Estrofem a agolutin před KET

1547
17.5.18 13:16

Estrofem a agolutin pred KET

Ahoj holky, mam dotaz na ty z Vas, ktere to tak mely.

Ceka me KET, a jelikoz mam PCO, mam ho stimulovany Estrofemem. Vzdy jsem brala 1-1-1. Rostla mi ale pak strasne moc sliznice, coz uz bylo nezadouci, tak tento cyklus beru jen 1-0-1. V utery jdu na KET sestidenni blastocysty, tak mi doktor jeste naordinoval progesteron, a to agolutin, ktery si mam od vcerejska pichat, a pak, pri pripadnem tehu, az do konce 11.tydne. Driv jsem jako progesteron mela Crinone gel. Doktor ale usoudil, ze po ctyrech neuspesich, bude Crinone zrejme nedostatecny, a proto mi dal ten Agolutin. Na ten vzdy chodim kvuli vyvolani MS. Vim, ze v kombinaci s Estrofemem bych to dostat nemela. A ted k dotazu: Stalo se nektere z Vas, ze ke KETu ani nedoslo, protoze MS prisla driv?? Ze i pres ten estrogen se spustila? Bricho mam nafoukle a bolave totiz jako kdybych to kazdou chvili mela dostat.

Dekuji moc za Vase zkusenosti. Snad je to srozumitelne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1190
17.5.18 13:24

@petruska131 mela jsem to stejne jako ty estrofem 1-0-1,a agolutin jsme si pichala do zadele 5dni pred ketem a pak jeste 15dni, po pozitivnim tehotenskem testu me dal utrogestan, ale je pravda ze bych radeji ty injekce do zadele pac jsem porad musela nosit intimky protoze to vytikalo a byla to otrava.Ale bricho jsem mela take nafoukle a taky jsem se bala ze to musim kazdou chvili dostat ale vsechno bylo v poradku delaji to ty hormony si myslim.Ted jsem 32tt :srdce:.A mam takr PCO, preji hodne stesti at se embryjko chytne a nepusti. :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
17.5.18 13:30

@Kikulele Jee, tak to moc blahopreji :hug:
A moc dekuji za odpoved, uklidnila jsi me :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
17.5.18 13:39

@petruska131 Dekuji,uz se moc tesime :srdce:.Snad se zadari i Vam moc Ti to preju, vim jak je to cele narocne. Preji brzke // na testiku. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
17.5.18 13:52

@Kikulele Moc dekuji :hug: My uz mame doma dvou a pul leteho chlapecka, tez z IVF :srdce: Sourozenec ale ne a ne vyjit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
17.5.18 14:01

@petruska131 jee tak to se urcite povede a malej bude myt brzo sourozence. Hodne stesti :kytka: Ja cekam prvni a mela by to byt holcicka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
17.5.18 14:08

@Kikulele Taky bychom ted chteli holcicku, ale uz to nijak neovlivnime :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
17.5.18 14:14

@petruska131 hlavne aby bylo ditko zdrave :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
17.5.18 14:21

@Kikulele Presne! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
17.5.18 14:37

@petruska131 já pícham agolutin už 10 dní, k tomu mám estrofem 3×1,už jsem tedy po ET ale pocity jako na ms (pobolivani břicha, v krizi, nafouknuti, bolavá prsa) mám snad hned od druhého dne užívání agolutinu. Prý je to v pořádku, tak žádný strach ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
17.5.18 15:22

@Bbboba uff, tak snad je to fakt v pohode :) Ja, kdyz sem totiz byla vzdy po zavedeni te blastocysty, tak mi rikali, ze MS prijde az po vysazeni leku, kdyby to nahodou nevyslo, ale vzdy sem to dostala hned, par dni, po zavedeni, a to i pres tu hormonalni substituci, tak mam ted strach, aby vubec k tomu KETu doslo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.