Estrofem zkušenost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sylvie N
4.6.13 14:51

A jak dlouho si to brala…dík za odp

• Citovat
  • Upravit
6
4.6.13 14:52

Dva měsíce. Vůbec mi po tom nebylo dobře, tak jsem to po domluvě s mudr. vysadila a přešla k přírodním prostředkům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2600
15.6.13 10:00

Ahoj holky, poradí mi některá?? Jsem před KETEM a dr. mi napsal Estrofem - dávkování 4 dny 1×1 další 4 dny 2×1…kdy brát druhou tabletku? Odpoledne nebo večer? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
15.6.13 10:04

@olusca jednu ráno a jednu večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2600
15.6.13 10:19
@Sisi137 píše:
@olusca jednu ráno a jednu večer

Děkuju, nebyla jsem si jistá…ještě tam pak mám další 4 dny 3×1. - to mi je už jasný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
15.6.13 10:27
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
9.3.14 11:18

Ahoj holky,
ja jsem byla po iui a mela jsem brat duphaston a estroferm po inseminaci az do doby nez budu testovat a vse dobry ale docetla jsem se ze by se estroferm nemel brat v tehotenstvi můze to nejak ovlivnit??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2273
9.3.14 12:32

Neboj, já jsem ho brala dlouho po IVF, a vše dobré :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
9.3.14 13:08

Ano, píšou to v letáku, normálně se tento lék podává ženám v přechodu:-) ale neboj, běžně se používá i při asistovane reprodukci, a to i v mnohem větších dávkách, než je psáno v letáku…já mám díky němu dnes už dvouletou holčičku a užívala jsem ho až do doby, než se vytvořila placenta a plně převzala hormonální funkci:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
9.3.14 14:52

Tak prave ze me prvni IUI nevyslo tak me to zajimalo. NU a zacala jsem spinit a k tomu me boli pekne prsa ted kdyz jsem to vysadila… :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.11.14 21:57
@ivodička píše:
Ano, píšou to v letáku, normálně se tento lék podává ženám v přechodu:-) ale neboj, běžně se používá i při asistovane reprodukci, a to i v mnohem větších dávkách, než je psáno v letáku…já mám díky němu dnes už dvouletou holčičku a užívala jsem ho až do doby, než se vytvořila placenta a plně převzala hormonální funkci:-)

holky, také beru Estrofem a příbalový leták mě taky vyděsil. Kéž by pomohl, je mi z něj totiž strašně zle. První tři dni jsem myslela, že umřu. Takovou migrénu jsem v životě neměla. Ani jsem nedošla do práce. Pak se to uklidnilo, a asi za 14 dní mi začala strašná únava, furt jsem usínala. Doma, v práci, v MHD, všude. Ruce nohy jsem sotva unesla. Pak k tomu přibyl utroš a ten mě dorazil. Nikdy jsem ho předtím dobře nesnášela. Už přes týden lezu jak lenochod a čekám, kdy s sebou někde seknu… Držte palce, ať to má alespoň pozitivní výsledek konečně. Omlouvám se za anonym, ale už mě tu znají a tento poslední pokus je tajný, neřekla jsem to kromě manžela nikomu. :andel:

• Citovat
  • Upravit
5766
17.12.14 16:08

Ahojky chtela bych radu jestli nemate naká stejnou zkusenost dostala jsem estrofem na 24 dni 1tabletu dene a pak utrogestan 2 teblety dene z duvodu ze jsem po zamlklem tehotenství nedostala uz 60 dni ms neprijde vam ze ty leky jsou zbytecne na dlouhou dobu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
30.1.15 16:37

estrofem

Ahoj vsem. Chtela bych se zapojit do diskuze.dnes jsem zacala brat estrofem a po 14 dnech k tomu uzivat 2×denne provera. Vse jen pro podporu k dostaveni menses, kterou jsem nedostala uz 3mesice. HA jsem brala 10let.muj dotaz je trochu ojedinely a trochu trapny, ale ma na tyto leky nejaky vliv alkohol? Planujeme velkou rodinou oslavu, kde se bude popijet a nechtela bych neco zanedbat…Diky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
25.7.19 09:38

Nekdo tu chtel estrofem. Mam dve a pul platicka, ale jsou to 2 mg. Prenecham.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí