Mám doma... :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10905
8.11.11 23:46

Jestli to psala ženská, tak bacha na ni, páč sem teď určitě vtrhne a začne nám odluzovat naše pany Božské (patrně jediných 12 nebo kolik v ČR a přilehlém vesmíru).
Nějak mi při té diskusi mimovolně vytanul slogan Která si ho nepostaví, ta si ho nezaslouží…
Brou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
8.11.11 23:48
:palec: :potlesk:

Jo ti další jsou strašný extrémy, sice se taky objevují, ale naštěstí je myslím pořád většina těch normálních chlapů… Tzn. označovaných za „Pána božského“, neřekl bych, prostě normální, zdravéj chlap, co miluje svoji ženu a chce, aby byla šťastná a spokojená… :wink: :oops:

• Citovat
  • Upravit
etatinek
8.11.11 23:49
Knihomyš píše:
Jestli to psala ženská, tak bacha na ni, páč sem teď určitě vtrhne a začne nám odluzovat naše pany Božské (patrně jediných 12 nebo kolik v ČR a přilehlém vesmíru).
Nějak mi při té diskusi mimovolně vytanul slogan Která si ho nepostaví, ta si ho nezaslouží…
Brou noc.

No to se pak nemůžeme divit, že ta autorka napsala takový článek, zřéjmě není „dostatečně zručná a šikovná“… :lol: Dobrou… :mavam:

• Citovat
  • Upravit
30420
9.11.11 08:06
naprosto souhlasím :-), mě někdy příjde, že mám doma zdravého chlapa až moc :lol: :lol:
etatinek píše: :palec: :potlesk:Jo ti další jsou strašný extrémy, sice se taky objevují, ale naštěstí je myslím pořád většina těch normálních chlapů… Tzn. označovaných za „Pána božského“, neřekl bych, prostě normální, zdravéj chlap, co miluje svoji ženu a chce, aby byla šťastná a spokojená… :wink: :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
9.11.11 09:49

Neberte to tak vážně, to je článek pro pobavení :lol: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
9.11.11 10:46
bambula píše:
Neberte to tak vážně, to je článek pro pobavení :lol: :zed:

Tady to někdo bere vážně? :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
9.11.11 12:03

Já jo, už jsem si na tu pisatelku pořídila Biolit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
9.11.11 12:55

Taky mám pana Božského :hug:

• Citovat
  • Upravit
50725
9.11.11 15:09
Knihomyš píše:
Já jo, už jsem si na tu pisatelku pořídila Biolit!

Jako že je to můra? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
9.11.11 15:14
bambula píše:
Jsem se pobavila, ale trocha pravdy na tom bude i když občas to střídá, ale já můžu říct, že mám doma pana Božského :-)
http://ona.idnes.cz/…ahy-sex.aspx?…
Jak jste na tom u vás doma :-)

Jo hezký-pro pobavení, ale mě vyšel kříženec :mrgreen: :mrgreen: :-P Pana Božského a Loudila :pankac: :jazyk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
9.11.11 18:44
bambula píše:
Neberte to tak vážně, to je článek pro pobavení :lol: :zed:

To jsi napsala ty?? :mrgreen: :-P

• Citovat
  • Upravit
8265
13.11.11 22:19

Já mám taky pana Božského-a nejen ohledně sexu.. :palec: díky bohu za něho!! :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí