Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Amalthea píše:
Mě teda nejvíc z celé diskuze fascinuje to, že si ten chlap při močení pochcal ruku
Zřejmě má malýho pinďoura, no….
@Janli píše:
Jenže v tu chvíli to byla impulzivní reakce, ne promyšlení jednání, a já zakladatelku naprosto chápu.
Já teda fyzickým násilím impulzivně nejednam… Slovy nebo činy (např. odejít) maximálně. Někdo to holt má asi v sobě. Jsem z rodiny, kde se toto dělo, možná proto mám k tomu na protest o to větší odpor. A to jsem mohla skončit na opačné straně barikády, že by mi to přišlo normální, když se to u nás dělo, ale naštěstí neskončila.
@Janli píše:
Zřejmě má malýho pinďoura, no….
Tak takhle malyho jsem ještě neviděla a to už jsem v životě viděla ledasco ![]()
@Janli píše:
Jenže v tu chvíli to byla impulzivní reakce, ne promyšlení jednání, a já zakladatelku naprosto chápu.
Taky to podle toho u vás vypadá.
@terien píše:
Taky to podle toho u vás vypadá.
Jak to u nich vypadá?
@someargue píše:
Kdyby to udělala holka tobě, taky bys ji vyrazil zuby?
Není to žádná obhajoba, i když ti to přijde nechutné, je neakceptovatelné vztahovat ruku na protějška. Po jedné jediné facce bych takovému “partnerovi” sbalila kufry a vykopla ze svého života. A ještě ji přijde, že nic hrozného neudělala? No ta je už úplně vymleta. Kdyby on ji facku vrátil, to by bylo kvičení.
Nevychovaná chlapská prasata se prostě tlučou. Tečka. Jako když jsem tenkrát natáhl borcovi co mi ožralej obtěžoval psa. Nemám čas na debaty s kdejakým ksindlem. Jestli nesnese výprask za svoje nechutné činy tak to snad ani není chlap. O holce bych prohlásil že je nechutné prase, hnusný dobytek, rychle se omyl, vypadl ze sprchy a byla by tichá domácnost dokud by nedospěla.
Pod dobrým důvodem je zcela akceptovatelné na chlapa vztáhnout ruku. My to sneseme a občas si i zasloužíme. Na ženskou leda v sebeobraně.
Příspěvek upraven 06.08.23 v 12:12
@botl píše:
Jak to u nich vypadá?
To fakt nechtěj vědět. Úplně tě to semele a skončíš doživotně v ústavu. ![]()
@Zumpa píše:
To fakt nechtěj vědět. Úplně tě to semele a skončíš doživotně v ústavu.
Fakt nevím. Umím si přdstavit, jak @Janli při podobné nechutnosti manželovi jednu liskne, ale přebije to představa, jak @terien po sobě nechá močit. ![]()
@kve-tinka píše:
Když se dá facka dítěti, protože už rodičům v danou chvíli přerostlo přes hlavu je to ve větší části populace brané jako OK, bo výchovná. Ale když partnerka usměrní partnera, který ji pochca.nou rukou otírá tvář je oheň na střeše…
Ty jo já snad chlapa poprosim o demonstraci, jak si lze pomocit ruku, ve které si drží penis.
Ne, facky do vztahu nepatří, kor když měl upito. Ti taky mohl lisknout jednu zpátky a to by bylo haló. Ale pokud ses omluvila, tak by neměl být uražený. Přestřelili jste oba, kdyby on nebyl dobytek, tak by facku nedostal. Příště nelez s ožralým do sprchy a máš klid.
@Veselej kluk píše:
Klopotka by to uvítala. Ale chtěla by padík!
Bože proč přijde ti to vtipný?
Navíc je to proti pravidlům
Tohle mi udělat přítel tak bych mu jí takovou vlepila že druhou by si dal o zeď.. Udělalas dobře… Prase.. ![]()
@Cheetaah píše:
Tak takhle malyho jsem ještě neviděla a to už jsem v životě viděla ledasco
Já teda jo
@botl píše:![]()
Fakt nevím. Umím si přdstavit, jak @Janli při podobné nechutnosti manželovi jednu liskne, ale přebije to představa, jak @terien po sobě nechá močit.
O tom se tu nikdo ale nebavil.