Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky, zajimalo by mne, jake z uvedenych jmen byste volily pro holcicku. Eva ci Ella?;-)A znate nejakou malou Evicku? Mam pocit, ze se zcela vytratilo
..Dekuji predem za nazory:-)
@Snehurka28 píše:
Ahoj holky, zajimalo by mne, jake z uvedenych jmen byste volily pro holcicku. Eva ci Ella?;-)A znate nejakou malou Evicku? Mam pocit, ze se zcela vytratilo..Dekuji predem za nazory:-)
vím o jedné Evě, předškolák. Elly jsou v různém tvaru časté, Ella, Ela, Elen, Elena, všem se pak říká ELi
Ani jedno, Eva se mi nelibí, Ella je hezká. Ale Elinek je ted uz tolik, ze budou brzo ve skolkach jen Elinky ![]()
Určitě Evičku, neznám žádnou malou, zato oslovení „Eli“ na hřišti způsobí, že se otočí několik holčiček najednou (Ela, Ella, Elena, Eliška, Elen…).
Eva se mi nelibi. Ella se mi libi moc, ale u manzela prosla pouze Elena. My volime jmena podle toho, jak se nam libi. Cetnost je az druhotne kriterium.
Jen teda dodam, ze skutecne je na hristi velmi casto hodne holcicek, ktere reaguji na osloveni Eli. A nekdy i kluk Elias
Malou Evicku neznam zadnou.
Z tohohle vyberu Eva určitě.
Jak píšou holky, různých El, Elisek, Elen, je až hrůza ![]()
Eva. Malé znám jen dvě. Já sama jsem to jméno pro dceru chtěla, ale manžel ne. Ella je teď všude, všechny ty Elly, Ely, Eleny, Elen, Elišky, Elisabethy.. aaaaa ![]()
Určitě Eva, moc hezké jméno
žádnou malou neznám. A vlastně ani moc velkých. Ela je jak mor na bambilion způsobů, už je to trapný ![]()
Ella nebo Evelína.
Eva ne. Ta se mi nikdy nelíbila. A vadilo by mi, že má svátek 24.12.
Souhlasim s @Kelsey. Evelina je hezke jmeno. I Evita by se mi libilo vic nez Eva. A to byste byli mega originalni, v roce 2016 jich u nas bylo jen 8.
Edit preklepu.
Příspěvek upraven 05.03.22 v 22:31
@Kelsey píše:
Ella nebo Evelína.
Eva ne. Ta se mi nikdy nelíbila. A vadilo by mi, že má svátek 24.12.
Svátek bych neřešila. Jen by mi přišlo nefér pojmenovat tak holčičku narozenou 24.12. ![]()