Evangelická akademie
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Byla jsem na evangelické střední. Je to škola jako každá jiná, akorát jsme měli v prváku a druháku předmět Základy křesťanství, jednu hodinu týdně. Nic nám tan netlačili ani nenutili. Chodila tam normální děcka, jako na jiné školy
Velké plus bylo to, že to byla malá rodinná škola. Málo studentů, všichni jsme se tam znali, jak studenti, tak učitelé i ostatní zaměstnanci školy. Jsem ráda, že jsem studovala zrovna tam.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Evangelicka skola je krestanska, tzn normlani vyukovy plan, ale povinna vyuka krestanstvi…tam si teda moc cigany predstavit neumim ![]()
- Citovat
- Upravit
@smurfka píše:
Evangelicka skola je krestanska, tzn normlani vyukovy plan, ale povinna vyuka krestanstvi…tam si teda moc cigany predstavit neumim
Většina Romů je věřící, tak jsem si myslela, že to bude nějaká jejich škola, protože ve fotogalerii měli i nějaké fotky z pěvecké soutěže Romů.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Většina Romů je věřící, tak jsem si myslela, že to bude nějaká jejich škola, protože ve fotogalerii měli i nějaké fotky z pěvecké soutěže Romů.
Vetsina romu,? Kde zijete🤔?
- Citovat
- Upravit
@smurfka Je to pravda. Většina Romů je věřící. Akorát nejsou praktikující věřící.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Romčata jsou věřící jakože. Kolikrát tito katolíci ani nevědí, co je papež
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy píše:
Romčata jsou věřící jakože. Kolikrát tito katolíci ani nevědí, co je papež
Já jsem také věřící, ale papeže neuctívám, ani zpověď, křest miminek a další pohanské věci, které si katolická církev vymyslela.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Já jsem také věřící, ale papeže neuctívám, ani zpověď, křest miminek a další pohanské věci, které si katolická církev vymyslela.
Evangelická církev coby zřizovatel Evangelické akademie je velmi otevřená a akceptující, a to včetně katolíků a Romů. Najdi si jinou školu, to, co by ses tam dozvěděla, by se ti nelíbilo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SlečnaDahlia píše:
Evangelická církev coby zřizovatel Evangelické akademie je velmi otevřená a akceptující, a to včetně katolíků a Romů. Najdi si jinou školu, to, co by ses tam dozvěděla, by se ti nelíbilo.
Můžu se zeptat, co bych jsem se tam dozvěděla?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Můžu se zeptat, co bych jsem se tam dozvěděla?
Třeba že na Romech ani katolících není nic špatného.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SlečnaDahlia píše:
Třeba že na Romech ani katolících není nic špatného.
To já vím, protože jsem obojí z toho. Jenom bych nechtěla romskou školu, protože s nima moc nevycházím.
- Citovat
- Upravit
Katolička, která „neuznává papeže“ a křest považuje za „pohanský“???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MP Krista píše:
Katolička, která „neuznává papeže“ a křest považuje za „pohanský“???
Křest miminek považuji za pohanský, protože jak může mít malé miminko nějaký hřích? A pokapání vodou myslím, že ani křest není, protože Ježíš se ponořil do vody celým tělem na očištění hříchu. Hold ono stačí trochu prostudovat Bibli a hned člověk zjistí, že celá katolická církev je vzhůru nohama.
- Citovat
- Upravit
Ahoj, můžu se Vás zeptat, máte zkušenosti s evangelickými školami? Nejsou to romské školy? Nebo jak to tak probíhá na těch školách?