Přítel a sprcha

Anonymní
6.8.23 03:50

Přítel a sprcha

Ahoj,

možná se to zdá jako troll nebo cokoli. Ale ujistim vás, že ne.

K věci, občas si s přítelem dopřejeme společnou sprchu. Nic nenormálního. Jenže. Včera si dal pár piv a když jsme se sprchovali, tak si ulevil. Mě osobně to nepřijde v poho, ale budiž. Horší věc přišla, když mu to přišlo strašné vtipné a tak tou rukou, co ho držel, ( Moč mu tekla po ruce) mě pohladil tvář a jak mi to přišlo nechutný, tak jsem mu dala menší facku. Takže samozřejmě je na mě naštvaný, ale mě nepřijde, že jsem udělala něco špatně. Prostě to přehnal. Je tu někdo stejného názoru, nebo jsem to přehnala já? Mě to prostě vtipné nepřišlo. Samozřejmě jsem se mu za facku omluvila, ale je naštvaný…

Omlouvám se fakt za blbost. Ale nechápu to

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34473
6.8.23 04:38

On je prase, ale fackovat se, to je ve vztahu absolutně nepřijatelné. Bys čuměla, kdyby ti ji vrátil, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
6.8.23 04:39

Pokud byl v nalade tak bych to fackou taky neresila. Moc je desinfekce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5094
6.8.23 05:28

Je to nechutné, ale fackovat ho? Měla jsi se sebrat a jít pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.8.23 05:30

Oba dva jste jednali totálně přes čáru. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3866
6.8.23 05:54

Klopotka by to uvítala. Ale chtěla by padík!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
6.8.23 06:08
@Anonymní píše:
Ahoj,

možná se to zdá jako troll nebo cokoli. Ale ujistim vás, že ne.

K věci, občas si s přítelem dopřejeme společnou sprchu. Nic nenormálního. Jenže. Včera si dal pár piv a když jsme se sprchovali, tak si ulevil. Mě osobně to nepřijde v poho, ale budiž. Horší věc přišla, když mu to přišlo strašné vtipné a tak tou rukou, co ho držel, ( Moč mu tekla po ruce) mě pohladil tvář a jak mi to přišlo nechutný, tak jsem mu dala menší facku. Takže samozřejmě je na mě naštvaný, ale mě nepřijde, že jsem udělala něco špatně. Prostě to přehnal. Je tu někdo stejného názoru, nebo jsem to přehnala já? Mě to prostě vtipné nepřišlo. Samozřejmě jsem se mu za facku omluvila, ale je naštvaný…

Omlouvám se fakt za blbost. Ale nechápu to

Někdo si na různé čuňačiny potrpí a hlavně v náladě. Nechápu to. Ale je to tak. A liskat ho? Nejsi úplný magor? Cáklí na hlavu jste oba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3323
6.8.23 06:38

Ne nepřijde mi normální, aby se lidé mezi sebou bili. Nikdy bych si to k manželovi nedovolila a to samé čekám od něj. Nesouhlas se dá vyjádřit i jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
6.8.23 07:00

Mám ráda, když je ve vztahu určitá etika, která mi udržuje určitou atraktivitu partnera. Takže před sebou neprdíme, nekrkáme, nevykonáváme potřebu, nepliveme a ani se nebijem. Neříkám, že to manžel nezkusil, ale dala jsem jasně najevo, že takhle né. Nebila jsem ho.
Pokud by něco z toho v někom probouzelo aspon trochu vzrušení a zlepšuje to partnerský vztah :nevim: tak to nikomu neberu a dělejte to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.8.23 07:06
@axlpol píše:
Mám ráda, když je ve vztahu určitá etika, která mi udržuje určitou atraktivitu partnera. Takže před sebou neprdíme, nekrkáme, nevykonáváme potřebu, nepliveme a ani se nebijem. Neříkám, že to manžel nezkusil, ale dala jsem jasně najevo, že takhle né. Nebila jsem ho.
Pokud by něco z toho v někom probouzelo aspon trochu vzrušení a zlepšuje to partnerský vztah :nevim: tak to nikomu neberu a dělejte to.

Vidím to úplně stejně, máme to taky tak. Oproti tomu kamarádka s manželem před sebou dělají všechno, co považují za přirozené a taky jim to tak vyhovuje. Problém nastává, když má někdo potřebu přesvědčovat ostatní o svém jediném správném přístupu. :nevim: Ale to je tak asi se vším, no :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6875
6.8.23 07:38

Když se dá facka dítěti, protože už rodičům v danou chvíli přerostlo přes hlavu je to ve větší části populace brané jako OK, bo výchovná. Ale když partnerka usměrní partnera, který ji pochca.nou rukou otírá tvář je oheň na střeše… a ne necitujte mě, aby jste mi napsaly, že neděláte ani jedno, ani druhé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13048
6.8.23 07:55

No, je to nechutné, ale když poměřím míru nechutnosti, tak facka vítězí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.8.23 07:56
@axlpol píše:
Pokud by něco z toho v někom probouzelo aspon trochu vzrušení a zlepšuje to partnerský vztah :nevim: tak to nikomu neberu a dělejte to.

Presne, jednou jsem to u chlapa porusila a pod vlihem alkoholu a nestastnych emoci jednu vlepila a vysoupla ze dveri. Hned nasledny den jsem toho uprimne litovala, vysypala si na hlavu tolik popela, ze bych vybrala krematorium a napsala mraky omluvnych sms, volat jsem se neodvazila, jak jsem se stydela. Po tydnu se mnou zacal komunikovat. Uz nikdy vice, fakt je to pod uroven a pres caru. 8o 8o

• Citovat
  • Upravit
6.8.23 08:05
@Sany80s píše:
No, je to nechutné, ale když poměřím míru nechutnosti, tak facka vítězí.

Tyjo, tak to se přiznám, že vidím obráceně. Facka je ve vztahu (i jinde) absolutně neakceptovatelná, ale to pohlazení pochcanou rukou mě nadzvedlo daleko víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3847
6.8.23 08:06

Ulevil…Ja nejdriv myslel, ze si usral, tudiz vam vytvoril miniplynovou komoru. Univerzalni rada…on je prase a ty agresorka. Good luck, enjoy the rest of your lives. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí