Spaní v hacce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
421
3.11.10 06:39

Spaní v hacce

Holky, které máte hakku, prosím o radu a vaše zkušenosti.Naše sedmiměsíční holčička spává v závěsné kolíbce hacka. Dříve jen přes den, v noci v postýlce, ale teď chce být jen tam. V noci tam spí od 9 večer do 5 do rána bez probuzení, pak nakojím a spí do 7 minimálně. Pohoda. Ale chtěla jsem ji trošku zvyknout spát v posteli ale budí se tak 5× za noc.
Tak si říkám, mám ji nechat spát v hacce a zatím neřešit, nebo by se už měla naučit spát v posteli? Hacka není na pořád, je sice do 20 kil, ale déle než do roka se asi používat nedá, byla by tam pak moc skrčená si myslím. Existuje něco na ten způsob pro starší děti? Děkuju!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43028
3.11.10 08:10

nemuze z toho vylezt? ja nevim, jak to vypada, je to takovy ten satek s tyci nahore?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
3.11.10 08:26

Ahoj, doporučuju nasměrovat dotaz na forum na nosenideti.cz
Odkaz:
http://www.nosenideti.cz/china.php
Nic se neboj, hackovaných dětí jsou tam mraky, holky určitě poradí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
3.11.10 09:30

Mely jsme to same, pres den tam spala snad do roka a pul. V noci jednu dobu v ni usinala, tak mezi 8M-2rokem, ale kolem pulnoci se probouzela a to jsem ji dala do postylky. Ona spi hlavne na brisku a to v hacce jaksi nejde.. Ja jsem pak mela hlavne strach, aby se mi neuskrtila, ale pokud je zavazana, skoro dodnes se z toho vylezat nenaucila.
Jako pokud ji to vyhovuje, tak proc ne :nevim: A jestli spi s vama v pokoji.
O nejake vetsi hacce jsem taky premyslela, ale nakonec jsme to zvladli i bez ni. Spis by slo o nejakou hamaku. Indiani v Amazonii v tom spi cely zivot, tak o zada se snad bat nemusime :nevim: ale stejne jsem radsi ze spi v posteli :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
3.11.10 12:16

Novire, díky za odkaz!
Pudlo, zatím je malá na to aby vylezla a navíc tu hacku máme nad manželskou postelí, takže by padala do měkkýho
Hanucho, já bych byla klidnější, kdyby v noci spala v postýlce, už kvůli monitoru dechu, který jsem chtěla do roka používat a takhle se v noci budím a pořád ji kontroluju. No ale jak jsi to myslela, že ses bála, aby se neuškrtila? To si neumím představit jak. Bojim bojim. Zavázaná je, spí na zádech, nebo na boku. Díky za Tvůj příspěvek, alespoň se tu našla nějaká zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
3.11.10 14:43

Ja to myslela tak, ze pokud by se treba soukala ven a prolezla telickem mezi temi zavazanymi snurami, aby nezustala nekde videt za hlavu… Z tohohle mam fakt hruzu.
Taky jsme meli hacku povesenou nad posteli, ale i tak.. Fakt jsem rada ze je to za nama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
9.8.13 08:09

Spaní v hacce - půlroček

Ahoj holky, malá mi spinká asi od dvou měsíců v hacce. Spinká mi tam krásně, tak se jí zatím nechci zbavovat. Ale začala se mi točit na bok a je tam divně zkroucená. Je pravda, že jsem ji teď prala, tak nevím, jestli jsem tam nedala špatně tu matraci. Nebo myslíte, že se jí tam už nelíbí? A co pod dětičky dáváte teď v těch vedrech? Malá je úplně splavená. Plínka je na nic. Když jí tam dám ručník, tak si myslím, že je jí zase víc teplo. Děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí