Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Anonymní píše:
Ahoj, potřebuji se svěřit se svým problémem.Od září začal náš klučík chodit do školky.Má moc milou a hezkou mladoučkou učitelku.Když jsme byli v půlce září na návštěvě u známých, náš kamarád se o tom před manželem zmínil - že tam jejich holčičku vodí a že mají sexy učitelku.Asi za týden se manžel nabídl, že pojede později do práce a na půl 8. tam našeho klučíka odevede (jinak už 3 roky pracuje od 6 hodin).Bylo mi jasné, že se jde podívat na učitelku.Budiž, chápu to, je to chlap, je zvědavej jestli je opravdu tak sexy.JENŽE: od této chvíle se může přerazit, vodí ho tam aspon 2× týdně a i když má dovolenou tak se může přerazit, aby ho mohl po obědě i vyzvednout.
Co si o tom myslíte?Myslíte že se mu jen líbí a chodí si jí fakt jen prohlížet?Mám strach aby se do ní nezamiloval, hlavně on je fakt frajer, ženský po něm občas pokukují, tak se trochu bojím, ale je možné že přeháním (hormony asi pracují, mám 3 týdny po porodu).Jen bych chtěla znát váš názor.
A třeba to není kvůli té učitelce.Jasný, rád se pokochá,pokud je tak krásná, ale třeba ti chce ulehčit jen práci,abys tam nemusela chodit ty, když máte miminko tak ti takhle pomáhá, nehledej v tom hned to nejhorší ![]()
Chodí se jen koukat
.Je to normální chlap né???Já bych se šla taky podívat na sexy učitele a i třeba víckrát týdně a né určitě ze zamilovanosti. ![]()
Tak co si budeme povídat, chlap když vidí hezkou ženskou, tak si neporučí. Mám tím na mysli svému podvědomí, svému chlapství. Teď jde o morální hodnoty a o to,, zda je bude "jenů dívat, a nebo se poddá svému … jak to nazvat a neurazit
… a zamiluje se na plné kecky, nedejbože začne paní učitelku balit … taky se mi kdysi stalo (proto ten anonym), že jsem se kdysi zakoukala do jednoho a mohla se přetrhnout, abych s ním byla v kontaktu co nejvíc … pochopitelně tehdy pracovním … a NIKDY to nepřerostlo víc než maximálně v pracovní schůzky a maximálně sny … jsem si taky neporučila
![]()
No, sleduj to a užívej si, jak je tatínek … nadšený a obětavý tatínek!
Taky si myslím,že se chce prostě kouknout.Můj chlap zase rád chodí k mé holičce
A učitelku má syn taky fakt kočku a manža vyzvedává každý den a jak je šťastný ![]()
Já myslím, že to dělá, aby Ti ulehčil práci, když máte tak malinké miminko. Beru to naopak jako projev jeho citů k Tobě
.
Jé, Majda má taky mladou hezkou učitelku… Chlap už si „plánoval“ jak bude Majdu vodit a kde tam mají kabinet
, ale všechno z legrace…
Neviděla bych to příliš černě.
kamikaa píše:
Chodí se jen koukat.Je to normální chlap né???Já bych se šla taky podívat na sexy učitele a i třeba víckrát týdně a né určitě ze zamilovanosti.
SarkaNovo píše:kamikaa píše:
Chodí se jen koukat.Je to normální chlap né???Já bych se šla taky podívat na sexy učitele a i třeba víckrát týdně a né určitě ze zamilovanosti.
přesně tak.Doufám, že až naše malá bude chodit do školy, tak že tam budou mít nějaký sexy učitele
Já mám sexy gynekologa
To vždycky manža bručí,na co se tak čančám
![]()
Katka86 píše:SarkaNovo píše:Já mám sexy gynekologakamikaa píše:
přesně tak.Doufám, že až naše malá bude chodit do školy, tak že tam budou mít nějaký sexy učitele
![]()
![]()
No tak to ale závidím!!!!
Já mám docela dědka.Je výbornej doktor, ale nikdy se kvůli němu nečančám
![]()
SarkaNovo píše:Katka86 píše:No tak to ale závidím!!!!SarkaNovo píše:Já mám sexy gynekologakamikaa píše:
![]()
![]()
![]()
Já mám docela dědka.Je výbornej doktor, ale nikdy se kvůli němu nečančám
![]()
Já vím, asi přeháním, jen jsem chtěla znát názory, díky
Přišlo mi to totiž jako velká změna, že se najednou přetrhne.Přitom ze začátku září říkal, jak ho vodit nemůže a najednou to jde ![]()
Anonymní píše:
Co si o tom myslíte?
Myslím si o tom to, že řešení takových pitomostí omlouvá jen šestinedělí.
Už kvůli Tobě doufám, že za měsíc dva se tomuhle sama zasměješ - protože pokud bys snad takovéhle puberťácké ptákoviny řešila i za normálního stavu, tak to máte doma dost náročný život.
Buď ráda, že Ti muž pomáhá a Ty se můžeš věnovat miminu nebo si trochu odpočinout.
Gratuluji k přírůstku. ![]()
Ahoj, potřebuji se svěřit se svým problémem.Od září začal náš klučík chodit do školky.Má moc milou a hezkou mladoučkou učitelku.Když jsme byli v půlce září na návštěvě u známých, náš kamarád se o tom před manželem zmínil - že tam jejich holčičku vodí a že mají sexy učitelku.Asi za týden se manžel nabídl, že pojede později do práce a na půl 8. tam našeho klučíka odevede (jinak už 3 roky pracuje od 6 hodin).Bylo mi jasné, že se jde podívat na učitelku.Budiž, chápu to, je to chlap, je zvědavej jestli je opravdu tak sexy.JENŽE: od této chvíle se může přerazit, vodí ho tam aspon 2× týdně a i když má dovolenou tak se může přerazit, aby ho mohl po obědě i vyzvednout.
Co si o tom myslíte?Myslíte že se mu jen líbí a chodí si jí fakt jen prohlížet?Mám strach aby se do ní nezamiloval, hlavně on je fakt frajer, ženský po něm občas pokukují, tak se trochu bojím, ale je možné že přeháním (hormony asi pracují, mám 3 týdny po porodu).Jen bych chtěla znát váš názor.