Eshop pro dospělé - bundy obuv
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Všude. V dnešní době má skoro každý obchod e-shop, pak je spousta eshopu s různýma značkama… Je toho asi tak milion
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Lady54 podle názvu diskuse jsem si myslela, že hledáš jiný typ eshopu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prakticky všechny
já osobně hodně objednávám na zoot.cz, mají doručení i vrácení zdarma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@eviku-miluna @morinka7
Takových nás bude víc ![]()
Koukni i na Bonprix, ale pozor na velikosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Z bonprixu brát většinou o velikost větší. Ale části tam píšou v hodnocení a radí jak velikost sedí. Zboží se tam dá vrátit kdyby nesedělo. Minulý týden byla zrovna sleva 10% a doprava zdarma ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@morinka7 Já teda beru vždy menší… Mám 36, beru 32 - 34 a i je to kolikrát větší - trička, sukně, kalhoty, bundy, kalhotky,… Podprsenky sedí na mou velikost, plavky taky a boty rovněž.
U pánských taky beru o velikost menší, pokud to není slim verze.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lulina999
Tak to asi bereš jiné oblečení než já
Mě jinak trika jsou malá přes prsa a bundy v ramenou/krátké na tělo a rukávy. Pánské beru ve stejné velikosti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@morinka7 píše:
Z bonprixu brát většinou o velikost větší. Ale části tam píšou v hodnocení a radí jak velikost sedí. Zboží se tam dá vrátit kdyby nesedělo. Minulý týden byla zrovna sleva 10% a doprava zdarma
Není to spíš naopak? Vždy čtu berte menší…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lady54 píše:
Ahoj, chtěla jsem se zeptat jestli nevíte o nějakým eshopu pro dospělé kde prodávají bundy a boty podzimní děkuji za odpověď
Je toho napsáno strašně málo, bylo by fajn připsat cenovou relaci např. Jinak za sebe určitě mohu doporučit Zoot, Answear, něco se dá i na About you, Zalando… Plus spousta řetězců též funguje jako eshopy, od Orsay přes Reserved, Time out… atd.atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hehehe Jistě ale takový ceny jsou až přehnaný, todle si může dovolit jen ten kdo na to má.
levný eshop asi snad neexistuje.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lady54 píše:
@hehehe Jistě ale takový ceny jsou až přehnaný, todle si může dovolit jen ten kdo na to má.levný eshop asi snad neexistuje..
Jaké ceny jsou přehnané?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@morinka7 noo, určitě nemam zapotřebí platit hromadu peněz.. Ale jak se dívám nic levného na netu neni ani eshop.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hehehe tak určitě bych nedala za boty třeba 3000.. Nebo za bundu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit