Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dat mu posledni termin na vyzvednutí veci a pote zablokovat a šmytec, uz bych vubec nereagovala na zprávy nebo pouze věcně - kdy si vezmes zbytek veci? A tak.,
Hoď mu tu krabici před dveře, případně pošli kurýrem a pak si ho zablokuj i v telefonu, ať máš klid. Nic jiného poradit nelze.
Jak píšou holky, zbytek věci poslat a nebo hodit k nějakému společnému kamarádovi a utnout kontakty.
Přepravku bych dala před dveře. Napsala mu, že tam je do pátku a pak letí do popelnice a blokla ho.
@Anonymní píše:
jednou za čas mi furt píše hnusné zprávy, jak soužití se mnou bylo hrozný, jak ho to nebavilo, že to byly ztracené roky, že jsem se bavila jenom já…
Tvoje chyba. Jenže Ty jsi zvědavá a pořád ho sleduješ. Dobře ti tak. Tak ty zprávy nečti, no!
má u mě pořád jednu přepravku věcí, kterou se nedaří předat, obviňuje mě, že to blokuju, přitom nenavrhne nikdy žádný termín
Bezvýznamné. To ať si zařídí sám. Zase se zabýváš zbytečnostmi.
Založil si seznamku a tam psal, že hledá ženu bez xxx a xxx a vypsal tam moje podle něj „hrozné“ vlastnosti :…
Zase totéž: jsi zvědavá jako opice a pořád ho špehuješ.
Na jeho výlevy už nereaguju, nejdřív jsem nechápala a ubližovalo mi to, protože ve vztahu právě furt tvrdil, že …
Nejde o to nereagovat. Jde o to vůbec to nečíst.
teď už komunikuju jen velmi věcně, minimalisticky, ale stejně z něj i po více než půl roce padají furt další nesmyslné útoky.
Zase totéž, opičko zvědavá. Když s ním komunikuješ a s chutí čteš jeho „nesmyslné útoky“, tak nechápu proč sem píšeš. Vždyť Tobě by chybělo, kdyby Ti občas nenapsal.
Napsala bych mu 3 termíny, kdy si věci může vyzvednout, že jinak je házíš do popelnice. Po uplynutí lhůty smazat odevšaď a číslo zablokovat
Ať si svoji síru plive jinde ![]()
Nebo ještě lepší nápad je poslat to tím kurýrem, jak tu navrhují ostatní. Potkávat ho už nepotřebuješ.
Prepravku bych poslala do Zasilkovny a pak si ho vsude zablokovala, at mas pokoj. Mne neco podobneho delal byvaly taky a to jsem se s nim “jenom” rozesla a ani jsem nikoho nemela (tomu samozrejme neveril). Ja na ty jeho vylevy reagovala nejdriv asertivne, pak uz nijak a ho to prestalo bavit a zablokoval si me
A zbylou krabici veci jsem mu posilala prave pres Zasilkovnu.
Ten Tala20 je nějaký starý, nemocný, zapšklý a šílený misogyn?
Nebo ten její bejvalý? ![]()
No ten bejvalej je dobrej matroš teda… ![]()
Tala20
Buď tak laskav sklapni a ideálně už konečně táhni do horoucích pekel. Jsi trapný, ubohý a Tvoje komentáře nikomu nic dobrého nepřináší.
@prokr píše:
Tala20
Buď tak laskav sklapni a ideálně už konečně táhni do horoucích pekel. Jsi trapný, ubohý a Tvoje komentáře nikomu nic dobrého nepřináší.
Toho se nezbavíme, všechno ví, všechno zná a do všeho se se.re.
@mamule42 píše:
Milostivá, chovejte se slušně! Váš problém je:
Obojí je jen a jen váš problém a zákon v tomto směru mluví jasně!
/módTala20off
@mamule42 píše:
To je místní Brouk Pytlík emimina aneb vsechno vím, všechno znám a všude jsem byl! Dvakrát! ![]()
Už aby zas dostal banána. On se pak kapku vytočí do hysteriónství a začne urážet, nezřídka i nadávat… ![]()
Ahoj holky,
Založil si seznamku a tam psal, že hledá ženu bez xxx a xxx a vypsal tam moje podle něj „hrozné“ vlastnosti
už jsem si ho na většině kanálů blokla, ale chci ještě dořešit ty poslední věci, ať mám už od něj klid. Na jeho výlevy už nereaguju, nejdřív jsem nechápala a ubližovalo mi to, protože ve vztahu právě furt tvrdil, že je všechno ok, nic měnit nechce a je spokojený, i když jsem se snažila něco řešit a bylo jasné, že spokojený dost pravděpodobně nebyl… tak jsem se s ním dohadovala a snažila z něj něco konstruktivního dostat, teď už komunikuju jen velmi věcně, minimalisticky, ale stejně z něj i po více než půl roce padají furt další nesmyslné útoky.
jdu si jen tak postěžovat, pls bez moralizace, díky
Ex jsem opustila kvůli někomu jinému, měli jsme problémy, které nechtěl dlouhodobě řešit, dlouho jsme se neúspěšně snažili o dítě a celkově jsme uvízli na mrtvém bodě, z kterého neměl zájem se nikam hnout. Já se začala více soustředit na svoje koníčky a sblížila jsem se tam s kamarádem… ex jsem opustila, protože jsem se zamilovala, ale v rámci možností „korektně“, předtím, než s novým proběhly intimnosti. Jasný, nebyl to určitě ideální způsob, ale…
Bývalý to vzal v první chvíli v klidu, protože taky určitě už dlouho nebyl spokojený, přál mi štěstí atd… Ale pak se mu to rozleželo a začal šíleně kopat kolem sebe, jednou za čas mi furt píše hnusné zprávy, jak soužití se mnou bylo hrozný, jak ho to nebavilo, že to byly ztracené roky, že jsem se bavila jenom já… má u mě pořád jednu přepravku věcí, kterou se nedaří předat, obviňuje mě, že to blokuju, přitom nenavrhne nikdy žádný termín, jen je totálně pasivně agresivní, když něco navrhnu já, tak nemá samozřejmě čas
Co teď? Nechci mu zbytečně ještě víc ubližovat, ale už mě to s prominutím taky se. e a nejradši bych ho už utnula a poslala někam…