Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky děvčata,
před 3 týdny jsme se s mým přítelem milovali a to bez ochrany. Užila jsem proto pilulku Escapelle a menstruaci jsem dostala o 5 dní dříve, většinou mi má menstruace trvala cca 5 - 7 dnů. Dnes je to již 8 den a stále krvácím docela dost. Chtěla jsem se zeptat jestli některá z vás má takové zkušenosti, že se jim po pilulce prodloužila menstruace. A ještě jedna otázka: Je možné otěhotnět během menstruace a to po užití pipulky? Děkuji
Ahoj. já mela nedavno postinor
nevím o co je to jiné. co pisou v pribalovem letáku? u postinoru je to ze mentruace ma dorazit plus minus 5dni a mela by byt normalne silná..neboj tyhle drijáky te rozhodi na nekolik mesicu. to se zase srovna. kdyby ta mentruace neprestala tak zajdi na gyndu.:)
Může dojít ke změně
menstruačního cyklu.
Většina žen má normální
menstruační krvácení v předpokládaném termínu, ale v některých
případech se projeví opožděně nebo předčasně. Může také dojít
k nepravidelnostem, například krvácení nebo špinění v průběhu
dalšího cyklu. Výraznější nebo slabší krvácení, případně
zpoždění menstruace více než o 5 dní nebo výskyt jiných
neobvyklých reakcí oznamte co nejdříve svému
gynekologovi.
Já po escapelle dostala menstruaci taky dřív, trvala normálně těch 5 dní, ale za 10 dní sem jí dostala hned znova.. zas 5 dní.. a za dalších 8 dní zase.. a pak už normálně… masakr, ale asi je to po té pilulce normální… ![]()
Ahoj, já to také tak mám, po 3 dnech konce menstruace jsem si vzala Escapelle a po 6 dnech užití jsem začala krvácet, dnes už ke to 15. den krvácení..