Nadáváte nebo to držíte v sobě?

Anonymní
7.11.11 22:55

Nadavete nebo to drzite v sobe?

Jak resite kdyz Vas chlap nas…e? Nadavate nebo to drzite v sobe? co Vam pomaha, aby jste se brzo zbavily vzteku a na…i? :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
50725
7.11.11 23:15

Já mu to normálně řeknu, většinou nenadávám, ani kázání nedržím :lol: Tím se mi uleví a je to pak za chvíli dobré. Kdybych mu to neřekla, tak puknu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eMaminka
7.11.11 23:23

normálně se vyvztekam když je potřeba.. :lol: držet něco v sobě není zdravé ;) očekávat, že na něco příjde sám zase naivní… kázání taky nevedu ale když mě rozčílí tak mu to dám důrazně najevo :lol:

• Citovat
  • Upravit
2616
7.11.11 23:29

Pokud mě (kdokoliv) nasere, oznamuji to rovnou. Pokud jsem hodně nevyspalá, hladová, ve stresu nebo jinak výjimečně ne/naladěná, vybuchuju. Po vychladnutí se omlouvám a vysvětluju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
7.11.11 23:32

Bouchnu jednou za čas jako papiňák a všichni se mi klidí z cesty. Ale řekla bych, že je to čím dál míň, spoustu věcí neřeším, nechávají mě v klidu. Ale mě nese.štve chlap, protože žádného nemám, ale občas dospělé děti (a jedna prcková).
V jednom vztahu jsem se hádala, v druhém držela hubu a špatně bylo obojí. Ale teď už bych se ozvala zavčasu, protože pak si chlap myslí, že dělá všechno správně. Pomáhal mi úklid, když zuřím, uklízím 8-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
7.11.11 23:35

Vybuchuju :-D Ono totiž občasná Itálie vyčistí vzduch a rozvášní noc :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
7.11.11 23:48

Když už, tak se vzteknu rovnou, pak už o tom nemluvím a je klid 8-) Kdybych to v sobě měla dusit, děsně by mě to žralo a nehnula bych se z místa :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
7.11.11 23:49

nadavam cesky a chlap tomu nerozumi,ponevadz je nemec :lol: takze asi tak.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
8.11.11 06:12

Naštvu se a nemluvím a pokud si toho nevšimne (což je pokaždé :lol: ) - tak bouchnu a zahrnu do toho vše na co si vzpomenu, co jsem nehodlala předtím řešit.

Manžel už tyhle moje scény zná, takže stačí aby se omluvil (pokud ví, že mám pravdu) a usmál a už se smějeme oba.

Jinak taky už to přestává být pravidlem, teda tyto bouchnutí - přestávám mít důvod bouchat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
8.11.11 06:31

Já vždy nadávám :-D a u nás výsledek zaručen každopádně :-D bo,jak začnu ječet tak přestanou i sousedovy slepice kvokat :-D

• Citovat
  • Upravit
7240
8.11.11 06:37

Chodím a nadávám si pro sebe, ale tak, aby to dobře slyšel - takže nejhorší, co jde udělat, podle mě. Jenže u nás je to dáno tím, že on odmítá o čemkoliv diskutovat. Můžu se vykecat, to ano, ale bez reakce z jeho strany. On mi to jen odkýve ve stylu „ano, miláčku, máš pravdu, polepším se“ a jede dál po staru.
Popravdě nevím, jestli s tímhle zvládnu žít.. Pořád doufám, že si zvyknu nebo mu to dojde a začne se chovat jinak. Jako dřív..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšanda26
8.11.11 07:27

No někdy mám chuť na něj řvát, ale před dětmi nechci, tak chodím, vrčím, mlátím skříněma i dveřma. Když trošku vychladnu vyříkáme si to, ale už poměrně v klidu. On ví že mě naprdnul tak móóóc krásně žehlí :srdce: Ale , jak píše laducha rozhodí mě čím dál míň věcí. Přece jen už se trochu známe, tak vím co od něj čekat a naopak.

• Citovat
  • Upravit
24603
8.11.11 07:37

nekdy , kdyz je me bolbe stale nadavat tak pockam az dojde a nadavam az to pekne neni , nekdy neco z chuti prastim o zem :oops:
a kdyz je toho moc tak sem zla az bych si nafackovala ale pak s zas ja omluvam za ten vybuch ponevadz kdyz se naseru je to k nevydrzei :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4441
8.11.11 07:46
rejžička píše:
Chodím a nadávám si pro sebe, ale tak, aby to dobře slyšel - takže nejhorší, co jde udělat, podle mě. Jenže u nás je to dáno tím, že on odmítá o čemkoliv diskutovat. Můžu se vykecat, to ano, ale bez reakce z jeho strany. On mi to jen odkýve ve stylu „ano, miláčku, máš pravdu, polepším se“ a jede dál po staru.
Popravdě nevím, jestli s tímhle zvládnu žít.. Pořád doufám, že si zvyknu nebo mu to dojde a začne se chovat jinak. Jako dřív..

Jo, tak to máme podobně. Manžel taky o ničem nechce diskutovat. Když s něčim začnu, tak se raději zvedne a jde pryč. A nebo se strašně rychle nas**e (většinou stačím říct tak dvě věty) a pak je neskutečně protivnej. Takže radši mlčim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
8.11.11 08:31

Tak když nejsou v dosahu děti,tak si pěkně ponadávám a pak se cítím jako znovuzrozená :mrgreen: .Když jsou u toho děti,tak převracím oči v sloup :mrgreen: a kroutím hlavou a raději mlčím,protože by se dětičky od maminky naučily opravdu nehezké slovíčka :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí