Estrofem - ano či ne

1366
26.10.11 08:29

Estrofem ano či ne

ahoj holky, mám dotaz a třeba mi pomůžete vyřešit moje dilema. rok jsem kojila a nechala si k tomu na půl roku píchnout sayanu. teď už měsíc nekojím a MS nikde. chceme další mimi, tak jsem zašla na gyndu ať udělá ultrazvuk jak to „tam“ vypadá. no a bohužel dole naprostý klid. Celé to tam spí jak řekla Dr. Ale, že prý to je ještě brzo dostat MS po tom co jsem dokojila, nerada, ale přesto mi napsala Estrofem, ale tím, že nechtěla mi i nasadila brouka do hlavy. Mám ho začít brát nebo je to opravdu „proti přírodě“ jak mi řekla Dr. Já se spíš bojím, že mi to pokazila ta sayana. četla jsem diskuse (ale to už jsem ji bohužel měla píchlou), že se po ní MS dostavuje třeba až za rok 8-o . Jaké máte s Estrofenem zkušenosti? budu ráda za rady i názory, ať už kladné nebo negativní. Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2183
26.10.11 09:06

proti přírodě? a syana není proti přírodě?
Já jsem brala estrofem s proverou v této kombinaci mi MS chodila ale mimi nešlo změnila jsem gyndaře a ten mi řekl, že tato kombinace je v podstatě antikoncepce. dostala jsem utrogestan a clolstilbegyt a po 4m jsem byla těhu. když jsem přestala kojit hned další měsíc MS byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1366
26.10.11 09:08

a na co přesně je ten estrofem? a myslíš, že bych teda ještě měla počkat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
26.10.11 09:23

je to přirozený ovariální hormon bát se rozhodně nemusíš. ale spíš bych měnila gyndaře když ti předepíše něco co ani nechtěl a ani ti neřekne co to je na co a proč.
jak ho máš brát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1366
26.10.11 09:28

jednou za den, tři týdny a pak na kontrolu. počítám, že se mi takto udělá sliznice, ale co vaječníky? budou se mít k světu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
26.10.11 09:32

koukni na leták - http://www.translide.cz/estrofem
myslím že ale ovulku nepodporuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1366
26.10.11 09:39

a je možný, že když mi rozjede MS, že mi napíše utrogestan a clolstilbegyt. jednou už jsem je brala právě na podporu otěhotnění, ale pak se zjistil problém u partnera (ale to už je pasé, mám jiného a s tím jsem otěhotněla na první pokus)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
925
26.10.11 09:56

Mi napsal bývalý dr. Estrofem+Proveru, aby mi nastartoval pravidelný cyklus. Za rok jsem přibrala 10kilo, kterých jsem se už nezbavila. Pak jsme naštěstí jeli na IVFkliniku, tak se dr. zhrozil, co že to to prase do mě cpalo, že to mají brát max.ženské v přechodu. Přešla jsem k jinému dr., ten když se mě ptal na důvod odchodu od toho bývalého ,taky nestíhal, proč to do mě cpal. Mimochodem, ten lékař touto kombinací léčí půlku okresu… Chudáci ženské, co mu ještě věří. Přetáhla jsem od něj i sestřenku, k mému nynějšímu dr. a po 4měsících má MS a snaží se o mímo.
Takže za mě Estrofem-V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
26.10.11 13:26

ganlum a kam si chodila ? jako by jsi psala o mém starém gyndaři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus-i
13.3.12 14:35

Ahoj, dnes jsem dostala Estrofem + Utrogestan. Estrofem prvních 7 dní 1-0-1 po dobrání Utrogestan 10dní 1-0-1. Měla jste některá tuto kombinaci? Za jak dlouho jste otěhotněly? Mám prý nějaký nedostatek hormonů proto se nedostavuje MS ale trochu mě zarazilo že Estrofem se používá pro ženy v přechodu 8o

• Citovat
  • Upravit
2197
13.3.12 21:36

Ahoj, toto téma mne také zajímá. Doktor mi předepsal Estrofem v kombinaci s duphastonem, protože od ledna menzes nemám a agolutin vůbec nezabral. Leták estrofemu mne dosti vyděsil a upřímně se mi moc nechce do sebe cpát další hormony, když mne antiko tak rozhodila cyklus. Tak prosím o zkušenosti ostatních, moc jsem toho nikde nenašla, děkuji předem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus-i
13.3.12 21:53

Taky mě vyděsil :-O a proč jsi ho dostala? Taky kvůli nedostatku hormonů?

• Citovat
  • Upravit
2197
13.3.12 21:58

Protože od ledna nemám menstruaci, vyvolávačka vůbec nepomohla, takže jsem ho dostala k růstu sliznice, která je moc nízká a následně nemenstruuju. Na hormonální profil teprve čekám, takže zda mám nedostatek nějakých hormonů zatím nevím, tím víc mě překvapilo, že mi předepsal estrofem, který se užívá v přechodu :? .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus-i
13.3.12 22:05

Právě :think: v přechodu a ženám bez dělohy taky, to mě právě zarazilo ale mam ho brát jen týden a pak přejít na ten utrogestan. To by prý mělo pomoct tak snad budu mít i ovulaci :pankac:

• Citovat
  • Upravit
2197
13.3.12 22:10

Já ho mám zatím jen obden a za týden k němu přidám ještě ten duphaston, což je na stejné bázi jako utrogestan. Tak doufám, že je opravdu jen k nastartování vaječníků, proto beru příbalový leták s rezervou, jinak bych to vůbec nemohla brát :-). Tak přeji hodně štěstí a co nejdříve vytoužené čárky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí