Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tyjo, co by za to jiné daly, někdo si může vyvrátit pant půl hodiny a ono nic, u tebe stačí oblíznout a je to
Je takhle rychle i u normálního sexu?
@unuděná píše:
Tyjo, co by za to jiné daly, někdo si může vyvrátit pant půl hodiny a ono nic, u tebe stačí oblíznout a je toJe takhle rychle i u normálního sexu?
Jak kdy.
Me na tom nejvíc štve ze jsem se vůbec nepředvedla. Rozumíš mi?
Sotva jsem ho vzala do pusy, už byl.
Než jsem „do toho dostala“ bylo proste po všem, a ještě k tomu vsude. ![]()
@Anonymní píše:
Jak kdy.Me na tom nejvíc štve ze jsem se vůbec nepředvedla. Rozumíš mi?
Sotva jsem ho vzala do pusy, už byl.
Než jsem „do toho dostala“ bylo proste po všem, a ještě k tomu vsude.
Ani nerozumim, evidentně ses předvedla nejlíp, jak to šlo
Žes to měla všude, no tak to se stává, pokud to nechceš do pusy ![]()
A nemel by si blbe pripadat spis on, ze byl az moc rychle? Kdyz uz by si vubec kdo mel pripadat blbe. Ja bych teda hlasovala pro to, aby si blbe nepripadal ani jeden. Sex je sex a obcas to proste vyjde jinak, nez jak clovek planuje. Uprimne, ja osobne uz bych to davno pustila z hlavy.
@Tarjei píše:
Takovy starosti a kuvajtskou naftu, to chci
Hledáš s čím podnikat? ![]()
@Barevné klubíčko píše:
Jeeežiš buď ráda. Však kdo se tím má dávit hodinu?![]()
Ale tak mě to bavi, chtěla jsem si to užít.
Místo toho jsem si akorát porad tahala oslintany vlasy z huby ![]()
@Anonymní píše:
Ale tak mě to bavi, chtěla jsem si to užít.Místo toho jsem si akorát porad tahala oslintany vlasy z huby
Tak oslintaný, nebo postříkaný? To jako nevíš, že když děláš orál, musíš si sepnout vlasy? ![]()
@Anonymní píše:
Ale tak mě to bavi, chtěla jsem si to užít.Místo toho jsem si akorát porad tahala oslintany vlasy z huby
Tak příště drdol ![]()
@unuděná píše:
Tak oslintaný, nebo postříkaný? To jako nevíš, že když děláš orál, musíš si sepnout vlasy?
Nebyla gumička.
Jsem psala ze to byla katastrofa. A byly od obojího.
Hodila jsem si je na bok, ale stejne se mi pletly ![]()
Zase téma o p.du
Holt je rychle hotovej tak jsi to nemohla ani stihnout. A vypadal spokojeně? Tipuju, že jo. Tak nic neřeš.
Příště gumičku do vlasů a orál až jako druhý číslo ![]()
@Veselej kluk píše:
Zase téma o p.duHolt je rychle hotovej tak jsi to nemohla ani stihnout. A vypadal spokojeně? Tipuju, že jo. Tak nic neřeš.Příště gumičku do vlasů a orál až jako druhý číslo
To on si sám řekl, já bych pockala ![]()
Ahoj.
Holky prosím zanechat anonym. Mám pritele velmi krátce. Spíme spolu často, avsak orální sex jsem mu dělala pouze dvakrat. Většinou uspokojuje on mě, a sám nechce protože když není napity (alkoholu), je to vcelku rychlé. Pred tímhle jsem byla několik let vdaná, a pak jsem tři roky nikoho kromě občasné známosti neměla.
Přijdu si teď trochu jak poblaznena pubertacka.
Mam dlouhé, huste vlasy po pas. V sobotu jsme se dlouho mazlili, me bylo celkem špatně od žaludku, a vlastně jsem neměla ani moc náladu na sex. Každopádně víno jsem si dala, a chuť jsem na to dostala.
Po dlouhém mazlení se mě zeptal jestli mu to tentokrát neudělám já. Tak jsem se zachvili do toho pustila. Vlasy se mi přípletly pod ruce, vesměs jsem ho asi tak 3× oblizla, dvakrát prisala, jak jsem si porad musela odhazovat vlasy, on byl hned hotovej ipres ten alkohol.
Byla jsem od toho celá umatlana, a ještě jsem se stydela že než jsem stihla vlastně něco udělat tak bylo po všem. Popravdě ani nevím co resim. Asi to ze jsem se moc nepředvedla. Chtěla jsem to mít hezký, hezky ho uspokojit, a místo toho se cítím trapně a ani kloudne nevim za co. Od soboty jsme se neviděli, a uvidíme se nejspíš koncem týdne. Trochu mě podpořte že to příště bude lepší.