Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Dobrý den holky ať vůbec do této diskuze nevstupují negativní komentáře já na to nebudu reagovat. Prosim jste nějaká z úplně stejným případem a máte více zkušeností se zavedením 3denni embrya 6-8 buněčné děložní sliznice 10mm.27.2.2020 jsem mnela ET od se pozná uhnízdění embrya (nemyslím testování) že jste věděla že se ivf povedlo děkuji za odpověď
Nevedela. Vždy som cca na 5 deň po transfere začala mierne krvácať. 2 krát embry odišlo, 2 krát sa uchytilo, ale do úspešného konca to zvládol len jeden, ten posledný pokus. Príznaky boli takmer vždy rovnaké, trošku bolesti, pichanie, trošku krvácanie. Nikdy nevieš čo sa v tebe deje. Ani to nerieš, netreba na to ani myslieť, to ti nepomôže, skôr naopak. Psychika je mocná čarodejka. Nechaj to tak, Príroda vie čo robí a ty ju nijak neovplyvníš.
Ani ten pozitívny tehotenský test nakoniec, nie je známkou úspechu, skôr naopak, až vtedy sa začne boj a prídu stresy
Nepoznáš to, jsi tak nadupaná hormony, že veškeré příznaky nemusí nic znamenat.
3 den po zavedení mě hrozně z ňičeho ňic začala bolet hlava a zároveň bolet hodně břicho 1 den pak to ustalo za týden pozitivní těhotenský test.
@Berry77 mnela jsem při stimulaci jen dvě vajíčka a jedno se ujalo výborně proto 3denni embryo a bylo 6-8 buněčné a děložní sliznice 10mm teď jen čekat na uhnízdění a za 14 test
@karkarka hahaha vůbec o mně nic nevíš dvě děti mám ale ne po ivf
@Andílek strážný vždyť ty ještě žádné děti nemáš?? @Andílek strážný tak proč odpovídás berry77 že máš z ivf děti??
@karkarka já mám děti ale přirozenou cestou ivf mám poprvé si nic nepochopila
@Andílek strážný psala si, že jedno se ujalo výborně. Ona se tě ptala, zda tedy z něj máte dítě. Tys ji odpověděla, že ano. Co na tom nechápeš?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď