Erotické pomůcky v letadle

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
29.6.22 14:11

Erotické pomůcky v letadle

Zdravím vás a prosím o radu. Jedu na vytouženou letní dovolenou do Egypta. Obvykle jezdím s kamarádkou, tentokrát poletím sama. Je možné s sebou v zavazadle vézt vibrátor? Bojím se aby mi to někde před ostatními cestujícícmi při kontrole nevytáhli z tašky při bezpečnostní kontrole. To bych se tam asi hanbou propadla.

Máte s tím některá zkušenosti?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7926
29.6.22 14:14

Pokud nebude ve velikosti, že by s ním šlo umlátit pilota k smrti, tak to asi nikdo moc řešit nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35582
29.6.22 14:15

Vibrátor nevím, ale měla sem sebou plyšový pouta, už nevím jestli to byl Egypt nebo Tunis, ale při příletu strašný problém. Musela jsem vysvětlovat, že to hračka pri sexu a stejně mě je zabavili. Malem nám kvůli tomu ujel bus do hotelu, zadržovali mi pas, no děs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
29.6.22 14:16

Záleží, jak se nabíjí :)
Do palubního bych ho teda nebrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76182
29.6.22 14:19
@Anonymní píše:
Zdravím vás a prosím o radu. Jedu na vytouženou letní dovolenou do Egypta. Obvykle jezdím s kamarádkou, tentokrát poletím sama. Je možné s sebou v zavazadle vézt vibrátor? Bojím se aby mi to někde před ostatními cestujícícmi při kontrole nevytáhli z tašky při bezpečnostní kontrole. To bych se tam asi hanbou propadla.Máte s tím některá zkušenosti?

myslím, že živý Egypťan bude lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
29.6.22 14:19

Do egypta v zadnem pripade.. tam nam fakt kufry vzdy otevreli a prohlizeli, pozastavili se nad vsim co nebylo uplne bezne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24759
29.6.22 14:26

Dej ho DO KUFRU!
egyptská letiště mi 10× stačila
byli schopni mému muži (kuřák) odebrat a zničit zapalovač s logem Národní centrály proti org. zločinu :oops:
měl ho jako fakt super dárek od mého bráchy a velmi na něm lpěl
hodinu jsem strávila kecama s ochrankou
aby to vylili, ale díly mu vrátili že to policie a NIC nehrozí
tvářili se jak bozi Pomsty
nakonec to spravilo 20 USD
a muž to dával dva dny dokupy, aby si tím zapálil
nemluvě o tom, jak mne tam šacovala ta zabalená policajtka, jsem se jí podívala do očí (to se asi nemá, zřejmě drzost), tak mne vzala bokem a pěkně do prádla
mám dost… každý rok horší
Zlaté Chorvatsko a Řecko :D
Vibrátor na palubu fakt NEBER
ps : Kámošce tihle stejní kreténi v Hurgádě našli antik. prášky v příručáku, brali to jako drogy, vzali ji do kanclu, stála tam v prádle 2 hodiny a musela si vzít dva, aby viděli, že to nejsou drogy :zed: jsou fakt šílení
už tam neletím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
29.6.22 14:30

Zajímavá diskuze :mrgreen: Já bych si ho s sebou asi nebrala, spíš bych se poohlídla na místě po nějaké novince :P A když už, tak rozhodně do odbavovaného kufru, nikoli do palubního zavazadla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2631
29.6.22 14:33

Dej ho do kufru :) Ale ani v příručním zavazadle by neměl vadit, bere se to podobě jako třeba holicí strojek. A kdyby se ti nedej bože hrabali v příručním zavazadle, tak se to dělá stranou a ne přede všema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
29.6.22 14:44
@unuděná píše:
Zajímavá diskuze :mrgreen: Já bych si ho s sebou asi nebrala, spíš bych se poohlídla na místě po nějaké novince :P A když už, tak rozhodně do odbavovaného kufru, nikoli do palubního zavazadla ;)

Myslíš, že v Egyptě na tržnici narazí na nový vibrátorek?

Já bych to do letadla nebrala. To nevydržíš max deset dní bez motorku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
29.6.22 14:45
@Russet píše:
Myslíš, že v Egyptě na tržnici narazí na nový vibrátorek?Já bych to do letadla nebrala. To nevydržíš max deset dní bez motorku?

No jasan, tohle zboží zrovna koupíš všude a zrovna v Egyptě jsem měla párkrát problém vysvětlovat dětem, co to jako je za uličku hrůzy :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12557
29.6.22 14:46
@Lucy75 píše:
Dej ho DO KUFRU!
egyptská letiště mi 10× stačila
byli schopni mému muži (kuřák) odebrat a zničit zapalovač s logem Národní centrály proti org. zločinu :oops:
měl ho jako fakt super dárek od mého bráchy a velmi na něm lpěl
hodinu jsem strávila kecama s ochrankou
aby to vylili, ale díly mu vrátili že to policie a NIC nehrozí
tvářili se jak bozi Pomsty
nakonec to spravilo 20 USD
a muž to dával dva dny dokupy, aby si tím zapálil
nemluvě o tom, jak mne tam šacovala ta zabalená policajtka, jsem se jí podívala do očí (to se asi nemá, zřejmě drzost), tak mne vzala bokem a pěkně do prádla
mám dost… každý rok horší
Zlaté Chorvatsko a Řecko :D
Vibrátor na palubu fakt NEBER
ps : Kámošce tihle stejní kreténi v Hurgádě našli antik. prášky v příručáku, brali to jako drogy, vzali ji do kanclu, stála tam v prádle 2 hodiny a musela si vzít dva, aby viděli, že to nejsou drogy :zed: jsou fakt šílení
už tam neletím

Prosim te a co maji proti zapalovacum :nevim: to jako ze by jste se pokusili upalit pilota? Nebo jim vadilo to logo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3680
29.6.22 14:52

Hele, a když letíš s kamarádkou, tak vibrátor nepotřebuješ, jo? Hmm, to bude asi nějaká výhodná kámoška. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10831
29.6.22 14:56
@lilith1 píše:
Prosim te a co maji proti zapalovacum :nevim: to jako ze by jste se pokusili upalit pilota? Nebo jim vadilo to logo..

Vadi zapalovac. Riziko pozaru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
29.6.22 15:00
@unuděná píše:
No jasan, tohle zboží zrovna koupíš všude a zrovna v Egyptě jsem měla párkrát problém vysvětlovat dětem, co to jako je za uličku hrůzy :mrgreen: :mrgreen:

Tak to by mě nenapadlo, že i v Egyptě někde Alláhovi před očima :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario