Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jestli to psala ženská, tak bacha na ni, páč sem teď určitě vtrhne a začne nám odluzovat naše pany Božské (patrně jediných 12 nebo kolik v ČR a přilehlém vesmíru).
Nějak mi při té diskusi mimovolně vytanul slogan Která si ho nepostaví, ta si ho nezaslouží…
Brou noc.
Jo ti další jsou strašný extrémy, sice se taky objevují, ale naštěstí je myslím pořád většina těch normálních chlapů… Tzn. označovaných za „Pána božského“, neřekl bych, prostě normální, zdravéj chlap, co miluje svoji ženu a chce, aby byla šťastná a spokojená…
![]()
Knihomyš píše:
Jestli to psala ženská, tak bacha na ni, páč sem teď určitě vtrhne a začne nám odluzovat naše pany Božské (patrně jediných 12 nebo kolik v ČR a přilehlém vesmíru).
Nějak mi při té diskusi mimovolně vytanul slogan Která si ho nepostaví, ta si ho nezaslouží…
Brou noc.
No to se pak nemůžeme divit, že ta autorka napsala takový článek, zřéjmě není „dostatečně zručná a šikovná“…
Dobrou… ![]()
etatinek píše:![]()
Jo ti další jsou strašný extrémy, sice se taky objevují, ale naštěstí je myslím pořád většina těch normálních chlapů… Tzn. označovaných za „Pána božského“, neřekl bych, prostě normální, zdravéj chlap, co miluje svoji ženu a chce, aby byla šťastná a spokojená…
![]()
bambula píše:
Neberte to tak vážně, to je článek pro pobavení![]()
Tady to někdo bere vážně?
![]()
Knihomyš píše:
Já jo, už jsem si na tu pisatelku pořídila Biolit!
Jako že je to můra? ![]()
bambula píše:
Jsem se pobavila, ale trocha pravdy na tom bude i když občas to střídá, ale já můžu říct, že mám doma pana Božského
http://ona.idnes.cz/…ahy-sex.aspx?…
Jak jste na tom u vás doma
Jo hezký-pro pobavení, ale mě vyšel kříženec
Pana Božského a Loudila
![]()
bambula píše:
Neberte to tak vážně, to je článek pro pobavení![]()
To jsi napsala ty??
![]()
Já mám taky pana Božského-a nejen ohledně sexu..
díky bohu za něho!!
![]()