Ex by mě chtěl zpět

Anonymní
6.8.23 06:39

ex by mě chtěl zpět

Ahoj,
je to cca 5 měsíců co jsem opustila svého přítele, vztah dlouhodobě nefungoval (netrávili jsme spolu čas, chtěla jsem miminko, svatbu). On se vázat nechtěl po 8 letech jsem odešla s pláčem. Netrvalo dlouho a našla jsem si vztah cc po tom měsíci, dokonalý muž v nejlepších letech 34 let. Přítel měl nějakou kamarádku (20letou) asi ne na vztah, co se i chlubil tak sex není ono, domů j moc nebere…

tuhle mě ex lákal ať přijedu na kafe, přijela jsem nebudu lhát burcovali se ve mě emoce, vzpomínky… ale nějak se dalo, přespala jsem, ráno jsem poděkovala za kafe, ten večer šel kalit a v 1:00 zda pro něj nepřijedu :roll: tak jsem pro něj jela, prý zda přespím, přespala jsem… v noci jsem plakala ať mě nechce zpět :zed: ráno mi kladl na srdce, že semnou chce kamarádit a že mi udělá snídani a tak… mrzí mě to, že z tou jeho mu to neklaplo já jsem se svým novým šťastná a on mi říká, že mi to přeje :think: ale nemyslím si, nadržený ze mě byl.. kdyby mohl pomiluje mne, přitom mi ve vztahu ani nekomunikovali, nelibali jsme se :pocitac:

nevím co mám dělat… je mi ho holky děsně líto :cert: :think: normálně jo, on s tou svojí není štastnej a začíná si uvědomovat o co přišel :(
stejně by dítě nechtěl a svatbu také ne :zed: nic by se nezměnilo :roll:
prosím anonym! :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15227
6.8.23 06:45

Přestaň se s ním vídat. Je to zoufalec.(co říká tvůj nový přítel na to, že prespavas u ex?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13320
6.8.23 06:47

Absolutně nechápu, co řešíš. A z mého pohledu tvé chování je strašné k tvému současnému partnerovi. Co jako čekáš, že se stane. Odešla jsi od ex s pláčem, teď jsi při přespávání u něj plakala… Děláš v souvislosti se svým ex i něco jiného než je pláč???
Ta porouchaná v tomto trojúhelníku jsi ty. Opravdu by mě zajímalo, co čekáš :think:
Bylo by ale fér přestat svého současného „dokonalého muže v nejlepších letech“ přestat tahat za fusekli…
A ještě jedna otázka: co na to říká on, že se scházíš s bývalým a přespáváš u něj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
6.8.23 06:49

@karkarka @Magical-eyes

stalo se, nic na ti neříká, neví to :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
6.8.23 06:51

Teď jsi ideál. Na kývnuti prijdeš, posloužíš. Má takových vic?

• Citovat
  • Upravit
13320
6.8.23 06:55
@MilujicislecnaT píše:
@karkarka @Magical-eyesstalo se, nic na ti neříká, neví to :roll:

Fakt?? No nepovídej :roll:
To by byla uz úplně bl. bá, kdyby to na sebe napráskala, ale tomu současnému by tím prokázala velkou službu, to zase jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15227
6.8.23 07:00
@MilujicislecnaT píše:

Ty jsi zakladatelka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
6.8.23 07:02
@MilujicislecnaT píše:

No a až se to dozví, budeš taky ex…

• Citovat
  • Upravit
164
6.8.23 07:08

A co na to novy partner ze spis u byvaleho a jezdis pro neho v noci? On to zkousi, to je jasne, ale nechapu tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13320

@karkarka @Kutil Tom ty jo, tak to mě nenapadlo, že by se hned při první odpovědi odkopala :think:

@Anonymní píše:
Ahoj,
je to cca 5 měsíců co jsem opustila svého přítele, vztah dlouhodobě nefungoval (netrávili jsme spolu čas, chtěla jsem miminko, svatbu). On se vázat nechtěl po 8 letech jsem odešla s pláčem. Netrvalo dlouho a našla jsem si vztah cc po tom měsíci, dokonalý muž v nejlepších letech 34 let. Přítel měl nějakou kamarádku (20letou) asi ne na vztah, co se i chlubil tak sex není ono, domů j moc nebere…

tuhle mě ex lákal ať přijedu na kafe, přijela jsem nebudu lhát burcovali se ve mě emoce, vzpomínky… ale nějak se dalo, přespala jsem, ráno jsem poděkovala za kafe, ten večer šel kalit a v 1:00 zda pro něj nepřijedu :roll: tak jsem pro něj jela, prý zda přespím, přespala jsem… v noci jsem plakala ať mě nechce zpět :zed: ráno mi kladl na srdce, že semnou chce kamarádit a že mi udělá snídani a tak… mrzí mě to, že z tou jeho mu to neklaplo já jsem se svým novým šťastná a on mi říká, že mi to přeje :think: ale nemyslím si, nadržený ze mě byl.. kdyby mohl pomiluje mne, přitom mi ve vztahu ani nekomunikovali, nelibali jsme se :pocitac:

nevím co mám dělat… je mi ho holky děsně líto :cert: :think: normálně jo, on s tou svojí není štastnej a začíná si uvědomovat o co přišel :(
stejně by dítě nechtěl a svatbu také ne :zed: nic by se nezměnilo :roll:
prosím anonym! :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164

A co na to novy partner ze spis u byvaleho a jezdis pro neho v noci? On to zkousi, to je jasne, ale nechapu tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
6.8.23 07:34

Chapu dobre, zes jela k ex na kafe a protoze ten vecer sel kalit a nemel odvoz, v 1 v noci zavolal a tys pro nej jela a rovnou u nej prespala? V noci jsi tam plakala a Jeste zduraznujes, jak ti rano kabrnak udelal snidani…
Prosim te, udelej tomu novemu soucasnemu dokonalemu priteli sluzbu a rozejdi se s nim, at ma sanci najit si nejakou fajn partnerku.

• Citovat
  • Upravit
7692
6.8.23 07:37

Není fér mít vůbec nějakého nového když mu za zády přespáváš u starého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8881
6.8.23 07:43

On už svoji šanci pro s.ral. Po osmi letech vztahu jsem byla 5 let vdaná a měla dvě děti. Absolutně to utni a modlí se, ať se to nedozví současný partner. Mimochodem tomto tě teď ex může pěkně vydírat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
6.8.23 07:53

8o Kde v tom vidis, ze te chce zpatky?
Pozval te na kafe, behem tve navstevy zmizel a jeste jsi pro nej mela v noci jet, dite a svatbu porad nechce. Takze se nic nezmenilo. Navic chtel podvest soucasnou pritelkyni. Jen proto, ze te pozval na kafe, udelal ti snidani a byl nadrzeny, usuzujes, ze te chce zpatky?
Nalej si cisteho vina. Zpatky chces ty jeho a hledas jakekoli znamky jeho zajmu. To te ten vecer nevytocil? Ty ses s nim rozesla, abys mu ukazala, co? Cekalas, ze prijde s prosikem a on si misto toho nasel jinou.
Ty to nemas jeste vubec zpracovane a soucasny je jen prevoznik, nebo spis naschval ex.
Utni kontakt, uplne.
Ja jsem cekala, ze napises, jak se ex zmenil, ze si te chce ted i vzit, je pripraveny na dite, nosi te na rukou. A on chtel frajer jen sex a taxika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí