Erotická hra

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5679
23.11.12 13:10
@natali.sss píše:
Ahoj,
naprosto ti rozumím a můžu doporučit erotickou hru, která je přímo na webových stránkách. Stačí vám připojení k internetu, což asi máš :-) Pár stolních her vyzkoušených mám, ale tato je velice kvalitně a perfektně vytvořená. Je rozdělená na 3 úrovně a úkoly se samozřejmě stupňují. Já jsem si takhle s partnerem neskutečně užila a zpestřila nejen večer, ale i partnerský vztah. Některé touhy jsme se o sobě dozvěděli až při ní…:-) Na Vánoce si kup raději nějaké pěkné prádelko k té hře a pohraj si s atmosférou ;-)

a co to je za hru :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarketkaBla
24.11.12 20:03
@MišelkaX píše:
a co to je za hru :mrgreen:

To by mě taky zajímalo :think:

• Citovat
  • Upravit
10726
11.12.12 20:13
@LucieŠH píše:
My máme s přítelem něco podobného, až na to, že zaplatíme za jednu hru cca 40kč, ta nám příjde na mail, my to vytiskneme, nastříháme a hrajeme. Jsou to různé hry, jak pro skupiny, tak pro páry, převážně erotické. http://www.origame.cz/ My máme „Českou hru lásky“ a „Vášnivé fantazie“. Kartiček je opravdu hodně, objednali jsme první hru před dvěma lety a uvažujeme, že objednáme další :palec:

Kouknu na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
12.12.12 01:07

http://www.xdreamsgame.com/cs/ Tady je nějaká online a neplatí se za ní. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petulllaa
17.12.12 22:45

Ahojky, mám jenom jeden dotaz. Nevíte, kde bych mohla najít nějaké tipy na úkoly? Popřípadě zda byste sem nemohla některá nějaké opsat například z her, které už doma máte? Hru se mi nechce kupovat, ráda tvořím a tak bych ji chtěla příteli vyrobit sama jako dárek k Vánocům :)

• Citovat
  • Upravit
:0)
8.5.13 23:03

A nemohla bys sem dat pár kartiček? taky nad tím přemýšlím. Díky :) :)

• Citovat
  • Upravit
615
8.5.13 23:12
@ranařka píše:
Ahoj holky, nemáte některá zkušenost s hrou nevinné hrátky nebo sladké hříčky (v této jsou prý v balení i plyšová pouta a čokoládová tužka)? Nevíte, jaké jsou tam úkoly? Ráda bych něco takového pořídila pod stromeček :-)

Ahoj, já dostala Nevinné hrátky od přítele k Valentýnu. Takže jsme ji hned večer zkoušeli. Občas je těžké udržet se, nepodlehnout. Ale určitě mohu jen a jen doporučit jako zpestření. A co se týká kartiček - těch tam je spousty a na jednu hru jich není mco potřeba, hrací pole je celkem krátký. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
8.5.13 23:20
@Jitta86 píše:
Ahoj, já dostala Nevinné hrátky od přítele k Valentýnu. Takže jsme ji hned večer zkoušeli. Občas je těžké udržet se, nepodlehnout. Ale určitě mohu jen a jen doporučit jako zpestření. A co se týká kartiček - těch tam je spousty a na jednu hru jich není mco potřeba, hrací pole je celkem krátký. :)

odkaz na hru prosím :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10866
8.5.13 23:31

Ahoj, my máme doma Nevinné hrátky, Harasenicko a Francouzskou hru lásky a ta poslední zmiňovaná je podle mě nejlepší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
17.5.13 20:50
@pannacotta píše:
odkaz na hru prosím :kytka:

http://www.albi.cz/…tky-pro-dva/ tady to je ono, ale kde to kupoval nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
17.5.13 20:54
@beckinka píše:
Ahoj, my máme doma Nevinné hrátky, Harasenicko a Francouzskou hru lásky a ta poslední zmiňovaná je podle mě nejlepší :palec:

Harašeníčko mají známý. Co jsem pochopila, moc to nehrajou…a když tak jen to pro více lídí.
Francouzskou hru lásky? To zní dobře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
17.5.13 21:53
@Veverysek píše:
http://www.xdreamsgame.com/cs/ Tady je nějaká online a neplatí se za ní. ;)

díky, super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10866
17.5.13 22:03

@Jitta86 my to taky mc nehrajem ( ted teda kvůli těhotenství ) ale před tim se nám prostě nejvíc líbila ta francouská hra lásky a fakt dá celkem práci to dohrát :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
18.5.13 01:30

@beckinka a ta fr.hra lásky spočívá v čem? Jaký je rozdíl oproti třeba Nevinným hrátkám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.10.13 22:19
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení