Co s tričkem, které neobleče přes hlavu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Co s tričkem které neobleče přes hlavu
Dostali jsme od dědečka hezké tričko, které ovšem malý neobleče přes hlavu, nejsou tam knoflíčky na boku. Máte nápad, co s tím? Někde rozpárat a udělat knoflíky nebo …? Je mi to líto nenosit. Nechápu, proč vyrábějí pro děti takové trička, která se nedají u krku rozepnout. Děkuji za tip.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
To si počkám na odpověď s tebou, protože můj milovanej manžel utratil velký peníze za dres pro malýho, velikost je dobrá, ale taky ho neobleče přes hlavu.
Já mám v plánu nechat ten dres nějak přešít u krejčový, akorát ho tam vozím už od léta. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já bych ho použila jako hadr na utírání prachu, knoflíky jsou na nic, beztak by z toho za chvíli vyrostl ![]()
- Citovat
- Upravit
No já ho právě taky tady pořád povaluji a za chvíli mu bude malé. Ne že by to bylo něco extra, je hezké a děda se pořád ptá, kdy ho bude mít na sobě
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já měla podobný problémy když byl Davídek malý, většinou jsem to měla s mikinama, který jsem roztříhla normálně vpředu a měl to jako do „V“ ani jsem tam nedávala knoflíčky, dal jsem tam jen pásku nebo jak to mám říct aby se to prostě nepáralo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak mám podobnej problém, malej má prostě velkou hlavu
Já teda všechno co nejvíc roztahuju
Sice pak zas má u některejch triček velkej výstřih, ale aspoň mu to oblíknu přes hlavu
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a ještě u nás pomáhá (nevim, jestli fakt má tu hlavu tak šišatou), když mu to triko oblíkám jakoby „nabok“ a až tam tu hlavu nacpu, otočím to do správné polohy
Jen pak mám občas problém to sundat, abych mu tu hlavu neurvala
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kate02 píše:
a ještě u nás pomáhá (nevim, jestli fakt má tu hlavu tak šišatou), když mu to triko oblíkám jakoby „nabok“ a až tam tu hlavu nacpu, otočím to do správné polohyJen pak mám občas problém to sundat, abych mu tu hlavu neurvala
![]()
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
boball píše:
Rozpárat u krčku ze strany,obšít a našít patentky.
Hmm, dobrý nápad
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jelikož neumím šít, musela jsem se takhle rozloučit s mikinou a nádherným námočnickým tričkem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
boball píše:
Rozpárat u krčku ze strany,obšít a našít patentky.
to je pro nektere nesikovne z nas (a jsem jedna z nich) vykon hodny toho, ze bych mile tricko radeji vyhodila a dedovi proste rekla, ze mu bylo hned male… ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahojky!
Co udělat na ramínku nebo za krkem zapínání jako na bodyčku?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vezmu tričko, jdu na roh do Opravny oděvů a řeknu jim: Udělejte s tím něco.
(cena cca 50kč) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Wiolla píše:
Vezmu tričko, jdu na roh do Opravny oděvů a řeknu jim: Udělejte s tím něco.(cena cca 50kč)
to se mas, ze neco takoveho mas za rohem ![]()
- Citovat
- Upravit