Etirel, komplet TCM - velikost

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
238
17.11.11 08:59

etirel,TCM velikost

Potřebuji poradit, syn - 3,5roku, je menší - 95cm, koupili jsme komplet TCM 98/104 ale je mu velký, velkost 86/92 asi už bude malý. Nebo máte nějakou zkušenost? Jak je na tom Etirel? Kterou velikost máme koupit? NEvíte, zda u kompletů kalhoty a bundy zvlášť se daji taky seponout dohromady jako u TCM?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20662
17.11.11 09:06
alena23 píše:
Potřebuji poradit, syn - 3,5roku, je menší - 95cm, koupili jsme komplet TCM 98/104 ale je mu velký, velkost 86/92 asi už bude malý. Nebo máte nějakou zkušenost? Jak je na tom Etirel? Kterou velikost máme koupit? NEvíte, zda u kompletů kalhoty a bundy zvlášť se daji taky seponout dohromady jako u TCM?

My máme TCM 86/92,kluk bude mít v prosinci rok.Oteplovačky má dlouhé,bundu děsně širokou,ale rukávy má celkem ok.Takže tu byste měli dle mě určitě malou. S Etirel zkušenost nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3352
17.11.11 09:44

Alenko, dost záleží i na tom, kterou soupravu TCM máš… Tady tyto nové (s károvanou bundou) jsou fakt obrovské, dívala jsem se na to v obchodě a úplně jsem se zhrozila, páč našemu malému (bude mít taky 3,5) by to bylo obří… Ale třeba jedna z těch starších verzí, kterou máme od loňska, mu velikostně seděla. Je 98/104 a fakt jsme ji nosili od těch 2,5 let a snad ještě letos vynosíme, i když bundička je malinko kratší. Široká je dost, na ty oteplováky je to ok, ale samostatně ke kalhotám to vypadá blbě…
Zkus si sehnat míry, jinak se to bude fakt těžko odhadovat… :nevim:
Moc jsem neporadila, co? :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat