Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Moje kamarádka etikoterapii dělá. Je z Mladé Boleslavi a je to úžasná dušička.
Dobrý den,
vím, že už je to pár let, ALE kdyby náhodou někdo Cindlera zvažoval- vyhněte se! Je to 18 let zpátky co jsem bohužel měla tu čest. Do té doby jsem žila spokojený život- bylo mi 14. Šli jsme k němu proto, že to chtěl táta. Co se ale dělo pak… absolutní ztráta radosti ze života, ve všem hledat co je špatně. Tohle je mindset Cindlera. Kdo cítí energie, upozorní ho to, že se má vyhnout. Ti, kteří umí automatickou kresbu a jsou pro mentální svobodu, sami jí disponují, věřte tomu, že nic pěkného z Cindlera nevyleze. Je to energetický upír. Já díky němu žila 18 let mučednickým životem, ale mně ty roky nikdo nevrátí. Zato cindler se měl skvěle. Nechápu, jak přes tolik utrpení ještě drží svou praxi. Mumifikuje se přes energie druhých. Stačí si najít jeho článek, jak jsme zodpovědní za špatné emoce, které do sebe necháme vejít. NE! To je cindleruv mindset, který duše zaznamenala, proto to bolí a upozorňuje, aby jsme ho nepouštěli. Ty pocity jsou správné. Je to stejná úroveň jako Stanley Bradley apod. Jen druhým kurví životy
Ahoj holky, nemáte někdo zkušenosti s etikoterapií? Mám nějaké problémy a kamarádka mi doporučila toto, konkrétně pana Cindlera. Ráda bych znala názor někoho, kdo toto podstoupil. Díky