Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Předpokládám že ve vláknu Escapelle mluví o něčem takovým.
![]()
A předpokládám že zítra v 8 ráno otvírá lékárna, proto píše o osmé hodině.
@Aletheia píše:
@Šája jo ona mluví o normální antikoncepci? já myslela že o prášku PO. Tak pokud antikoncepce tak v pohodě ne, tam je nějak člověk chráněnej i když zrovna nebere ne? Nevyznám se
no jestli do ted nic nebrala a zítra začíná úplně nově s antiko a je už těhotná, tak jí to nezachrání ![]()
@K-Black píše:
nevím proč
v lásce myšleno asi ne? prej sex zejtra ![]()
Pokud mluvíš o Escapelle- je to dost dlouhá doba, mělas pro to zajít co nejdřív, i kdyby to znamenalo cestu do většího města třeba, pokud u vás lékárna nemá o víkendu otevřeno. Těhotná samozřejmě být můžeš, potvrdí nebo vyloučí to těhotenský test, případně doktor.
Spletla jsem se.. dneska nic nebylo blbě sem to napsala
jinak mám v sobě první prášek a nic mi neudělal, snad nebudu těhotná to by bylo strašné.. za jak dlouho bych si měla udělat test? za 2-3 týdny?
@Kkosky píše:
Mluvím o prášku PO
a proč první? ten se snad bere jen jeden ne? nebo kolik jich chceš brát, že píšeš první?
Bere se první a po 12 hodinách druhej.. tedka sem si vzala ten druhý… no a jinak věděla jsem v 8 protože lékárna otevírala 7:30
snad to pomůže
Ahoj. Dne 3.3. se stala nehoda. Praskl nám s přítelem kondom ale pritel mel v kondomu jen kapku lásky. Do 27 hodin sem užila escapelle a do 6 dnu prislo krvácení. Dělala sem si test odpoledne 20.3. a ukázal se negativní. Pak sem ho dělala 21.3. ráno a nebyla na nem čárka vůbec. Myslíte ze mohu být těhotná.? Bolí me ted hodne prsa a prijde mi ze mam vetsi břicho…