Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Bude se to zhoršovat. Tohle asi nemá dobré řešení. Holt budeš single matka.
Ano, on je zralý na psychologa. Buď se sebou bude chtít začít něco dělat, nebo ne a ty budeš prostě ve vztahu chudák. Musíš mu dát v tomto případě nůž na krk, nebo se z toho zblaznis. Obligátní otázka, ale: proč s ním čekáš dítě?
@Anonymní píše:
ZdravímPotřebuji se poradit. Můj přítel se kterým jsem těhotná, je dost žárlivý. Zatím se to tak nějak dalo ustát, řekla jsem mu že to přehání a že by s tím měl něco dělat. Chvíli byl klid ale včera se zase odehrálo něco a já jsem už ve stavu že bych od něj nejraději odešla.
Měl přesčas od šesti od rána do šesti do večera. Řekla jsem mu, byla jedna hodina, že se jdu projít do města. Tak nejdřív otázka kam se jdu projít, řekla jsem že nevím a už jsem nepsala. Tak po 15 minutách znovu, kam jdu a jeho oblíbené, copak děláš? Člověk si chce v klidu najíst někde a pořád chodí zprávy, kde jsi? To už jsem psala at přestane s tím výslechem protože to je vždy když nejsme spolu. Řekl že mi da tedy pokoj.
Vydržel to 18 minut. A zase, co děláš?
Pak napsal, no jestli jsi s ním tak mi to můžeš normálne říct. Myslel tím mého kamaráda z dětství o kterém ví že si občas napíšeme a na kterýho hrozně žárlí. Píšu že ne a at s tím prostě přestane. Řekla jsem mu že jestli má s tou svou žárlivostí problém tak at si zajde k psychologovi. Napsal že to myslel ve srande a že jde jen o to že mu chybim a tak se o mě zajímá. Prostě bla bla.
Není to jen tohle. Bydlím u něj a k našim se dostanu málokdy, je to celkem daleko. Když js minule odjela na tři dny, tak jsme se taky pohádali, zase se ptal pořád co dělám a jestli mám návštěvu. Už jsem z toho vyčerpaná a on už se mi hnusí, už nevím jak mu vysvětlit že mi to vadí a štve mě že si to prostě neuvědomuje co dělá.
Nezavidim. Mela jsem neco podobneho doma 18 let. Jela jsem na koncert s kamoskou, kam on nechtel jit a 3 se mnou nemluvil….neda se takhle zit, tady zadna rada neni. Ja sama jsem ted uz pul roku sama a muzu zase dychat.
Proč jsem s ním těhotná… Ano, byla to moje blbost. Byli jsme spolu krátce, nevěděla jsem co dokáže a neměli jsme ochranu, přiznávám.
Kázání je zbytečné
@Anonymní píše:
Nezavidim. Mela jsem neco podobneho doma 18 let. Jela jsem na koncert s kamoskou, kam on nechtel jit a 3 se mnou nemluvil….neda se takhle zit, tady zadna rada neni. Ja sama jsem ted uz pul roku sama a muzu zase dychat.
Tak to si nedokážu představit vydržet tak dlouho.. Já z toho zase nespala. To je dobře že ste od něj odešla. On se to včera ještě snažil zlehčovat… Prý, jsi ještě nas.rana nebo už na někoho jiného? On si to vůbec nepřizná že by udělal něco špatně. A vždy to ještě obrátí proti mě že mi vadí když na mě myslí?
Omg. 🤦♀️
Bože, tohle néééé. Bych se zbláznila
bude pro tebe lepší žít sama, vím, o čem mluvím.
Jezis…u me by mel smulu, proste bych nereagovala. Ja si ve vztahu treba svoji svobodu dost chranim. Proste se nebudu partnera ptat jestli muzu na kafe s kamaradkou, nebo ze si jdu sama zajezdit na kole apod. Kolem me jsou kamaradky co se ptaji i na to, jestli si muzou neco koupit. No nezavidim ti to kdyz si tehotna, bez ditete by to bylo asi mnohem jednodussi vyresit.
