Evangelická akademie

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1502
7.5.19 21:32

A proč se tedy považujete za katoličku? Navíc, dítě přichází na svět s dědičným hříchem, není to tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
7.5.19 21:35
@Anonymní píše:
Můžu se zeptat, co bych jsem se tam dozvěděla?

Hele, je tam potřeba nějaké IQ, promiň, ale tvoje vyjadřování je strašný. Tvoje názory jsou prapodivné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
7.5.19 21:39

@g.sandova Pravda pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.5.19 21:40
@MP Krista píše:
A proč se tedy považujete za katoličku? Navíc, dítě přichází na svět s dědičným hříchem, není to tak?

Já jsem se do katolické církve jako většina Romů narodila. Také mám za sebou křest, první svaté přijímání a další věci, které katolíci mají, proto se považuji za katoličku. Jenomže začala jsem se tomu více věnovat a zjistila jsem, že katolická církev patří bohužel k té nejhorší církvi, v které vládne ten druhý.

• Citovat
  • Upravit
1502
7.5.19 21:42

Aha. Tak budete muset konvertovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.5.19 21:44
@MP Krista píše:
Aha. Tak budete muset konvertovat.

Ano, budu. :andel:

• Citovat
  • Upravit
4047
7.5.19 21:46
@Anonymní píše:
Já jsem také věřící, ale papeže neuctívám, ani zpověď, křest miminek a další pohanské věci, které si katolická církev vymyslela.

Jen bych tě opravila, že tyto „pohanské věci“ nevymyslela katolická církev, ale praktikovali je již první křesťané. Stejně tak, jako slavení Eucharistie, což už by ale pro tebe k pochopení byla úplná španělská vesnice.

Omluva ostatním za o. t. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.5.19 21:47
@g.sandova píše:
Hele, je tam potřeba nějaké IQ, promiň, ale tvoje vyjadřování je strašný. Tvoje názory jsou prapodivné

Ano, možná nemám žádné IQ a vyjadřovat se v 15-ti letech moc neumím, ale myslím že za zkoušku nic nedám.

• Citovat
  • Upravit
6119
7.5.19 21:49
@Anonymní píše:
Ano, možná nemám žádné IQ a vyjadřovat se v 15-ti letech moc neumím, ale myslím že za zkoušku nic nedám.

Ale jo, tak jestli je ti patnáct, tak tuhle mladickou nadšenost chápu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
7.5.19 21:55

Nechapu kdyz ti krestanstvi nevoni, mas nazory, jake mas, proc chces na tuto skolu?

• Citovat
  • Upravit
1502
7.5.19 21:56

@smurfka Zakladatelka nesouhlasí s praktikami katolické církve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
7.5.19 21:58

Je fakt, že na střední EA lze potkat velmi inteligentní studenty stejně jako zvláštní existence. Tak seš tam tedy dostala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.5.19 22:01
@smurfka píše:
Nechapu kdyz ti krestanstvi nevoni, mas nazory, jake mas, proc chces na tuto skolu?

Já neříkám, že mi křesťanství nevoní. Já v to vše věřím, jen mi přijde že vše co je v Bibli zakázané, tak to katolická církev dělá. A právě proto bych chtěla zkusit tuto školu, poznat novou církev.

• Citovat
  • Upravit
smurfka
7.5.19 22:01
@MP Krista píše:
@smurfka Zakladatelka nesouhlasí s praktikami katolické církve.

Ano a proto jde na evangelickou skolu? Jsem totalni ateista tak nevim jestli evangelicka je jako proti katolikum nebo jak :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.5.19 22:08
@g.sandova píše:
Je fakt, že na střední EA lze potkat velmi inteligentní studenty stejně jako zvláštní existence. Tak seš tam tedy dostala?

Ano, ale nevím zda mám zvolit tu EA, a nebo radši SZŠ.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze