Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak to bude chtít akci přímo při akci. Jestli jsi stydlivá, nedokážeš se tolik odvázat, takže ze sebe v posteli dračici neuděláš. Nevím, jak to překonat. Asi jediný způsob by byl mu to říct, ať při sexu, nebo před. Říct třeba, že se ti zdál sen a v něm bylo to a to a strašně by jsi to chtěla vyzkoušet apod.
A co třeba dívat se spolu na film kde to provozují a říct mu že by jste to mohli vyzkoušet ![]()
Jestli chceš něco změnit, nic jiného než se opravdu překonat a říct to, ti nezbývá … u nějakého naznačování riskuješ, že to ten chlap nepochopí
. Zkus třeba začít tak, že se zeptáš ty jeho,jestli by jsi v této věci nemohla pro něj něco udělat lépe, jestli on má nějaká přání. pak to pomalu vybalíš i ty že bys něco chtěla.
mmch … nemáš se vůbec za co stydět, je to lidský a není to vždycky ![]()
inko L.
Ahoj podle mého názoru není se za co stydět, každý má nějaké touhy a představy, které chce realizovat. Já být tebou tak se nebojím o tom s manželem mluvit, určitě bude rád, že s tím někdo začal pokud píšeš, že jste oba stydlivý, ale za co se stydět, vždyť spolu již spíte a první krok již máte za sebou
Já být tebou tak si udělám s manželem pěkný večer o všem si sním popvídám co se ti líbí a co by jsi chtěla zkusit, myslím, že on určitě pár věcí bude také chtít zkusit.
Neboj se toho a hlavně mu nezapomeň také říct, že ho máš ráda, aby si nemyslel, že tě to s ním nebyví to chlapi nesou špatně. ![]()
JJ, a podle mého kamaráda chlapi prý nesou i dost těžce to, že neuspokojí partnerku. Což mě napadá… jemu to nevadí nebo ty to předstíráš? ![]()
Taky mi to dalo hodně práce se přemluvit k tomu kroku … pomalu jsem se to taky naučila, resp. jsme se naučili mluvi a naslouchat druhému. je jedno jestli jde o sex nebo o vedení domácnosti
, tam mu přeci taky řekneš hele mě se nelíbí ty ponožky na zemi, dávej je do koše. Tak ten sex ber jako vedení domácnosti
.
Resp si to tak přestav
a hurá do něj
.
mmch. dobrá hra je Kamasůtra (nevím kde je a není čárka, omlouvám se) … je to zajímavá hra pro 2
.
andela píše:
JJ, a podle mého kamaráda chlapi prý nesou i dost těžce to, že neuspokojí partnerku. Což mě napadá… jemu to nevadí nebo ty to předstíráš?![]()
Taky mi to dalo hodně práce se přemluvit k tomu kroku … pomalu jsem se to taky naučila, resp. jsme se naučili mluvi a naslouchat druhému. je jedno jestli jde o sex nebo o vedení domácnosti
mmch. dobrá hra je Kamasůtra (nevím kde je a není čárka, omlouvám se) … je to zajímavá hra pro 2, tam mu přeci taky řekneš hele mě se nelíbí ty ponožky na zemi, dávej je do koše. Tak ten sex ber jako vedení domácnosti
.
Resp si to tak přestav
a hurá do něj
.
.
Občas předstírám
Jo, máte pravdu, odhodím stud a pokusím se o tom mluvit.Na tu hru kouknu, díky
No toje ale na prd … ty mu děláš radost, a on jí tobě nedělá. ![]()
jdi do toho!!!
![]()
andela píše:
No toje ale na prd … ty mu děláš radost, a on jí tobě nedělá.jdi do toho!!!
![]()
![]()
Mně to někdy fakt už nebaví, tak začnu předstírat a za chvíli je hotovej
Ale právě už mě to nebaví, proto jsem chtěla požádat o radu jak z toho ven.Máš pravdu, nezbývá nic jiného než si o tom promluvit.Zkoušela jsem naznačovat, že jsem prostě vzala jeho ruce, dala si je na vlasy a on mě chvíli držel, bylo to super, ale příště už zas nic.
Ze své zkušenosti musím říct, že něco chcít a zoufale po tom toužit, to je naprosto šílené a k zbláznění. A tuplem, pokud jde o tělesnou touhu. Stud je blokáda, ale i betonové zdi se dají zbourat. A jakmile se to prolomí a vydolí první kvádr, pak už to jde. Pokud ale - a tady je problém č.2 - pokud to někdo nesabotuje. Chci říct, pokud má blok a stud i tvým manžel a tohle prolomení by vás prolomilo oba. Ale pokud jemu vyhovuje stav, jaký je, tak spolupracovat nebude a ty ikdyby ses přivázala za nohy k lustru, tak s ním to nehne, a nerada bych, fakt nerada, aby se ti ještě za tvou snahu vysmál …
Obecně lze říct, že chlapi mají rádi, když jsou považováni za dobré milence a nejistota je ničí. I ta nejistota, jestli je partnerka spokojená. Pokud dosud partnerka nedala najevo, že je nespokojená, není důvod si nemyslet, že je špatný milenec. Ve chvíli, kdy ale žena to dá najevo a ještě nejlépe jasně si řekne, co chce, nebo dočasně převezme aktivitu, to si myslím (a mám zkušenost
), to je cesta jak z chlapa vytáhnout cokoli. Ne, to není návod jak dosáhnout nových botiček, ale přetrhne se, aby splnil lecjaká přání.
Ale furt tohle funguje jen v případě, že muž je jaksi „normální“ a taky chce „lepší sex“.
Nemusíš to na něj vybalit hned a všechno a náhle se změnit v dračici. To prostě nejde a bude to působit spíš směšně. Ale postupně, opatrně. Prostě se nadechnout a … říct. Nebo navést. Tohle chci. Tohle dělej. A pochopitelně ho za to odměnit - jsou to kluci - a dát najevo, jak mooooc jsi u toho spokojená!
![]()
Anonymní píše:
Ze své zkušenosti musím říct, že něco chcít a zoufale po tom toužit, to je naprosto šílené a k zbláznění. A tuplem, pokud jde o tělesnou touhu. Stud je blokáda, ale i betonové zdi se dají zbourat. A jakmile se to prolomí a vydolí první kvádr, pak už to jde. Pokud ale - a tady je problém č.2 - pokud to někdo nesabotuje. Chci říct, pokud má blok a stud i tvým manžel a tohle prolomení by vás prolomilo oba. Ale pokud jemu vyhovuje stav, jaký je, tak spolupracovat nebude a ty ikdyby ses přivázala za nohy k lustru, tak s ním to nehne, a nerada bych, fakt nerada, aby se ti ještě za tvou snahu vysmál …Obecně lze říct, že chlapi mají rádi, když jsou považováni za dobré milence a nejistota je ničí. I ta nejistota, jestli je partnerka spokojená. Pokud dosud partnerka nedala najevo, že je nespokojená, není důvod si nemyslet, že je špatný milenec. Ve chvíli, kdy ale žena to dá najevo a ještě nejlépe jasně si řekne, co chce, nebo dočasně převezme aktivitu, to si myslím (a mám zkušenost
![]()
![]()
), to je cesta jak z chlapa vytáhnout cokoli. Ne, to není návod jak dosáhnout nových botiček, ale přetrhne se, aby splnil lecjaká přání.
Ale furt tohle funguje jen v případě, že muž je jaksi „normální“ a taky chce „lepší sex“.
Nemusíš to na něj vybalit hned a všechno a náhle se změnit v dračici. To prostě nejde a bude to působit spíš směšně. Ale postupně, opatrně. Prostě se nadechnout a … říct. Nebo navést. Tohle chci. Tohle dělej. A pochopitelně ho za to odměnit - jsou to kluci - a dát najevo, jak mooooc jsi u toho spokojená!![]()
Bomba!!! Já jsem celkem začala, koupila jsem si i nové prádélko, byl nadšenej, ale ten můj stud!!! ![]()
Co mu napsat „milostný dopis“… Přihodit mu ho do tašky třeba a popsat, na co všechno se večer těšíš a jak jsi na něj nažhavená a tak… Asi nevybafnout všechno hned
, ale pomalu to dávkovat, třeba když pak o tom začne mluvit on, taky se překonáš…
Když chci mluvit o něčem o čem se mi těžko mluví (a nejen ten sex třeba), tak pomáhá, když mě u toho chlap nevidí… Třeba když mu masíruju záda, nebo mu ležím přitulená na rameni a obličej schovaný v podpaží a tak
![]()
S minulým partnerem jsem to měla podobně jako ty
Bohužel časem mě ten sex opravdu přestal bavit úplně,protože jsme ani jeden nic neřekli ![]()
S manželem je to jiný,mluvíme o tom a milování s ním je krásný ![]()
Musíš to dostat ze sebe ven,třeba i on by to chtěl změnit ![]()
Anonymní píše:Anonymní píše:Bomba!!! Já jsem celkem začala, koupila jsem si i nové prádélko, byl nadšenej, ale ten můj stud!!!
Ze své zkušenosti musím říct, že něco chcít a zoufale po tom toužit, to je naprosto šílené a k zbláznění. A tuplem, pokud jde o tělesnou touhu. Stud je blokáda, ale i betonové zdi se dají zbourat. A jakmile se to prolomí a vydolí první kvádr, pak už to jde. Pokud ale - a tady je problém č.2 - pokud to někdo nesabotuje. Chci říct, pokud má blok a stud i tvým manžel a tohle prolomení by vás prolomilo oba. Ale pokud jemu vyhovuje stav, jaký je, tak spolupracovat nebude a ty ikdyby ses přivázala za nohy k lustru, tak s ním to nehne, a nerada bych, fakt nerada, aby se ti ještě za tvou snahu vysmál …Obecně lze říct, že chlapi mají rádi, když jsou považováni za dobré milence a nejistota je ničí. I ta nejistota, jestli je partnerka spokojená. Pokud dosud partnerka nedala najevo, že je nespokojená, není důvod si nemyslet, že je špatný milenec. Ve chvíli, kdy ale žena to dá najevo a ještě nejlépe jasně si řekne, co chce, nebo dočasně převezme aktivitu, to si myslím (a mám zkušenost
![]()
![]()
Nemusíš to na něj vybalit hned a všechno a náhle se změnit v dračici. To prostě nejde a bude to působit spíš směšně. Ale postupně, opatrně. Prostě se nadechnout a … říct. Nebo navést. Tohle chci. Tohle dělej. A pochopitelně ho za to odměnit - jsou to kluci - a dát najevo, jak mooooc jsi u toho spokojená!![]()
Já taky nejsem žádná dračice, jsem spíš subinka a obléct si erotické prádlo za plného světla, to jsem červená až uvnitř v žaludku a stahuju snad i svaly na nose, jak jsem přesvědčená, jak hrozně vypadám … ale vím, že oblíct si to prádlo, že to funguje! ![]()
Přeji dobré ráno, chtěla bych moc a moc poprosit o radu.
Koukala jsem, jestli neexistuje nějaká erotická hra, kde by se třeba psaly ty přání a touhy, ale nenašla jsem nic.
Jedná se o náš intimní život, proto raději anonymně, omlouvám se.
Jsem hrozně stydlivá (a můj manžel bohužel taky) takže se o sexu vůbec nebavíme, já si to asi nesu z domova, kdy mě nikdo nepoučil, nikdo se se mnou o tomhle nikdy nebavil, vše jsem pochytila až od kamarádek nebo ve škole.
Jde o to, že my provozujeme klasický sex.Poloha na koníčka nebo že je chlap na mně.Jenže já sním o tvrdším sexu, třeba jak někdo psal v jiné diskuzi, že se jim líbí, když je chlap chytí za vlasy nebo udává tempo při orálním styku, že je drží za hlavu apod.Hrozně bych to chtěla vyzkoušet a nejen to, ale nedokážu si o tom s ním povídat.Už několikrát jsem si dala skleničku na kuráž, ale nevymáčknu to ze sebe.Mně tenhle sex ale moc nebaví a neuspokojuje, orgasmus zažiju tak 1× za 3 měsíce, ale při masturbaci a při mých představách, ho zažiju vždycky.Máte někdo radu jak mu naznačit, aniž bych o tom s ním mluvila?Opravdu se hrozně stydím mu říct drž mě při tom za vlasy nebo trochu mě plácni
Moc děkuji