Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Pokud nebude ve velikosti, že by s ním šlo umlátit pilota k smrti, tak to asi nikdo moc řešit nebude.
Vibrátor nevím, ale měla sem sebou plyšový pouta, už nevím jestli to byl Egypt nebo Tunis, ale při příletu strašný problém. Musela jsem vysvětlovat, že to hračka pri sexu a stejně mě je zabavili. Malem nám kvůli tomu ujel bus do hotelu, zadržovali mi pas, no děs.
@Anonymní píše:
Zdravím vás a prosím o radu. Jedu na vytouženou letní dovolenou do Egypta. Obvykle jezdím s kamarádkou, tentokrát poletím sama. Je možné s sebou v zavazadle vézt vibrátor? Bojím se aby mi to někde před ostatními cestujícícmi při kontrole nevytáhli z tašky při bezpečnostní kontrole. To bych se tam asi hanbou propadla.Máte s tím některá zkušenosti?
myslím, že živý Egypťan bude lepší
Do egypta v zadnem pripade.. tam nam fakt kufry vzdy otevreli a prohlizeli, pozastavili se nad vsim co nebylo uplne bezne
Dej ho DO KUFRU!
egyptská letiště mi 10× stačila
byli schopni mému muži (kuřák) odebrat a zničit zapalovač s logem Národní centrály proti org. zločinu ![]()
měl ho jako fakt super dárek od mého bráchy a velmi na něm lpěl
hodinu jsem strávila kecama s ochrankou
aby to vylili, ale díly mu vrátili že to policie a NIC nehrozí
tvářili se jak bozi Pomsty
nakonec to spravilo 20 USD
a muž to dával dva dny dokupy, aby si tím zapálil
nemluvě o tom, jak mne tam šacovala ta zabalená policajtka, jsem se jí podívala do očí (to se asi nemá, zřejmě drzost), tak mne vzala bokem a pěkně do prádla
mám dost… každý rok horší
Zlaté Chorvatsko a Řecko ![]()
Vibrátor na palubu fakt NEBER
ps : Kámošce tihle stejní kreténi v Hurgádě našli antik. prášky v příručáku, brali to jako drogy, vzali ji do kanclu, stála tam v prádle 2 hodiny a musela si vzít dva, aby viděli, že to nejsou drogy
jsou fakt šílení
už tam neletím
Zajímavá diskuze
Já bych si ho s sebou asi nebrala, spíš bych se poohlídla na místě po nějaké novince
A když už, tak rozhodně do odbavovaného kufru, nikoli do palubního zavazadla ![]()
Dej ho do kufru
Ale ani v příručním zavazadle by neměl vadit, bere se to podobě jako třeba holicí strojek. A kdyby se ti nedej bože hrabali v příručním zavazadle, tak se to dělá stranou a ne přede všema.
@unuděná píše:
Zajímavá diskuzeJá bych si ho s sebou asi nebrala, spíš bych se poohlídla na místě po nějaké novince
A když už, tak rozhodně do odbavovaného kufru, nikoli do palubního zavazadla
Myslíš, že v Egyptě na tržnici narazí na nový vibrátorek?
Já bych to do letadla nebrala. To nevydržíš max deset dní bez motorku?
@Russet píše:
Myslíš, že v Egyptě na tržnici narazí na nový vibrátorek?Já bych to do letadla nebrala. To nevydržíš max deset dní bez motorku?
No jasan, tohle zboží zrovna koupíš všude a zrovna v Egyptě jsem měla párkrát problém vysvětlovat dětem, co to jako je za uličku hrůzy
![]()
@Lucy75 píše:
Dej ho DO KUFRU!
egyptská letiště mi 10× stačila
byli schopni mému muži (kuřák) odebrat a zničit zapalovač s logem Národní centrály proti org. zločinu
měl ho jako fakt super dárek od mého bráchy a velmi na něm lpěl
hodinu jsem strávila kecama s ochrankou
aby to vylili, ale díly mu vrátili že to policie a NIC nehrozí
tvářili se jak bozi Pomsty
nakonec to spravilo 20 USD
a muž to dával dva dny dokupy, aby si tím zapálil
nemluvě o tom, jak mne tam šacovala ta zabalená policajtka, jsem se jí podívala do očí (to se asi nemá, zřejmě drzost), tak mne vzala bokem a pěkně do prádla
mám dost… každý rok horší
Zlaté Chorvatsko a Řecko
Vibrátor na palubu fakt NEBER
ps : Kámošce tihle stejní kreténi v Hurgádě našli antik. prášky v příručáku, brali to jako drogy, vzali ji do kanclu, stála tam v prádle 2 hodiny a musela si vzít dva, aby viděli, že to nejsou drogyjsou fakt šílení
už tam neletím
Prosim te a co maji proti zapalovacum
to jako ze by jste se pokusili upalit pilota? Nebo jim vadilo to logo..
Hele, a když letíš s kamarádkou, tak vibrátor nepotřebuješ, jo? Hmm, to bude asi nějaká výhodná kámoška. ![]()
@lilith1 píše:
Prosim te a co maji proti zapalovacumto jako ze by jste se pokusili upalit pilota? Nebo jim vadilo to logo..
Vadi zapalovac. Riziko pozaru.
@unuděná píše:
No jasan, tohle zboží zrovna koupíš všude a zrovna v Egyptě jsem měla párkrát problém vysvětlovat dětem, co to jako je za uličku hrůzy![]()
Tak to by mě nenapadlo, že i v Egyptě někde Alláhovi před očima ![]()
Zdravím vás a prosím o radu. Jedu na vytouženou letní dovolenou do Egypta. Obvykle jezdím s kamarádkou, tentokrát poletím sama. Je možné s sebou v zavazadle vézt vibrátor? Bojím se aby mi to někde před ostatními cestujícícmi při kontrole nevytáhli z tašky při bezpečnostní kontrole. To bych se tam asi hanbou propadla.
Máte s tím některá zkušenosti?