Evidence úřad práce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Evidence úřad práce
Maminky prosím můžete mi poradit? Potřebuji dát v práci výpověď a zajímá mne… Dcera bude mít 3 roky koncem května, bohužel kvůli přestěhování přes celou republiku nemohu nastoupit zpět do svého zaměstnání. Mohu ukončit pracovní poměr už v dubnu a nahlásit se na ÚP nebo musím čekat do 3 let věku dcery? Do nové práce nastupuji až od září, školka v místě bydliště nám přes prázdniny bohužel nejede. Děkuji za odpověď.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
V bývalé práci hned nahlas, že nenastoupíš. Na pracák se zaeviduj, až ti skončí rodičák.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano v práci to ví a ve všem mi výjdou vstříc. Jen výpověď budeme řešit poštou a chtěla bych si to vyřídit v klidu. Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tiger-lily píše:
V bývalé práci hned nahlas, že nenastoupíš. Na pracák se zaeviduj, až ti skončí rodičák.
netřeba čekat, může se zaevidovat hned.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, 30.4. mi skoncil prac. pomer, vypovedi (zamtel se rusi). Odstupne mi nevyplati, jsou v insolvenci. Cekala jsem az mi poslou zapoctovy list a dalsi potrebne doklady. To prislo 4.5., 6.5. jsem jela na urad prace ve 140km vzdalenem meste (misto meho trv. bydliste). Tam mi rekli ze mi vypoctou podporu z vydelku a ze mam narok na 65proc. kompenzace odstupneho. Dolozila jsem jeste dalsi doklady, ktere po me chteli. Ted mi prisel email ze mi nic nedaji. A podporu 3800 (tu minimalni vysi). Ze jsem neprisla do 3dnu od ukonceni prac. pomeru. Na tom zavisela i kompenzace odstupneho.
A ted se chci zeptat, zda mate nejakou zkusenost, jestli by se proti tomu rozhodnuti dalo uspesne odvolat.
Doplnuji, ze jsem na tentyz urad v breznu volala, rekla jsem ze jsem ve vyp. lhute, ptala jsem se na moznosti, vysi podpory a moznost vymahat odstupne a bylo mi receno ze podporu dostanu minimalni a na odstupne (mluvili o insolvenci) je pozde. Nikdo mi o lhute tri dnu nic nerekl. Taktez mi to nerekli pozdeji pri osobnim jednani. Nevim koho jineho se ptat nez uradu prace, ale tam mi proste nerekli uplne info. Navic si me prepojovali, kazdy mi rekl neco jineho a taktez to pokracovalo a pokracuje pri nasi korespondenci. Uz jsem psala stiznost reditelce UP, ze jeji zamestnankyne podavaji neuplne a zkreslene informace atd. Dekuji za zkusenosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit