Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zdravím,
asi stupidní dotaz, ale letíme na dovču po jedenácti letech. Jedeme přes CK Čedok. Na mail přišly 3 papíry. Pokyny k odletu, v kolik hodin odlétáme tam i zpět, a že tam máme být 2,5 h před odletem. Na druhém papíru je pojištění a na třetím to, co budeme dávat na recepci hotelu. Jde o to, že nemáme žádné letenky a palubní lístky. Ty dostaneme až tam? Abychom vůbec odletěli. Jak to chodí? Paní z CK řekla, že vše potřebné pošle na email. No a poslala to, co jsem psala výše. Jsme docela nervózní, že nemáme letenky. Vím, jsem za blbce. Ale je to 11 let a už si to fakt nepamatujeme. Budu vděčná za info. 🌹
Palubní lístky máte zabookované. Na letišti vám je na check-inu vydají po ověření dokladů.
Příspěvek upraven 28.06.22 v 21:42
Ano, pokud máte tři papíry tak to máte správně. Pokyny k odletu, tam máte číslo letu, pak je voucher na ubytování a třetí list je pojištění. U přepážky dáváte jen pasy, nic jiného nechtějí, vše je zanešeno v počítači. Pasy vám vrátí s letenkami, tam máte napsáno řadu a sedadlo kde sedíte.
@mamoch Děkuji moc za za odpověď. A platí se ještě na letišti palivový příplatek? Vím, že jsme před lety platili.
Už sem teda neletěla nějaký pátek, ale už se to nedává. Mají vás v systému.
@impossible píše:
@mamoch Děkuji moc za za odpověď. A platí se ještě na letišti palivový příplatek? Vím, že jsme před lety platili.
Ne, palivový příplatek jsem nikdy na letišti neplatila…
@impossible píše:
Zdravím,
asi stupidní dotaz, ale letíme na dovču po jedenácti letech. Jedeme přes CK Čedok. Na mail přišly 3 papíry. Pokyny k odletu, v kolik hodin odlétáme tam i zpět, a že tam máme být 2,5 h před odletem. Na druhém papíru je pojištění a na třetím to, co budeme dávat na recepci hotelu. Jde o to, že nemáme žádné letenky a palubní lístky. Ty dostaneme až tam? Abychom vůbec odletěli. Jak to chodí? Paní z CK řekla, že vše potřebné pošle na email. No a poslala to, co jsem psala výše. Jsme docela nervózní, že nemáme letenky. Vím, jsem za blbce. Ale je to 11 let a už si to fakt nepamatujeme. Budu vděčná za info. 🌹
Ano, to je správně, my to máme také tak. Lítá se v systému ticketless, při odbavení dostanete jen palubní lístek s číslem sedadel a gatu. ![]()
Prosím pomoc, taky tápu. Antikonce v příručním zavazadle. Je to nějaký problém, nebo jak ji uchovavate? Taky do sáčku jako tekutiny? Nedělají s tím problém?
Neblbni, ja litam jen s prirucnim a vezu velkou lekarnicku vcetne sirupu apod. Nikoho to nezajima, tablety uz vubec