Ex kope kolem sebe

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3912
7.12.23 06:58
@SracChcePomoci píše:
Ten Tala20 je nějaký starý, nemocný, zapšklý a šílený misogyn? :mrgreen: Nebo ten její bejvalý? :lol:
No ten bejvalej je dobrej matroš teda… :roll:

Jenže on má pravdu. Zakladatelka má výborný přehled o tom, co její ex dělá a co kde píše. Takže bývalého šmíruje a pak se tím zavzdušňuje. :nevim:

Její ex čeká na reakce a zakladatelka mu dělá radost tím, že se rozčiluje a dává mu negativní emoce. Přitom nejlepší je totální ignor. Já jsem se to taky musela naučit.

Takže za mě, poslat přepravku kurýrem, jeho všude zablokovat a když už k ní prosákne nějaká informace, tak nijak nereagovat. Tak jednoduché to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
7.12.23 07:06
@SracChcePomoci píše:
Ten Tala20 je nějaký starý, nemocný, zapšklý a šílený misogyn? :mrgreen: Nebo ten její bejvalý? :lol:
No ten bejvalej je dobrej matroš teda… :roll:

On tu skoro v každé diskuzi uráží ženy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
7.12.23 07:20

@K2 8611 Jo, v této diskuzi má velký kus pravdy podaný svým unikátně arogantním stylem. Nicméně pokud sis ho všimla kdekoli jinde, víš, o čem mluvíme. To je trága opravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
7.12.23 07:26
@unuděná píše:
@K2 8611 Jo, v této diskuzi má velký kus pravdy podaný svým unikátně arogantním stylem. Nicméně pokud sis ho všimla kdekoli jinde, víš, o čem mluvíme. To je trága opravdu.

Dnes jsem ho zahledla v diskuse Tehotenstvi a zamestnavatel - zakladatelku tlačí zaměstnavatel na PN, aby ji nemusel dat jinou praci nebo nechat na překážkách a Tala se svym arogantním tónem nezapomněl přispět a udelat z dotycne blbku….

• Citovat
  • Upravit
1663
7.12.23 09:44
@arinecka píše:
Tak ona to bere asi tak, že s ním nějaký ten pátek žila, opustila ho kvůli jinému a prostě mu nechtěla ubližovat. Žádnou slabost bych v tom neviděla.

Tak to si ani nahodou nemyslim. Proto ho smiruje na seznamce? :D A zaklada o nem diskuze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3912
7.12.23 10:31
@unuděná píše:

Já samozřejmě vím, o co jde. A taky vím, jaký dopad má taková hrubá forma sdělení. Nic to ale nemění na tom, že poměrně často je v tom sdělení obsaženo jádro problému. A pak je na každém, co si z toho vezme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
7.12.23 10:34

@K2 8611 Myslím, že dost často opravdu ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SracChcePomoci
8.12.23 02:09
@K2 8611 píše:
Jenže on má pravdu. Zakladatelka má výborný přehled o tom, co její ex dělá a co kde píše. Takže bývalého šmíruje a pak se tím zavzdušňuje. :nevim:

Její ex čeká na reakce a zakladatelka mu dělá radost tím, že se rozčiluje a dává mu negativní emoce. Přitom nejlepší je totální ignor. Já jsem se to taky musela naučit.

Takže za mě, poslat přepravku kurýrem, jeho všude zablokovat a když už k ní prosákne nějaká informace, tak nijak nereagovat. Tak jednoduché to je.

A co že má přehled? Ten přehled může mít z nejrůznějších důvodů…jestli je šiblej (ne tala, ten je jasnej, ale ten ex) tak je lepší vědět co dělá. Nebo ho může sledovat z legrace jak nezvládá situaci :mrgreen: Nebo je do něj stále udělana nebo kombinace vícero možnosti.
Jak mu dělá zakladatelka radost? On sem chodí myslíte? :think:

• Citovat
  • Upravit
SracChcePomoci
8.12.23 02:13
@K2 8611 píše:
Já samozřejmě vím, o co jde. A taky vím, jaký dopad má taková hrubá forma sdělení. Nic to ale nemění na tom, že poměrně často je v tom sdělení obsaženo jádro problému. A pak je na každém, co si z toho vezme.

Járem problému je že tala20 je zamindrákovaý p…s :mrgreen: I když bych ho spíš tipnul na polotrolí účet ale lidi jako on existují tak není vyloučeno, že je reálnej.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.12.23 05:57
@SracChcePomoci píše:
A co že má přehled? Ten přehled může mít z nejrůznějších důvodů…jestli je šiblej (ne tala, ten je jasnej, ale ten ex) tak je lepší vědět co dělá. Nebo ho může sledovat z legrace jak nezvládá situaci :mrgreen: Nebo je do něj stále udělana nebo kombinace vícero možnosti.
Jak mu dělá zakladatelka radost? On sem chodí myslíte? :think:

Zase takový přehled o něm ani nemám, to, co jsem popsala, je takový souhrn za toho půl roku… O seznamce mi řekla kamarádka, co někoho hledá, že ho tam viděla a že tam tohle měl. Jinak já už všechny svoje věci mám už od léta, on podle mě „schválně“ zapomněl tady na tu jednu krabici a její předání řešíme od září, kdy neměl v mnou navrženém termínu čas, tak jsem nechala iniciativu úplně na něm a vždycky se prostě ozval jen, že bychom si to měli už předat a sprškou nadávek, že JÁ jsem nenavrhla, kdy a jak to uděláme a jak to se mnou bylo děsný :). Teď už mi došla trpělivost, sebrala jsem i na vaše rady zbytky asertivity a navrhla mu dva termíny, jeden napsal rovnou, že nemůže, druhý vypadá zatím nadějně. Posílat kurýrem ani mu to někam vozit nechci, předtím jsem mu vezla právě při předání posledních mých věci zimní gumy k jeho mámě do jiného města, on u toho nebyl, protože neměl čas, tak jsme to tam tahaly samý… Zarekla jsem se, že už žádné extra úsilí kvůli němu nevyvinu a prostě at si přijede, nebo fakt ta popelnice, až pohárek pretece :cert: radost se mu snažím nedělat, nediskutuju s ním, na útoky nereaguju…

• Citovat
  • Upravit
4311
9.12.23 03:17
@Hanka1 píše:
Přesně vetsina lidi to chce s partnerem ukončit slusne na obou stranách - jenze k tomu holt musi byt dva. Nekdo by neřešil, jeho věci hodil do kontejneru, zablokoval a šmytec, ale ne kazda to ma takhle radikálně v povaze…

A proto ho špehuje na seznamce? Jak na to vůbec přišla, když ji děsně nezajímá? Já s talou v tomto souhlasím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.5.24 13:49

Ahoj všichni, už je to skoro dalšího půl roku od založení téhle diskuze, ex mám všude smazaného a nejsme v kontaktu, max. se občas zahlídneme někde na akci, ale z doslechu vím, že ten saigon pořád pokračuje… přidává stále na sociální sítě různé příspěvky, jak to se mnou bylo strašný, že konečně žije bez parazitů a tak podobně. Jednou se mě snažil i označit v nějakém příspěvku, když mě někde zahlédl ve městě… Nijak nereaguju, ale leze mi to stejně na nervy, máte někdo zkušenosti, za jak dlouho může tohle přejít :zed:

• Citovat
  • Upravit
1396
17.5.24 16:19
@Anonymní píše: Více

Zkušenost nemám, naštěstí žiju ve velkém městě a vlastně partnery jsem měla mimo okruh svých známých, takže jsem snad své ex nikdy už nepotkala, ani o nich nějak neslyšela :think:

Nicméně, sama ho znáš nejlíp, psala jsi, že ani za vašeho vztahu se nechtěl nikam posunout, takže v tom pokračuje, nikam se neposunul. Každý soudný člověk, kterému to vypráví, to asi pochopí a podle mě už i lidem leze na nervy. Co ty a tvůj vztah? Funguje? Jestli ano, tak bych se snažila si to vůbec nepřipouštět, když bych se něco dozvěděla, tak bych se jen zasmála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
789
17.5.24 17:25
@Anonymní píše: Více

A v cem je problem?

Nevis o nem, nekontaktuje te, co ti vlastne vadi natolik, ze o nem mas potrebu psat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
17.5.24 19:59
@botl2 píše: Více

Třeba má zakladatelka jen cit pro to, co se „sluší a patří“. Popsala svůj problém, dostala rady, tak je hezké dát zpětnou vazbu. Je tu dost rádoby dotazů, kdy zakladatelka chce jen politovat nebo chce potvrdit tu svou pravdu. Je fajn, když někdo chce opravdu konverzovat a ptá se na nestranný názor ostatních.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí