Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Ahojky, najde se někdo kdo má vlastní zkušenosti s léčitelem Josefem Mačkem? Dělá čínskou medicínu..Jeho vyšetření jsou celkem drahá, ale chtěla bych ho zkusit..Pomohl vám?
Ale přece… Dnes jsem navštívila pana „doktora“ Mačka. Pán byl velmi arogantní a neustále mi vnucoval názor že jsem nemocná ze stresu jež mi způsobuje má matka. Když jsem mu vysvětlila že stres z matky nemám a neustoupila jsem tak zakýval paličkami a řekl že to nakonec z rodiny nepochází. Všude má pan doktor psané že je diagnostik ale vše jsem mu musela říct a vlastně mi jen zopakoval to co jsem mu řekla já. Jinak mám prý nemocné ledviny a játra a to jsem za ním přišla s diagnózou RS o které řekl že se nebudeme bavit. Celé vyšetření trvalo deset minut a pak mě urychleně vypoklonkoval k asistence abych zaplatila a vzala si čaje a ihned se někam ztratil. Čtyři balení čaje a deseti minutovou návštěvu mi naúčtoval na 2700 což už mi přišlo opravdu vtipné. Opravdu by mě zajímalo zda tento pán má diplom k vidění nikde nebyl a zeptat jsem se nestihla neb vše proběhlo tak rychle že si z toho vlastně moc nepamatuji
Ale po vypití čajů bych měla být nejspíše zdráva na další návštěvu mě nepozval ale myslím že na mě poznal že nebudu jeho stálý pacient. Ráda bych vás poprosila máte-li někdo nějakou zkušenost s tím to pánem aby jste ji zde sdělili. Opravdu nevím co si o tom jeho chování a přístupu mám myslet proto by mne zajímalo zda náhodou byl někdo i spokojen
Děkuji za každou reakci ![]()
@Enli Ahoj, mohla bych se zeptat, jak to dopadlo? Pomohly ti bylinky, které ti „naordinoval“?
Je tu, prosím, někdo, kdo má s doktorem nějaké konkrétní zkušenosti? Pomohl někomu z vás s otěhotněním? Stále zvažuji, jestli k němu máme s přítelem jít, ale ty reference a zkušenosti, co jsem našla na netu na mě teda působí smíšeným dojmem…Pozitivní reference se mi zdají trochu jako fake a ty negativní se shodují v tom, že strávíte v ordinaci pět minut a vypláznete skoro tři tisíce…My bychom navíc šli oba a to už by teda byla drahá sranda…:-(
Díky moc za jakékoliv zkušenosti!
Ohledne otehotneni znam pana doktora, ktery dela akupunkturu, je ze Sazavy…kdyztak napis SZ…
@enkeli7 ahojky, sice přímou zkušenost nemám, ale psala jsem mu před pár měsíci mail, protože jsem zvažovala, že to u něho také kvůli neplodnosti zkusím a byl to arogant už jen při písemném odpovídání, tak jsem si byla stroprocentně jistá, že k němu teda rozhodně ne! V kterém městě si jej chtěla navštívit? Zažila jsem uplně neuvěřitelnou zkušenost u jiné léčitelky, tak si kdyžtak můžem písnout SZ, tu bych mohla opravdu doporučit ![]()
@annyz Ahoj, moc děkuju za reakci!! Každá taková osobní zkušenost je moc cenná… Na mě to právě od začátku působí tak nějak ne moc pozitivně, ale nechci mu křivdit… A samozřejmě se taky chytáme každé naděje… Ohledně jiné léčitelky napíšu do SZ
Díky!
Po dlouhé době… Čaje jsem poctivě vypila ale žádná změna se nekonala
Nakonec mi pomohli normální doktoři, kteří našli skryté čepy v mých mandlích a po odstranění jsem v pořádku. S panem Mačkem to byla fakt zkušenost za všechny prachy. Teď už na něj vzpomínám spíš se smíchem. Rozhodně to podle mě není lékař co by někomu pomohl. Za pět minut opravdu nemůže poznat diagnózu, když člověka nikdy před tím neviděl. Dle mého si udělal živnost na zoufalých nemocných, kteří už neví kudy kam a jsou ochotni zkusit vše.
Také jsem byla u dr.Mačka a již to bude asi rok. Šla jsem tam ohledně častých zánětů močových cest, které jsem léčila roky všude možně a stále se opakovaly a stále jsme dostávala antibiotika. V ordinaci se choval ke mně velmi příjemně, řekl mi, co mám oslabené a dal mi čínské byliny. Zaplatila jsem cca 3 tis. s čím jsem počítala. A můžu říci, že od té doby(tj.téměř rok) jsem žádný zánět již neměla. Jsem s ním spokojená a objednávám tam nyní manžela.
Vsechny tyto jeho cinske produkty ktere on prodava za tisice se daji koupit za par korun.
Tohoto doktora nedoporucuji! Vydelava na slabosti lidi!
jejdas holky tak mě to nepotěšilo, chtěla jsem se k němu dnes objednat, máte některá zkušenost jinde? ve zlínském kraji?
Znáte někdo paní Havlovou z Českých Budějovic? Byla jsem u ní a mám stejný pocit - za chvilku z vás vytáhne plno peněz a nepomůže. Jestli s ní máte stejnou zkušenost, napište
Mám taky příšernou zkušenost. Návštěva 5 minut, zakroucení virgulí, prý oslabené ledviny, stres. Dostala jsem byliny a vyplázla x tisíc a to jsem za ním jela přes půl republiky. Nic mi nepomohlo, takže už bych tam nešla.
Ahoj, byla jsem u dr Macka asi 3 týdny zpátky. Měla jsem velké očekávání a už v čekárně jsem byla zprazena, když jsem viděla, ze to u nej jede jako na běžícím pasu. I tak jsem neztracela naději, ze to bude super a ze když mu nesu takové peníze, tak se mi musí trochu věnovat. Působil na mě mile, ale vyšetření bylo velmi rychle, řekl mi par věci k diagnoze a to opakoval několikrát, vyplazla jsem jazyk, dostala čaje na 3 měsíce a vyplazla 4 taci. Tak asi 10 minut jeho času 😩 Jako. Čaje asi pomohly, cítím se lip, mám tam jít v únoru, ale asi nepůjdu. Přijde mi tohle těžké s…ni do pr… tuhle sazbu nemá jen tak někdo. Četla jsem článek v časopise o jiném dr TCM a ten říkal, ze jen vstupní vyšetření trvá hodinu. Takhle nějak bych si to za ty prachy představovala.
Já bych za pana doktora Mačka dala ruku do ohně. Mě i cele moji rodině a spoustě známých pomohl nesčetněkrát. Opravdu na něj nedám dopustit.
Pokud se někomu zdají být ceny vyšší, nemusí tam přeci chodit, nikdo jej tam nenutí. Ceny u pana doktora odpovídají tomu, co jsem na oplátku dostala já od něj, což je zdraví, které je nevyčíslitelné.
Myslím si, že je to hodně i o vnitřním nastavení člověka. Pokud člověk od začátku nevěří tomu, že by mu něco jako je čínská medicína mohla pomoci, neměl by tam ani chodit.
Normálně na diskuze nereaguji, ale tohle mi prostě nedalo.
Všem přeji krásný den a pevné zdraví
![]()
@Veru811 Vážně? Registrace dnes? To kvůli téhle diskuzi? Takže pokud nejsem pozitivně naladěna na názory pana doktora Mačka tak mě nemůže vlastně uzdravit? Zajímavé… Že mi neustále vnucoval jak špatný mám vztah s matkou a proto jsem nemocná bylo vlastně taky v pořádku… A opravdu se mi věnoval jako profesionál deset minut i s placením… O jeho chybně stanovené diagnóze ani nemluvím… Ono je vlastně škoda že jsem ho nenechala vydělat dalšími návštěvami ale já vážně potřebovala vytrhnout ty mandle abych byla zdravá… ![]()