Evidence na ÚP - nemocenská

29
15.1.12 19:21

Evidence na ÚP - nemocenská

Ahoj, prosím o radu. Mám v tom našem „systému“ po Novém roce trošku zmatek a nevím jak to funguje.
14.1. mi končila pracovní smlouva (na dobu určitou), ale stále jsem na nemocenské. Nevím teď, jak je to s evidencí na Úřadu práce. Vím, že dřív to fungovalo tak, že jsem se šla zaregistrovat až po skončení nemocenské. Nevíte, jestli v tomhle náhodou nenastala nějaká změna?
Předem moc děkuji a přeji hezký večer :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101910
15.1.12 19:22

Ne, žádná změna nenastala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
15.1.12 19:47

Moc děkuju. Já jsem si tím právě nebyla jistá. Sice je to docela logické, ale chtěla jsem se ujistit. Tak moc děkuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
3.2.12 10:13

Ahoj a nevíte náhodou, když se přihlásím na pracák (z důvodu pracovního poměru na dobu určitou, k vyplnění času na nástup na mateřskou dovolenou, cca. 1 měsíc, jestli když si dojdu k doktorovi, aby mi napsal rizikové těhotenství, zda budu od pracáku dostávat víc peněz než normálně (jako třeba příplatek za rizikové těhotenství či nemocenskou)? Kamarádka mi říkala, že to tak je, ale přijde mi to divné. Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101910
3.2.12 10:34

Ne, nebudeš, jen klasickou podporu, on ti defacto doktor ani neschopenku nenapíše, protože už na ní nebudeš mít nárok, jen napíše papír, aby tě nehonili po nabídkách práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
1.10.14 11:06

Nemocenská na =Úřadu práce

Dobrý den, prosím mám dotaz. S mojí sestrou byl ukončen PP k 31.08.t. r. pro nadbytečnost. Odstupné bylo vyplaceno. Nyní - od 27.09, je v hospitalizaci v nemocnici. Potřebuje pro ÚP práce neschopenku??? Má neschopnost vliv na vyplácení dávek při registraci na ÚP. Vím, že se měnil zákon, ale už vlastně nevím jak. Nevím, zda potřebuje mít pro ÚP vystavenou neschopenku. Dnes ji pouští do domácího ošetřování. A prosím, zaplatila za pohotovost 90 kč, pak byl hospitalizována. To se pořád platí??? Děkuji za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101910
1.10.14 20:58

@Davidovka Pro UP potřebuje papír od doktora jen pokud kvůli nemoci nemůže chodit na schůzky a plnit další povinnosti, jinak ne. A ano pohotovost se platí stále.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat