Estvil po XY

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1357
8.11.10 00:20

Estvil po XY

Zdravím všechny. A můj dotaz je : Jak naučit dítě spinkat, když si v postýlce stoupne a řve a řve a řve. Když byla menší, tak usínala v klídku. Dostala hubičku, pohladili jsme a odchod- sem tam si zakňourala, ale v podstatě usínala sama. Od té doby co se naučila sedět a později i stát, tak prostě sama neusne. Poraďte, docela něs nebaví stát hodinu u postýlky a pokládat jí furt do kolečka. Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43028
8.11.10 07:07

kolik je ji? Umi si lehnout?

jinak prej se ma dite polozit pri kazde navsteve maximalne jednou. Muj mladej si umi sam lehnout, ale zalezi na tom, jestli si pri tom postaveni vyhodi dudlika, nebo ne. Kdyz ne, tak je sance.

tedka usina vecer hezky, ale vzpomel si, ze bude vstavat v noci - jeci. Zacinema s estivilem dneska, uz asi po padesaty......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
8.11.10 10:41

Tom si nejdří neuměl lehnout. Chodila jsem v noci opakovaně pokládat, pak to začal dělat schválně, ihned po položení vstal. Takže jsem najela na systém 3× a dost - 3 krá položila a pak už dost. Nechctěla jsem ho nechat vyřvávat, ani jsem neměla na opakované chození po 5ti minutách chuť. 15-20min mi zas přijde pro roční dítě jako věčnost. Takže jsem si dala matraci vedle postýlky, dělala, že spím, ve zhruba 5 minutoých intervalech jsem na klidným hlasem něj promluvila, aby spinkal, udělal hají. Za 40 minut si sednul. Druhý den po cca 20ti minutách a třetí den si lehnul hned na první povel hají. Pak už si nestoupal vůbec.

• Citovat
  • Upravit
1357
8.11.10 21:22

Je jí 11 měsíců. A lehnout si sama sice umí, ale potřebuje k tomu prostor jako JumboJet, v postýlce si sama nelehne. Takže uložíme a takový ty naše rituálky + její leh na pravý bok. No a pak odejdeme. Ale protože bych se uběhala, tak jsem si založila čtecí základnu v horní koupelně ( je tam podlahový topení:-)) a tam si čtu a chodím jí pokládat. Muž tam stojí a pojkládá jí dokola a pak už ho to neba a jde dolu a párkrát vyběhne schody a pak už je nas****j a zase stojí u tý postýlky. No ležet by se mi u ní teda nechtělo, bo bych usnula taky a dřív než ona.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
8.11.10 21:33
JančaK píše:
No ležet by se mi u ní teda nechtělo, bo bych usnula taky a dřív než ona.:-)

Mě usínal v pohodě, stoupal si v noci, cca ve tři. To by se mi zas nechtělo číst v koupelně, ani s podlahovým topením. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1357
8.11.10 22:20

Neczuz, mě nějak extra neba ani ta koupelna, zvlášť když mě honí třeba žehlení a nebo nějaká jiná tichá domácí činnost. Jenže ona blbne i v posteli. Máme v pokojíku letiště. Já myslela, že existuje nějaká odnož Estvila pro stojáky:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
8.11.10 22:22

No a zase kdyžsi v polospánku v noci stoupne, tak jí jen položím a spinká dál. Prostě dělá kina jen u prvního usínání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
9.11.10 06:46

Jo je, mas je polozit jednou a odejit, ikdyz si znova stoupa
11m je dost, ukaz ji, jak se ruckuje dolu po spruslich, to zvladne a kdyz se ji bude chtit padat, jeji vec
me se taky postavuje, ja ho akorat chodim prikrejt treba po hodine ticha, protoze to fakt nezvladne, ale kam se jak zhrouti - jedine kdyz ma rymu a zvednutou postel, to se zasadne hroutil hlavou dolu :-)

jinak hlasim v noci klid, rvani v 10 vecer, sel tam manzel a ten prcek asi vi, ze u tatinka si revem nic nevymuze, mrcha jedna prohnana..... :cert: :cert: :cert:
uz to na me zkousel i vecer pri ukladani,

ja totiz porad laviruji mezi tim, jestli nahodou chudacek nema nejakou nocni mjuru a neporebuje, abych tam s nim byla, ale kdyz to na me zkousi i pri vecernim ukladanim, to si fakt panacek podelal :-)))))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí