Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Dobrý den holky ať vůbec do této diskuze nevstupují negativní komentáře já na to nebudu reagovat. Prosim jste nějaká z úplně stejným případem a máte více zkušeností se zavedením 3denni embrya 6-8 buněčné děložní sliznice 10mm.27.2.2020 jsem mnela ET od se pozná uhnízdění embrya (nemyslím testování) že jste věděla že se ivf povedlo děkuji za odpověď
Nevedela. Vždy som cca na 5 deň po transfere začala mierne krvácať. 2 krát embry odišlo, 2 krát sa uchytilo, ale do úspešného konca to zvládol len jeden, ten posledný pokus. Príznaky boli takmer vždy rovnaké, trošku bolesti, pichanie, trošku krvácanie. Nikdy nevieš čo sa v tebe deje. Ani to nerieš, netreba na to ani myslieť, to ti nepomôže, skôr naopak. Psychika je mocná čarodejka. Nechaj to tak, Príroda vie čo robí a ty ju nijak neovplyvníš.
Ani ten pozitívny tehotenský test nakoniec, nie je známkou úspechu, skôr naopak, až vtedy sa začne boj a prídu stresy
Nepoznáš to, jsi tak nadupaná hormony, že veškeré příznaky nemusí nic znamenat.
3 den po zavedení mě hrozně z ňičeho ňic začala bolet hlava a zároveň bolet hodně břicho 1 den pak to ustalo za týden pozitivní těhotenský test.
@Berry77 mnela jsem při stimulaci jen dvě vajíčka a jedno se ujalo výborně proto 3denni embryo a bylo 6-8 buněčné a děložní sliznice 10mm teď jen čekat na uhnízdění a za 14 test
@karkarka hahaha vůbec o mně nic nevíš dvě děti mám ale ne po ivf
@Andílek strážný vždyť ty ještě žádné děti nemáš?? @Andílek strážný tak proč odpovídás berry77 že máš z ivf děti??
@karkarka já mám děti ale přirozenou cestou ivf mám poprvé si nic nepochopila
@Andílek strážný psala si, že jedno se ujalo výborně. Ona se tě ptala, zda tedy z něj máte dítě. Tys ji odpověděla, že ano. Co na tom nechápeš?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.