Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Ahoj, prosím Vás, může mi někdo poradit, jaké bylinky, čaje, nebo cokoliv jiného užívat proti rakovině? a co ještě užívat, aby nádor s euž nevrátil? moc všem děkuji za rady
Co jsem vyčetla, tak pozitivní účinky se prokázaly u selenu (tuším, že je třeba v kukuřici), naopak dát pozor na příliš mnoho vitamínu B.
Javorový sirup se sodou (i preventivně), na netu je toho dost, tak si počti
a držím palce ať se nevrátí
M.
@esmeralda44 píše:
Ahoj, prosím Vás, může mi někdo poradit, jaké bylinky, čaje, nebo cokoliv jiného užívat proti rakovině? a co ještě užívat, aby nádor s euž nevrátil? moc všem děkuji za rady
Holka, atkových mailů chodí, fb je tím taky zavalen, pravými recepty na lék proti rakovině, a je toho tolik, že vážně těžko soudit, co je vážně pravda. Navíc když ještě v těch receptech je zmínka o tom, jak farmaceuti chtějí rakovinu naopak podporovat, protože z toho mají zisk, a proto ten chudák doktor, co umí rakovinu vyléčit, nikdy Nobelovku nedostane a jeho recept jen takhle lítá po sítích… a nebo se vážně rakovina vyléčit zatím ještě nedá… nebo jen nějaké „odrůdy“…
Nevím, já jsem z toho skeptická. Ze všeho.
Jinak tuším v poslední Enigmě jsem četla o Čechu, který cca v 50.letech uměl léčit na dálku a právěže i rakovinu, a ten jeho recept byl tuším o medu, řepě a vodě a jinak o hladovce…
Zmenit cely zivotni styl, hlavne psychiku, ta je absolutne nejdulezitejsi si myslim,
Jist samozreje nechemicky upravene potraviny, hodne zeleniny a mit se rada a mit rada zivot ![]()
Na lecbu napriklad Brausovva metoda nebo lecba jedlou sodou atd. je toho spousta. Napriklad americky prezident Reagan se take vylecil alternativne pomoci heat therapy, o cemz se moc nemluvi, ale je to tak.
Vitamín C, tepelně upravená rajčata, změna jídelníčku, životního stylu… Záleží také na typu rakoviny. Držím palce!
Přestat kouřit a pít tvrdý alkohol, nemít nadváhu, chodit do přírody, ale nepřetěžovat se tréninkem. Ale jinak je to hlavně o štěstí a o genech.
Já tomu bohužel moc nevěřím tomu bylinkaření. Jako dobrý doplněk ke stávající léčbě určitě, ale klasickou léčbu nic nepřebije.
@pletiplot píše:
Přestat kouřit a pít tvrdý alkohol, nemít nadváhu, chodit do přírody, ale nepřetěžovat se tréninkem. Ale jinak je to hlavně o štěstí a o genech.
nekouřím, nepiju, nemám nadváhu, aktivně jsem sportovala -tak kde je chyba?
@princeznaII píše:
nekouřím, nepiju, nemám nadváhu, aktivně jsem sportovala -tak kde je chyba?
Kolik tvých pokrevných příbuzných mělo rakovinu?