Přítel a sprcha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Cizinka 999
6.8.23 12:44
@kve-tinka píše:
Když se dá facka dítěti, protože už rodičům v danou chvíli přerostlo přes hlavu je to ve větší části populace brané jako OK, bo výchovná. Ale když partnerka usměrní partnera, který ji pochca.nou rukou otírá tvář je oheň na střeše… a ne necitujte mě, aby jste mi napsaly, že neděláte ani jedno, ani druhé.

Oboje je špatně samozrejme

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
6.8.23 12:45
@kve-tinka píše:
Když se dá facka dítěti, protože už rodičům v danou chvíli přerostlo přes hlavu je to ve větší části populace brané jako OK, bo výchovná. Ale když partnerka usměrní partnera, který ji pochca.nou rukou otírá tvář je oheň na střeše… a ne necitujte mě, aby jste mi napsaly, že neděláte ani jedno, ani druhé.
Oboje je špatně samozrejme
@Anonymní píše:
Ahoj,

možná se to zdá jako troll nebo cokoli. Ale ujistim vás, že ne.

K věci, občas si s přítelem dopřejeme společnou sprchu. Nic nenormálního. Jenže. Včera si dal pár piv a když jsme se sprchovali, tak si ulevil. Mě osobně to nepřijde v poho, ale budiž. Horší věc přišla, když mu to přišlo strašné vtipné a tak tou rukou, co ho držel, ( Moč mu tekla po ruce) mě pohladil tvář a jak mi to přišlo nechutný, tak jsem mu dala menší facku. Takže samozřejmě je na mě naštvaný, ale mě nepřijde, že jsem udělala něco špatně. Prostě to přehnal. Je tu někdo stejného názoru, nebo jsem to přehnala já? Mě to prostě vtipné nepřišlo. Samozřejmě jsem se mu za facku omluvila, ale je naštvaný…

Omlouvám se fakt za blbost. Ale nechápu to

Ta facka byla reflex sebeobrany nebo dobře míněna facka?

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
6.8.23 12:46
@MermaidMotel píše:
Moč mu tekla po ruce říkáš, ale podle mě to zveličuješ, byli ste v tekoucí sprše. Prostě měl předtím v ruce pipíka, no bóže. Kdybys jen tušila, co dalšího dělává, když tě hladí po vlasech (minutu předtím se podrbal na koulích :mrgreen: ). Byl uvolněný, nedělala bych z toho vědu a rozhodně mu za to nedávala facku. Rada na závěr, s opilým nemá cenu něco řešit, lepší ho nechat vyspat a ráno se tomu zasmát. :lol: :lol:

To že to pro tebe je ok neznamená, že u ni nepřekročil hranici

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
6.8.23 12:47
@Janli píše: Řešila bych to stejně. Ta ruka by mi vylítla bez přemýšlení. Takový věci patří do vztahu jen po vzájemné dohodě. Opravdu nepovažuju za normální, aby po mě partner močil a ještě mi pochcanou rukou sahal na obličej. Brala bych to jako nechutný ponížení. Buď v klidu, to čuně si to zasloužilo. A koukám, kolika lidem víc vadí letmá facka, která padla z vrcholnýho rozhořčení a znechucení, než čuně, co patlá druhýmu moč po obličeji….

Taky si myslím že to byl reflex, sebeobrana

• Citovat
  • Upravit
Janli
6.8.23 12:57
@botl píše: :lol: :lol:Fakt nevím. Umím si přdstavit, jak @Janli při podobné nechutnosti manželovi jednu liskne, ale přebije to představa, jak @terien po sobě nechá močit. 8o
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
3561
6.8.23 12:57

Taky myslim, ze to od zakladatelky byla impulzuvni reakce, pokud pritel nemoci ve spolecne sprse bezne :roll: Navic se zakladatelka omluvila, pritel by se mel omluvit taky, co udelal, je dost nechutne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
6.8.23 13:04
@Cizinka 999 píše:
To že to pro tebe je ok neznamená, že u ni nepřekročil hranici

Já bych pak možná překračovala jeho mrtvolu….. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
6.8.23 13:06

Tak to, co udelal tvuj chlap, by mi asi nijak zvlast nevadilo :oops: :D Takze bych to neresila nijak…co se tyce te facky, tak bych to taky nehrotila, pokud te to tak moc rozhodilo, tak holt obcas clovek jedna impulsivne a nepremysli…taky jsem ex, tusim dvakrat, ustedrila facku…a opravdu si ji zasluhoval. Neresili jsme to pak uz ani jeden, on vedel, ze to prehnal a ma reakce, se dala ocekavat.

