et transfer

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
deisi
8.12.09 14:38

je to tezke,me poprve dali embria 2 a na podruhe me dali jen jedno,pry bylo ukazkove a prt.takze z tech 4 ti jedno daji jo?a kolik ti je let?jestli se mohu zeptat?

• Citovat
  • Upravit
8.12.09 14:52

je mi 27 let. Já se hrozně bojím toho, že pokud u mě objeví nějakou závažnou příčinu, proč mi všechny embryjka do jednoho odumřely, že ty moje 4 zamražený nebudou k použití a budu muset začít úplně od nuly. Předem jsem byla vnitřně připravená na to, že poprvé s největší pravděpodobností potratím (mám malou dělohu) ale takovýhle šok jsem nečekala a nemůžu se z toho vzpamatovat. Hlavně si pořád pokládám otázku proč, kde jsem udělala chybu, v čem je problém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
deisi
8.12.09 14:59

to neni chyba tvoje,to se proste stava a uvidis,ze az ty zybyle 4 embria rozmrazi,ze nejake prezije!!!

• Citovat
  • Upravit
12332
8.12.09 16:46

Peťul - nevěš hlavu - já měla u prvního IVF 23 vajec a zbyly 4 embryja po PK, jedno mi zavedli, 3 dali do mrazu, nepovedlo se, na KET mi dali další 1 (1 rozmražení nepřežilo) a 1 zůstalo v mrazu, KET se nepovedl a na další už jsem nešla, šla jsem raději do stimulky, druhé IVF se zatím povedlo.
A pokud ještě nemáš udělanou laparoskopii s hysteroskopií - tak bych do další stimulky (KET nepočítám)nešla, ať se vyloučí další potíže, a imunologii a genetiku taky.
držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
deisi
8.12.09 16:53

Ahoj co to je ta stimulka?

• Citovat
  • Upravit
12332
8.12.09 17:22

deisy :mrgreen: už jí máš za sebou - stimulace vaječníků :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
deisi
8.12.09 17:29

je to vse psychycke,kdyz jsem pred tim pul rokem otehotnelanormalne,tak jsem mela uplne jine starosti a najednou to slo.Cim cic se clovek snazi,tim ta sance je mensi a mensi…

• Citovat
  • Upravit
12332
8.12.09 17:31

deisi - to bych si nedovolila tvrdit :wink:, někdy to je úplně něčím jiným - problémy u chlapa či ženy (spermie, vejce, vejcovody, endometrióza, zánět ve vejcovodu, není ovulace, myom v děloze…a takových příčin může být :roll: ) Já taky otěhotněla přirozeně -ale mimoděložně, pak další operace, jsem nyní bez vejcovodů, bez IVF to nepůjde nikdy…

jo a mezi úspěchem ve snažení a psychikou nebyla žádnými výzkumy prokázána souvislost, jsem někde dávala dokonce odkaz na práci, v které se to uvádí, najdeš jí v sekci neplodnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
deisi
8.12.09 17:37

A kam ty jezdis do sanusu?A jak tam clovek musi byt dlouho na luzku po transferu?

• Citovat
  • Upravit
12332
8.12.09 17:40

deisi - do téhle insitutce, kde jim jde o peníze a né o pacientku naštěstí nechodím :wink: (si přečti dnešní diskusi https://www.emimino.cz/…ankovani/46/) , já chodila do reprofitu v Brně s pobočkou v OL, dojížděla jsem až z OV.

Jinak v Brně stačí poležet 15-20min, to pro úspěch opravdu stačí,to vím :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
deisi
8.12.09 17:51

No tak vidis,ty jsi treba mysliz,ze jim jde o penize a mozne to treba je,ale spousta znamych co se jim to hned na poprve povedlo.

• Citovat
  • Upravit
12332
8.12.09 17:55

jojo deisy - každý to má jinak, všude mají úspěchy, ale málokomu se povede napoprvé. Proto jsem šla tam, kde se umí chovat :wink:, to se pak i neúspěch snáší tak nějak líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
8.12.09 18:01

Ahojda děvčata. Deisi, ty jsi ta co chodí do sanusu v pardubicích? Já taky, od září a chodím k dr Novotné. Mám z ní dobrý pocit. Minulí týden jsem ve středu byla na odběru vajíček 3 víc ani ťuk, ale všechny se podařilo oplodnit a v pátek proběhl transfer 2 a třetí mražáček.No a ted polehávám. V pátek 18.12. na krev. Před tím jsem chodila do kostelce a na to jak mi to tam každý vychvaloval, tak já s manžou byla hodně zklamaná. :cry: Tak uvidíme ted :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
8.12.09 18:05

Jo a ležela jsem tam dvě hodiny.
Přeji nám všem co nejdřív na tt // :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
deisi
8.12.09 18:21

Ahoj,kamusko,ja take chodim k doktorce Novotne a taky jsem sni spokojena!Od meho pritele sestr jezdi do HK a take na tom byla v patek.Jakto,ze se ti to v Kostelci nelibilo?Kazdy to tam vychvaluje!!Ja jsem z Pardubicema spokojena a jsou tam moc prijemne sestry atd…Ja jdu na vysledky krve v utery 15.12. a snazim se porad lezet,a co ty?lezis taky nebo ne?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex