad ještě panna, jinak to tedy nepochopím, zvlášť po tom, co jste tu holky napsaly…![]()
To je přece proto, aby měly ženy pocit exkluzivity a začaly si vážit toho, co doma mají. Jestli on to nakonec nepsal chlap ![]()