Erotické pomůcky

722
16.9.11 23:01

erotické pomůcky

ahoj děvčata…vím že je to trochu blbé ale stejně se zeptám :mrgreen: nepoužíváte některá takové ty erotické pomůcky? :lol: :lol: sem už rok po porodu a s tou chutí na sex je to na prd tak bych to chtěla manžovi nějak spestřit teda hlavně i sobě :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6926
16.9.11 23:14

Já mám zkušenost leda s proti-erotickou pomůckou - nespící dítě. :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
16.9.11 23:20
to je taky dobrý :mrgreen: nám teda naštěstí spí ale ta chuť moc není :roll: :lol:
Davdan píše:
Já mám zkušenost leda s proti-erotickou pomůckou - nespící dítě. :zed: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
17.9.11 00:11

Takové ty erotické pomůcky :lol: :lol: :lol: :lol:
Tak u nás ne, ale dnes jsem narazila na tohle, třeba tam něco objevíš, je to tedy pro manžela:)
 http://tenga.cz/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.9.11 09:09

Ahoj,
ano používáme erotické pomůcky :wink: je to fajn spestření :palec: a i když máme malou v ložnici..děláme kompromisy..budto si uděláme fajn večer v obýváku a nebo jednou do měsíce dame malou do obyváku v postylce. Jelikož nemáme rozkládací gauč, tak si to v obývaku tak neužíváme :andel: I s malým dětskem - at spícím ci nespícím - se to dá zvládnout :mrgreen: treba taková rychlovka kdyz jde po oběde spát, nebo si jí vezme babička na chvíli ven.. Nu ale pomůcky máme fakt pro chvíle klidu a jsem spokojená :wink:

• Citovat
  • Upravit
1268
20.9.11 11:05

Ahoj,

myslím, že by bylo dobrý probrouzdat pár stránek s erotickýma pomůckama, třeba tam objevíš, co se ti bude líbit :-) Nedávno jsem objevila zajímavé stránky ruzovyslon.cz, kde jsou i zkušenosti od lidí, co si výrobek koupili. Já mám doma vibrátor, sem tam ho k zpestření sexu používáme, sem tam ho používám sama doma :-D Aktuálně uvažuju, že bych si zkusila koupit venušiny kuličky, právě na těch stránkách jsem četla, jak jsou z nich ženský nadšený :-D myslím, že by to chuť k milování mohlo povzbudit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
10.1.12 13:02

co to je „takove ty eroticke pomucky“? :D
Jasne, ze jo..ale ja k tomu netaham chlapa, jen sebe ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
17.1.12 20:20
Gina píše:
Ahoj,myslím, že by bylo dobrý probrouzdat pár stránek s erotickýma pomůckama, třeba tam objevíš, co se ti bude líbit :-) Nedávno jsem objevila zajímavé stránky ruzovyslon.cz, kde jsou i zkušenosti od lidí, co si výrobek koupili. Já mám doma vibrátor, sem tam ho k zpestření sexu používáme, sem tam ho používám sama doma :-D Aktuálně uvažuju, že bych si zkusila koupit venušiny kuličky, právě na těch stránkách jsem četla, jak jsou z nich ženský nadšený :-D myslím, že by to chuť k milování mohlo povzbudit :wink:

Tak teda mě venušiny kuličky nic nedělají,a to mám doma dvoje,jedny koupené solo a druhé byli v sadě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
17.1.12 20:31
Bubu25 píše:
My je pouzivame uz jak dlouho … :pankac: a je to super zpestreni a prijemna zmena a i sranda u toho je :o))) mam teda jen analni vibrator, normalni vibrator, venusiny kulicky, erekcni krouzek, lubirigacni gely a kondomy a s timle se da ledacos teda vymyslet a plne to staci :o) ;) :lol: do toho si pustime i nekdy pecko, nebo otevreme lahvinku cervenyho, pustime fajm music zapalime svicky a krasna noc jako z telenovely :kytka: :P a da se to v pohode - mame 2,5 lety dite :o) a sex 2× tydne urcite a i jeho ruzne druhy ci polohy :palec:

Tak to bych teda chtěla vidět tu telenovelu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
17.1.12 20:46
:lol:

Příspěvek upraven 10.03.12 v 21:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
17.1.12 20:50

bubu. evis - a co tak kukuřice?? :oops: 8) :mrgreen: :lol:

Holky, zatím s emi nepodařilo narazit na kuličky, které nedělají kravál :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
17.1.12 21:09

nesmíš se tak vrtět :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
17.1.12 21:18
eviliska píše:
nesmíš se tak vrtět :mrgreen: :mrgreen:

HAHA :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
17.1.12 21:45

tvl kuličky dělají kravál jo 8o tak já teda jedny mám a když jsme je použila tak jsem o nich ani nevěděla :think: že by špatný typ :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
17.1.12 21:58
Tera:)1 píše:
tvl kuličky dělají kravál jo 8o tak já teda jedny mám a když jsme je použila tak jsem o nich ani nevěděla :think: že by špatný typ :jazyk:

vibrací prostě vrčely… už tak mám doma robertka a je na hovno :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria