Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Berry77 píše:
@Andílek strážný přesně, jak píše @karkarka já se tě ptala, jestli to první „ujalo se“= máte dítě a tys napsala, že anotak to JE po ivf…asi ti v tom vyprávění
něco nesedí
myslí si, že se výborně ujalo to 3 denní
, co má teď u sebe. ![]()
@karkarka ty nechápeš vůbec nic tak se vtom nevyjadřuj já mám děti přirozenou cestou a až teď mám první ivf co dal si myslíš není můj problém
@Berry77 vy tady řešíte jen peníze ano mám 3denni embryo a co jako to neznamená že nemusí vyjít já ve svém centru spokojená
@Berry77 já ti to objasním. Andílek má dvě děti přirozeně s předchozím partnerem a s novým partnerem chce dítě. Bohužel ona má velmi nízké amh a navíc mají málo peněz, takže tu hledala IVF zdarma, chtěla rady, dostala je, ale stejně jsme všichni dostaly vynadáno, že vlastně nic nevíme. Pokud jsi ještě nečetla její diskuze, doporučuju!!! No a teď je po stimulaci a ze dvou zralých vajíček se oplodnilo jen jedno. To jí jako třídenní embryo transferovali a teď se čeká, jak to dopadne.
@Andílek strážný píše:
@Berry77 vy tady řešíte jen peníze ano mám 3denni embryo a co jako to neznamená že nemusí vyjít já ve svém centru spokojená
ale to není korektní centrum, když ti negarantuji 5denní embryo. Tam, kde jsem byla já, tak by si ani nedovolili 3denní zavézt. Ano, peníze snad řešíme všichni. Proto také vybíráme /jsme vybrali centrum, kde jsou solidní garance a nešetřili na penězích. Protože prakticky se ti může ještě prodražit. Ale tomu ty vůbec nerozumíš a řešíš, jen aby to bylo co nejlevnější, nejlépe zadarmo. Není to tričko za 100 kč, které kdyžtak po prvním nosení vyhodím a koupím si jiné. Bohužel meleš jen své a prakticky máš jen „svoji“ pravdu. Kdo chce kam, pomozme mu tam!
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.