Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Dva měsíce. Vůbec mi po tom nebylo dobře, tak jsem to po domluvě s mudr. vysadila a přešla k přírodním prostředkům.
Ahoj holky, poradí mi některá?? Jsem před KETEM a dr. mi napsal Estrofem - dávkování 4 dny 1×1 další 4 dny 2×1…kdy brát druhou tabletku? Odpoledne nebo večer? ![]()
@Sisi137 píše:
@olusca jednu ráno a jednu večer
Děkuju, nebyla jsem si jistá…ještě tam pak mám další 4 dny 3×1. - to mi je už jasný ![]()
Ahoj holky,
ja jsem byla po iui a mela jsem brat duphaston a estroferm po inseminaci az do doby nez budu testovat a vse dobry ale docetla jsem se ze by se estroferm nemel brat v tehotenstvi můze to nejak ovlivnit??
Ano, píšou to v letáku, normálně se tento lék podává ženám v přechodu:-) ale neboj, běžně se používá i při asistovane reprodukci, a to i v mnohem větších dávkách, než je psáno v letáku…já mám díky němu dnes už dvouletou holčičku a užívala jsem ho až do doby, než se vytvořila placenta a plně převzala hormonální funkci:-)
Tak prave ze me prvni IUI nevyslo tak me to zajimalo. NU a zacala jsem spinit a k tomu me boli pekne prsa ted kdyz jsem to vysadila…
![]()
@ivodička píše:
Ano, píšou to v letáku, normálně se tento lék podává ženám v přechodu:-) ale neboj, běžně se používá i při asistovane reprodukci, a to i v mnohem větších dávkách, než je psáno v letáku…já mám díky němu dnes už dvouletou holčičku a užívala jsem ho až do doby, než se vytvořila placenta a plně převzala hormonální funkci:-)
holky, také beru Estrofem a příbalový leták mě taky vyděsil. Kéž by pomohl, je mi z něj totiž strašně zle. První tři dni jsem myslela, že umřu. Takovou migrénu jsem v životě neměla. Ani jsem nedošla do práce. Pak se to uklidnilo, a asi za 14 dní mi začala strašná únava, furt jsem usínala. Doma, v práci, v MHD, všude. Ruce nohy jsem sotva unesla. Pak k tomu přibyl utroš a ten mě dorazil. Nikdy jsem ho předtím dobře nesnášela. Už přes týden lezu jak lenochod a čekám, kdy s sebou někde seknu… Držte palce, ať to má alespoň pozitivní výsledek konečně. Omlouvám se za anonym, ale už mě tu znají a tento poslední pokus je tajný, neřekla jsem to kromě manžela nikomu. ![]()
Ahojky chtela bych radu jestli nemate naká stejnou zkusenost dostala jsem estrofem na 24 dni 1tabletu dene a pak utrogestan 2 teblety dene z duvodu ze jsem po zamlklem tehotenství nedostala uz 60 dni ms neprijde vam ze ty leky jsou zbytecne na dlouhou dobu?
Ahoj vsem. Chtela bych se zapojit do diskuze.dnes jsem zacala brat estrofem a po 14 dnech k tomu uzivat 2×denne provera. Vse jen pro podporu k dostaveni menses, kterou jsem nedostala uz 3mesice. HA jsem brala 10let.muj dotaz je trochu ojedinely a trochu trapny, ale ma na tyto leky nejaky vliv alkohol? Planujeme velkou rodinou oslavu, kde se bude popijet a nechtela bych neco zanedbat…Diky moc
Nekdo tu chtel estrofem. Mam dve a pul platicka, ale jsou to 2 mg. Prenecham.
A jak dlouho si to brala…dík za odp