Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
My byli na schuzce a nakonec jsme couvli
Taky jsme měli mít nulovou hotovost, ale ono to není uplně tak jak je psáno a ve skutečnosti budeš stejně platit a dej si pozor i na závěrečnou cenu domu co ti řeknou… vůbec nemusí odpovídat realitě
není tam zpoustu věcí započítaných, jinak tu diskuzi co tam je doporučuji přečíst je tam hodně názorů ![]()
@Anonymní píše:
Zajímalo by mě, zda je tu někdo, kdo s nimi dostavěl. Nejlépe s programem Nulová hotovost. Díky za info, vím, že už tu podobná diskuze je, ale raději bych nějaké novější zkušenosti.![]()
Prosím o zachování anonymity
dej si eko stavby zkušenosti na googlu a uvidíš, co Ti vyjede.. já bych jim nevěřila ani dobrý den, stačila jedna schůzka.
Upřímně to ani na mě samotnou nepůsobí, reálně,,. Ale vážně by mě zajímalo, jestli někdo opravdu postavil a bydlí. ![]()
@Anonymní píše:
Upřímně to ani na mě samotnou nepůsobí, reálně,,. Ale vážně by mě zajímalo, jestli někdo opravdu postavil a bydlí.
Hele myslím že ano, kamarádka jim to třeba podepsala a už vybírají pozemek
Ale to co podepsala je smlouva o smlouvě budoucí a fakt tam je docela dost nesrouvnalostí ( které dle jejich smlov samozřejmě upraví ) ale ty tímto podepisuješ že jim podepíšeš finální smlouvu ve které tyhle upravy být nemusí jinak jim zaplatíš 60k.
My aktuálne staviame a spokojnosť. Pred podpisovom zmluvy sme mali možnosť sa osobne stretnúť s ľuďmi ktorý cez nich postavili a vidieť i ich dom.
Zajímalo by mě, zda je tu někdo, kdo s nimi dostavěl. Nejlépe s programem Nulová hotovost. Díky za info, vím, že už tu podobná diskuze je, ale raději bych nějaké novější zkušenosti.

Prosím o zachování anonymity