Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj všichni. Sešly se mi doma dva darované kočárky a nevím, který si nechat a který poslat (prodat) dál. Oba podle mě mají své výhody i nevýhody, ale nemám moc zkušeností, co je víc potřeba. Nějaké recenze jsem četla, ale nic moc mi nedaly. Nenajde se někdo, kdo by měl reálné porovnání? Chtěla bych, aby v něm dcera spala (8,5kg, 70cm), aby byl ovladatelný jednou rukou (vodim psa), aby zvládl i polňačku. Díky moc.
Tak když je máš doma, tak je vyzkoušej a nechej si ten, se kterým se ti bude jezdit líp. Kdybys uvažovala, který koupit, tak to pochopím. Ale takhle ![]()
No to je to, že se mi zdají oba dobré i na jízdu. Valko mi přijde tvrdší, ale zase ty nafukovací kola jsou výhodou, Espiro má zase líp oddělavatelný madlo (klik a zůstává viset na jedné straně a nepřekáží ),ale nemám představu, jak často se takový madlo oddělává
. Espiro má pásek mezi nožičky, když dítě sedí, tím pádem nesjíždí, ale zas nevím, jestli to vlastně není blbost, když je tam ještě ten 5boďák. Možná jsou to blbosti, ale chtěla jsem najít někoho, kdo by mi řekl, že je jeden nebi druhý fakt dobrý nebo na prd. Možná je budu muset oba třeba měsíc skladovat a zkoušet (což mě manžel v paneláku asi uškrtí) ![]()
@Atar Tak za mě bych ti doporučila Valco Snap sport, když chceš i na tu polňačku. Je lepší třída než ten Espiro, který taky nemusí být špatný.
Já vyzkoušela několik kočárků a stejně má každý něco a nejsem úplně spokojená. Záleží, kam s ním chceš jezdit. Jestli budeš jezdit MHD nebo autobusem a tak. Pásek mezi nožičkama mám taky a mám pocit, že ho to tlačí jak sjíždí.
Valco jsem měla na prvního, ne sport. Ještě neměl polohovací nožičky. Když si do něj koupíš podložku, tak ti dítě nesjíždí. Madlo já odklápím vždy, když vydělávám dítě, ale dá se tam dát i bez oddělání. Jinak Valco se vešel i mamce do Felicie a jiný ne. Ale v dnešní době je plno vychytanějších kočárů.
Zkus si do toho kočáru dát balík PET lahví, vem psa a běž projet kočáry i bez dítěte. Manžel ať pohlídá. ![]()