@Anonymní píše:
Proč jsem s ním těhotná… Ano, byla to moje blbost. Byli jsme spolu krátce, nevěděla jsem co dokáže a neměli jsme ochranu, přiznávám.
Kázání je zbytečné
Blbost, za kterou budeš platit do konce života…
A jestli se ptáš na řešení, tak rozchod a odchod zpět k rodičům ještě dříve než se dítě narodí.
@Magical-eyes píše:
Blbost, za kterou budeš platit do konce života…
A jestli se ptáš na řešení, tak rozchod a odchod zpět k rodičům ještě dříve než se dítě narodí.
Ano, přesně tak. Dovedeš si představit, jak to bude vypadat za 2 roky s dítětem?
@Betty MacDonald píše:
Ano, přesně tak. Dovedeš si představit, jak to bude vypadat za 2 roky s dítětem?
Ono stačí až bude chodit s miminem na procházky a on ji bude stalkovat anebo otravovat kecama, kdo ví co dělá a s kým se schází
… Jestli bydlí rodiče daleko, tak je to ta lepší varianta…dítě by mělo bydliště tam.
@Anonymní píše:
Tak to si nedokážu představit vydržet tak dlouho.. Já z toho zase nespala. To je dobře že ste od něj odešla. On se to včera ještě snažil zlehčovat… Prý, jsi ještě nas.rana nebo už na někoho jiného? On si to vůbec nepřizná že by udělal něco špatně. A vždy to ještě obrátí proti mě že mi vadí když na mě myslí?
Omg. 🤦♀️
No však ty to máš taky minimálně na 18 let, co si myslíš? Tyhle žárlivci prudí i po rozchodu. Žárlivost je stejný opruz jako chlast a prý dokonce jednodušší přestat chlastat než žárlit. Jak se dítě narodí, budeš v pasti. Bez jeho souhlasu se ani k rodičům neodstehuješ. Zvaž aspoň porod ve městě u rodičů, aby mělo dítě formálně trvalý pobyt tam, pro případ rozchodu.
@Anonymní píše:
Kázání je zbytečné
Stezovani si je zbytecne.. Nemyslis, zaplatis..
Zdravím
Potřebuji se poradit. Můj přítel se kterým jsem těhotná, je dost žárlivý. Zatím se to tak nějak dalo ustát, řekla jsem mu že to přehání a že by s tím měl něco dělat. Chvíli byl klid ale včera se zase odehrálo něco a já jsem už ve stavu že bych od něj nejraději odešla.
Měl přesčas od šesti od rána do šesti do večera. Řekla jsem mu, byla jedna hodina, že se jdu projít do města. Tak nejdřív otázka kam se jdu projít, řekla jsem že nevím a už jsem nepsala. Tak po 15 minutách znovu, kam jdu a jeho oblíbené, copak děláš? Člověk si chce v klidu najíst někde a pořád chodí zprávy, kde jsi? To už jsem psala at přestane s tím výslechem protože to je vždy když nejsme spolu. Řekl že mi da tedy pokoj.
Vydržel to 18 minut. A zase, co děláš?
Pak napsal, no jestli jsi s ním tak mi to můžeš normálne říct. Myslel tím mého kamaráda z dětství o kterém ví že si občas napíšeme a na kterýho hrozně žárlí. Píšu že ne a at s tím prostě přestane. Řekla jsem mu že jestli má s tou svou žárlivostí problém tak at si zajde k psychologovi. Napsal že to myslel ve srande a že jde jen o to že mu chybim a tak se o mě zajímá. Prostě bla bla.
Není to jen tohle. Bydlím u něj a k našim se dostanu málokdy, je to celkem daleko. Když js minule odjela na tři dny, tak jsme se taky pohádali, zase se ptal pořád co dělám a jestli mám návštěvu. Už jsem z toho vyčerpaná a on už se mi hnusí, už nevím jak mu vysvětlit že mi to vadí a štve mě že si to prostě neuvědomuje co dělá.