Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Milenec jistě bude výhra.
Rozvedla bych se s manželem, rozešla s milencem a byla nějakou dobu sama.
A pak důkladně rozmyslela, s kým si něco začnu.
Kolik Ti je?
@AjaF píše:
Milenec jistě bude výhra.
Rozvedla bych se s manželem, rozešla s milencem a byla nějakou dobu sama.
A pak důkladně rozmyslela, s kým si něco začnu.
Kolik Ti je?
28 Právě že to není jednoduchy se rozejit s milencem. ![]()
Vy máte nějaké ujeté hormony, které vás zamilovavaji i do úplných prsat, jen když mají něco, co ti před tím neměli, nebo nemají něco jiného. Vy ženský jste ťululum.
@Anonymní píše:
28 Právě že to není jednoduchy se rozejit s milencem.
Proč?
Měla bys být nějakou dobu fakt sama a srovnat si život a myšlenky.
A to nemůžeš žít od odchodu od manžela chvíli sama?
Proč hned skákat do náruče jinému?
Měj se ráda, dej se dohromady, zajistí dětem ok živit a pak hledej chlapa.
Z popisu nebude jiný než Tvůj manžel. A jak se chová teď k tobě ( v roli milence), nemusí vůbec vypovídat jak by se k tobě choval jako partner.
A jednoduché to je. Prostě se rozejděte. A čas věnuj sobě.
Já se rodině nedivím. To jste taková chuděra nesebevědomá, že se musíte věšet na krk takovým looserům?
Kopněte do zadku oba a buďte chvíli sama.
@Anonymní píše:
Dobrý den. Jsem s manzelem několik let. Než jsme se vzali, sestehovali, a pořídili si dítě byli jsme spokojeny a šťastný. Byl to můj první vážný vztah, a tak mi moc nedocházelo že jeho chování už je za hranou. Velká žárlivost, agresivita, alkohol. Došlo i k fyzickému napadeni. Extrémně se to zhoršilo po cas mého rodicaku. V té době jsem si zacala psát s milencem. Zpočátku začal psát on mě, byl taky zadaný pár měsíců. Vlastně se to týkalo jen erotického obsahu, nic vztahoveho. Zachvili se s přítelkyní rozesli a začali jsme se vidat. Klidně i jen na 10 minut týdne, bydlíme od sebe kousek. Začala jsem si odkladat peníze na odchod od manžela. S milencem je mi hezky. Bohužel ale ani on není žádná výhra. Není agresivní, je spíš flegmatik, ma tedy malé sebevedomi kvůli sexu, ale spoustu nehezkych věci v minulosti vyvadel. Měl tedy dluhy které má zplacene. Vzhledem k tomu ze nebydlime od sebe daleko, tak se všichni známe včetně širší rodiny. Nikdo nic neví, ale když jedu za moji mamou, či tchyni, padne od nich slovo jaky je hrozný, co všechno kdy navyvadel. Opravdu ho nemusí ani jedna strana. A samozřejmě se nebavime jen o něm, ale i o dalších sousedech. Jenze ja jsem proste jak tupá, úplně zapomínám na minulost, a koukám jak se ke mě chová teď. Prostě s nim mam po těch letech pocit, že mě má zas někdo rád. Ale o co mi vlastně jde… Moje tchyne situaci u nás doma zna. Je srozumnena s tím, že se chci rozvést. Jsme kamaradky. Moje mama to samé.. Jenze kdybych chtěla být do budoucna s milencem, vím že se ke mě minimalne ta tchyne otočí zády, protože nepochopi jak s nekym takovým můžu chtít žít. K pochopení, on není zlý. Ale je to sama akce, zábava, dříve ženský, s manželkou si ruzne užívali po párech, deti měli pořád u babiček. Ale ja si rikam ze teď už má nějaký věk, tak by to s ním mohlo být lepší. Popravdě si neumím představit že se spolu nebudeme bavit, vídat se… Asi se zase musím spálit sama že?
Potřebuješ si rozbít hubu sama. A cesta přes problematického milence je nejlepší způsob, jak si aspoň na čas úplně zničit život. Všichni se na Tebe vykašlou. A až se budeš rozcházet s milencem, zůstaneš úplně sama. Tvůj život si řídíš sama. Takže si pořádně zvaž, co v životě chceš. ![]()
@kocourGarfield píše:
A to nemůžeš žít od odchodu od manžela chvíli sama?
Proč hned skákat do náruče jinému?
Měj se ráda, dej se dohromady, zajistí dětem ok živit a pak hledej chlapa.
Z popisu nebude jiný než Tvůj manžel. A jak se chová teď k tobě ( v roli milence), nemusí vůbec vypovídat jak by se k tobě choval jako partner.A jednoduché to je. Prostě se rozejděte. A čas věnuj sobě.
Jak skakat do naruce jinemu? Vzdyt ona uz mu skace na pero.
Nevybírej své partnery podle sexu, ale jací jsou pro život, rodinu, děti. Aby ti byl oporou, mohla ses na něj spolehnout, nebojí se práce, umí vydělat peníze, postarat se o domácnost, bude tě mít rád…
@Lucie_Sx píše:
Proc ma milenec male sebevedomi kvuli sexu…?
Predcasna ejakulace
Prosimtě, než se rozvedeš, možná už žádný milenec na pořadu dne nebude. Řeš to, co je potřeba řešit teď. Odchod od manžela, stěhování, rozvod, péče o děti, soud. Než tímhle projdeš, garantuju ti, že budeš na všechno koukat naprosto jinak a bude ti šumák, zda tchyně přijme tvého nového partnera nebo ne, ať už to bude kdokoli.
Dobrý den. Jsem s manzelem několik let. Než jsme se vzali, sestehovali, a pořídili si dítě byli jsme spokojeny a šťastný. Byl to můj první vážný vztah, a tak mi moc nedocházelo že jeho chování už je za hranou. Velká žárlivost, agresivita, alkohol. Došlo i k fyzickému napadeni. Extrémně se to zhoršilo po cas mého rodicaku. V té době jsem si zacala psát s milencem. Zpočátku začal psát on mě, byl taky zadaný pár měsíců. Vlastně se to týkalo jen erotického obsahu, nic vztahoveho. Zachvili se s přítelkyní rozesli a začali jsme se vidat. Klidně i jen na 10 minut týdne, bydlíme od sebe kousek. Začala jsem si odkladat peníze na odchod od manžela. S milencem je mi hezky. Bohužel ale ani on není žádná výhra. Není agresivní, je spíš flegmatik, ma tedy malé sebevedomi kvůli sexu, ale spoustu nehezkych věci v minulosti vyvadel. Měl tedy dluhy které má zplacene. Vzhledem k tomu ze nebydlime od sebe daleko, tak se všichni známe včetně širší rodiny. Nikdo nic neví, ale když jedu za moji mamou, či tchyni, padne od nich slovo jaky je hrozný, co všechno kdy navyvadel. Opravdu ho nemusí ani jedna strana. A samozřejmě se nebavime jen o něm, ale i o dalších sousedech. Jenze ja jsem proste jak tupá, úplně zapomínám na minulost, a koukám jak se ke mě chová teď. Prostě s nim mam po těch letech pocit, že mě má zas někdo rád. Ale o co mi vlastně jde… Moje tchyne situaci u nás doma zna. Je srozumnena s tím, že se chci rozvést. Jsme kamaradky. Moje mama to samé.. Jenze kdybych chtěla být do budoucna s milencem, vím že se ke mě minimalne ta tchyne otočí zády, protože nepochopi jak s nekym takovým můžu chtít žít. K pochopení, on není zlý. Ale je to sama akce, zábava, dříve ženský, s manželkou si ruzne užívali po párech, deti měli pořád u babiček. Ale ja si rikam ze teď už má nějaký věk, tak by to s ním mohlo být lepší. Popravdě si neumím představit že se spolu nebudeme bavit, vídat se… Asi se zase musím spálit sama že?