• Citovat
  • Upravit
74217
6.8.23 13:26

Mi by to teda vadilo. Obhajitelný důvod, aby se čuralo ve sprše, tak je u ženy po porodu, která je sešitá od pupku po zadek. Nedokáže si bez bolesti sednout. Nebo po nějaké nemoci, operaci. Beru. Ale nějaký pubertální, nadýmený ochcápek. Tu koupelnu by si drhnul sám. Nevím, jestli by takový pán přitahoval všeobecně. Moc ne. Ještě někoho ochmatávat. Ale zas fackovat ho. To je další úlet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107639
6.8.23 15:07
@Lexter píše:
Já bych mu teda rozhodně facku nedal. Já bych mu vyrazil zuby. Opilej, neopilej, je to nevychované prase. Kdyby si dovolil opáčko, už by letěl jak namydlenej blesk. Kdepak omluvy. Facka byla zcela na místě.

Zajímavé jak to tady ženské „obhajují“. Zrovna od nich bych čekal nepochopení takového jednání.

Příspěvek upraven 06.08.23 v 09:30
A ty obhajujes násilí ve vztahu ?
@Janli píše: Řešila bych to stejně. Ta ruka by mi vylítla bez přemýšlení. Takový věci patří do vztahu jen po vzájemné dohodě. Opravdu nepovažuju za normální, aby po mě partner močil a ještě mi pochcanou rukou sahal na obličej. Brala bych to jako nechutný ponížení. Buď v klidu, to čuně si to zasloužilo. A koukám, kolika lidem víc vadí letmá facka, která padla z vrcholnýho rozhořčení a znechucení, než čuně, co patlá druhýmu moč po obličeji….

Tolerujes i facku z druhé strany?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
6.8.23 15:30
@Venetia píše:
Tolerujes i facku z druhé strany?

Kdybych matlala partnerovi chcanky po obličeji, tak nic jinýho nečekám.

• Citovat
  • Upravit
2411
6.8.23 15:39
@Amalthea píše:
Mě teda nejvíc z celé diskuze fascinuje to, že si ten chlap při močení pochcal ruku 8o bych nechtěla vidět toaletu u nich doma :mrgreen:Příspěvek upraven 06.08.23 v 11:32

Jednou ho držel a do druhé chytal moč, aby pak mohl tazatelku pomatlat. :lol: Ale prý je to dobré proti akné… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
6.8.23 16:00
@Venetia píše:
A ty obhajujes násilí ve vztahu?

Jedna z největším iluzí lidstva je prohlášení, že násilí nic neřeší. To vyřešilo v historii lidstva tolik problémů až by některým oči přecházeli.

Obhajuju? Hm. V některých případech ho prostě chápu a ano, v krajních případech ho budu i obhajovat jako oprávněnou reakci. Jako třeba v tomto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
6.8.23 16:07
@Janli píše:
Kdybych matlala partnerovi chcanky po obličeji, tak nic jinýho nečekám.

A takhle reaguje někdo kdo si na rovnocennost či rovnoprávnost jen nehraje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107639
6.8.23 17:53
@Lexter píše:
Jedna z největším iluzí lidstva je prohlášení, že násilí nic neřeší. To vyřešilo v historii lidstva tolik problémů až by některým oči přecházeli.Obhajuju? Hm. V některých případech ho prostě chápu a ano, v krajních případech ho budu i obhajovat jako oprávněnou reakci. Jako třeba v tomto.

Jestli to vyresilo problemy nevim, v kazdem pripade stoji za radou problemu.

Vztah to vyresi velmi rychle, to je fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí