Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj děvčata…vím že je to trochu blbé ale stejně se zeptám
nepoužíváte některá takové ty erotické pomůcky?
sem už rok po porodu a s tou chutí na sex je to na prd tak bych to chtěla manžovi nějak spestřit teda hlavně i sobě
![]()
Já mám zkušenost leda s proti-erotickou pomůckou - nespící dítě.
![]()
Davdan píše:
Já mám zkušenost leda s proti-erotickou pomůckou - nespící dítě.![]()
Takové ty erotické pomůcky
![]()
Tak u nás ne, ale dnes jsem narazila na tohle, třeba tam něco objevíš, je to tedy pro manžela:)
http://tenga.cz/index.php?…
Ahoj,
ano používáme erotické pomůcky
je to fajn spestření
a i když máme malou v ložnici..děláme kompromisy..budto si uděláme fajn večer v obýváku a nebo jednou do měsíce dame malou do obyváku v postylce. Jelikož nemáme rozkládací gauč, tak si to v obývaku tak neužíváme
I s malým dětskem - at spícím ci nespícím - se to dá zvládnout
treba taková rychlovka kdyz jde po oběde spát, nebo si jí vezme babička na chvíli ven.. Nu ale pomůcky máme fakt pro chvíle klidu a jsem spokojená ![]()
Ahoj,
myslím, že by bylo dobrý probrouzdat pár stránek s erotickýma pomůckama, třeba tam objevíš, co se ti bude líbit
Nedávno jsem objevila zajímavé stránky ruzovyslon.cz, kde jsou i zkušenosti od lidí, co si výrobek koupili. Já mám doma vibrátor, sem tam ho k zpestření sexu používáme, sem tam ho používám sama doma
Aktuálně uvažuju, že bych si zkusila koupit venušiny kuličky, právě na těch stránkách jsem četla, jak jsou z nich ženský nadšený
myslím, že by to chuť k milování mohlo povzbudit ![]()
co to je „takove ty eroticke pomucky“? ![]()
Jasne, ze jo..ale ja k tomu netaham chlapa, jen sebe ![]()
Gina píše:
Ahoj,myslím, že by bylo dobrý probrouzdat pár stránek s erotickýma pomůckama, třeba tam objevíš, co se ti bude líbitNedávno jsem objevila zajímavé stránky ruzovyslon.cz, kde jsou i zkušenosti od lidí, co si výrobek koupili. Já mám doma vibrátor, sem tam ho k zpestření sexu používáme, sem tam ho používám sama doma
Aktuálně uvažuju, že bych si zkusila koupit venušiny kuličky, právě na těch stránkách jsem četla, jak jsou z nich ženský nadšený
myslím, že by to chuť k milování mohlo povzbudit
Tak teda mě venušiny kuličky nic nedělají,a to mám doma dvoje,jedny koupené solo a druhé byli v sadě
Bubu25 píše:
My je pouzivame uz jak dlouho …a je to super zpestreni a prijemna zmena a i sranda u toho je
))) mam teda jen analni vibrator, normalni vibrator, venusiny kulicky, erekcni krouzek, lubirigacni gely a kondomy a s timle se da ledacos teda vymyslet a plne to staci
)
![]()
do toho si pustime i nekdy pecko, nebo otevreme lahvinku cervenyho, pustime fajm music zapalime svicky a krasna noc jako z telenovely
![]()
a da se to v pohode - mame 2,5 lety dite
) a sex 2× tydne urcite a i jeho ruzne druhy ci polohy
Tak to bych teda chtěla vidět tu telenovelu ![]()
bubu. evis - a co tak kukuřice??
![]()
Holky, zatím s emi nepodařilo narazit na kuličky, které nedělají kravál ![]()
tvl kuličky dělají kravál jo
tak já teda jedny mám a když jsme je použila tak jsem o nich ani nevěděla
že by špatný typ ![]()
Tera:)1 píše:
tvl kuličky dělají kravál jotak já teda jedny mám a když jsme je použila tak jsem o nich ani nevěděla
že by špatný typ
vibrací prostě vrčely… už tak mám doma robertka a je na hovno ![]()